Блефаропластика - 4 тема

• 41 831
  • 575
  •   1
Отговори
# 105
Сега като каза с това око имам усещане на намалено зрение, а на преглед не се улавя.

# 106
Сега като каза с това око имам усещане на намалено зрение, а на преглед не се улавя.
Астигматизъм?

# 107
Не, нямам такъв, който е за корекция.Нося еднакъв диоптър и на двете очи.

# 108
Доктор Димова ми каза, че ще ми направи някаква фиксация с която ще повдигне леко угъла на окото, но предпошагам това е различно от фиксацията на веждата.
Относно упойката при мен ще е локална, само на клепачите, но малко ме е шубе от болката при поставяне. Някой може ли да сподели? Докторката каза, че това е единствената болка, която ще усетя от цялото нещо. Аз не очаквах, че ще е нещо страшно, но думите и бяха “абе боли си” и сега малко съм се стресирала Sad

# 109
Доктор Димова ми каза, че ще ми направи някаква фиксация с която ще повдигне леко угъла на окото, но предпошагам това е различно от фиксацията на веждата.
Относно упойката при мен ще е локална, само на клепачите, но малко ме е шубе от болката при поставяне. Някой може ли да сподели? Докторката каза, че това е единствената болка, която ще усетя от цялото нещо. Аз не очаквах, че ще е нещо страшно, но думите и бяха “абе боли си” и сега малко съм се стресирала Sad
Да, упойката е единствената болка! Наистина! Не е голяма, съвсем поносима, усеща се загряване. Ако сте си правила мезотерапия , значи ви е позната болката.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 19:45 от Nad nad

# 110

Zanet, не съм питала за това на консултацията и честно казано не знам.
Скрит текст:
Задавах въпроси основно за упойката и процеса на възстановяване след операцията, защото това ме притесняваше най-много. Имах едни мастни натрупвания (като торбички) във вътрешния ъгъл на окото, които докторът каза че ще махне по време на операцията и ги е махнал.

sonik
, благодаря!

Нина Николова 773805
, лично аз не бих отишла при Веселин Молов.
Той нашумя с това, че поставя гърди на доста по-ниска цена от останалите и обикаляше градовете.
Моя приятелка си направи фейслифт при него преди около 3 или 4 години, подведена от ниската цена. Ефект - 0. Както тя самата каза, освен болките и разкатаването напред-назад, друг ефект нямаше.
За тези години може и да е задобрял, но както написах, аз не бих го посетила.
Иначе е голям омайник, имай го предвид. Чудеса ще ти обещае.

# 111
Много благодаря за мнението Ви! Отказах се от него вече.

Zanet, не съм питала за това на консултацията и честно казано не знам.
Скрит текст:
Задавах въпроси основно за упойката и процеса на възстановяване след операцията, защото това ме притесняваше най-много. Имах едни мастни натрупвания (като торбички) във вътрешния ъгъл на окото, които докторът каза че ще махне по време на операцията и ги е махнал.

sonik
, благодаря!

Нина Николова 773805
, лично аз не бих отишла при Веселин Молов.
Той нашумя с това, че поставя гърди на доста по-ниска цена от останалите и обикаляше градовете.
Моя приятелка си направи фейслифт при него преди около 3 или 4 години, подведена от ниската цена. Ефект - 0. Както тя самата каза, освен болките и разкатаването напред-назад, друг ефект нямаше.
За тези години може и да е задобрял, но както написах, аз не бих го посетила.
Иначе е голям омайник, имай го предвид. Чудеса ще ти обещае.

# 112
  • София / Пловдив
....

Боли като при убождане с игла, слагане на инжекция или и аз не знам как да го обясня по - точно Simple Smile После бързо изтръпва. Зависи и какъв праг на болка имаш. За мен е съвсем поносимо и минава за секунди.

# 113
Не съм правила, но следя за мнения и резултати, че ми е време.

# 114
Каква е цената за преглед при д-р Средкова, никъде не намирам информация.

# 115
Пак съм аз, бях при д-р Средкова, много ми хареса прегледът, обстоен и отговори на всички мои въпроси.Не съм за блефаропластика, а за браулифт на веждите, което и предполагах.Блефаро чак след години и то ако има нужда.
При мен има асиметрия в позицията на очи и вежди, както и разлика в цепките на окото, откъдето идва видимата разлика, но няма излишна кожа за рязане.Като се повдигнат веждите тази кожа почти изчезва.
Така че минавам на фаза 2- лекар за браулифт и то ендоскопски.

# 116
Хайде, ДХТ, ти напред, аз след теб! Flowers Four Leaf Clover

# 117
Тъкмо щях да напиша , че имате сходна история вие двете.   Зиги,  доколкото помня все пак някой се беше съгласил да те поеме и направи блефаро. Как е след толкова време?
Освен И. Стоянов не знам кой друг прави ендоскопски браулифт..И защо трябва да е именно такъв?

# 118
2023 г. д-р Янева ме оперира и не съжалявам изобщо. Аз си имах излишна кожа. За съжаление челото ми продължава да се свлича. Средкова ми каза по никакъв повод да не си слагам ботокс в челото, защото ще се влошат нещата.
Мисля, че вече не само Ильо Стоянов прави ендоскопски браулифт, но последната година и половина ми беше много тежка и не съм имала време да проучвам подробно.

# 119
Защото е много по-щадящ за случая, аз нямам нужда да вдигам цялото чело и да опъвам бръчки, само фиксация на веждите ми трябват.А за целта няма защо да ми режат отгоре по дължината на цялото чело.Само няколко дупчици ще направят.Темпорален също не става за моя проблем- ще съм вечно учудена.
Скерлев прави браулифт, Шарков, Генов мисля, но засега не намирам отзиви на пациенти.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:12 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт