Блефаропластика - 4 тема

• 41 786
  • 575
  •   3
Отговори
# 540
  • София
Войнов е много добър лекар, не се притеснявайте. Както и предполагах, негативните коментари за него са свързани по-скоро с цените и това, че наистина е ужасно трудно да си намери човек час в по-нормално обозримо бъдеще, но не и с качествата му като лекар. Работил е в отделението по пластично-възстановителна хирургия в Панагюрище, там с Хатър правиха и доста сложни операции включително на лица с изгаряния. Аз другия месец имам час при Хатър, да видим какво ще каже за евентуална долна блефаропластика.

# 541
Ами май тук наистина се заиграват с цените... чета няколко чужди групи и там често коментират цени от цял свят. Някои направо ме изумяват - доста по-евтини са тези операции или колкото у нас (и много по-евтини отколкото при някои наши лекари), а и не става дума за третия свят, а за щатите и за Европа. Като се има предвид и това, че в щатите и в Европа на много места горна и долна блефаропластика се покриват от медицинските застраховки изцяло или частично, зависи от застраховката...
Не коментирам колко са добри нашите лекари - добри са, да, но колкото до цените на медицинските услуги в някои случаи направо слагаме Запада в малкия джоб. Разбира се, не бива да се гледа на парче, то е това е част от по-обхватен проблем, но все пак.

# 542
В групата за Безопасна красота се случва да са коментира Войнов, основно от Калоян. Изказва негативно по скоро относно компетентността и уменията му, като наблюденията не са му лични, а на жени, с които е контактувал. Аз съм била пациент на Хатър, когато работеше с Войнов, имам липосукция, а приятелка ринопластика. Ами и двете не сме съвсем доволни.

# 543
Калоян хвали двама-трима световноизвестни пластични хирурзи, чиито цени са непосилни за много хора.Останалите 99,9% от лекарите работят идентично като техника и умения.Не знам какви са цените на Войнов, но не мисля, че са ненормални, след като има толкова много пациенти.
Гледам доста лекари в Турция- ми страх ме е от такива резултати, а Калоян много пише за там.Та не знам къде е истината.Ще разпитам компетентни лица при възможност.

# 544
Аз имам дата при Войнов за края на февруари за долна блефаропластика и браулифт.
И мен ме тресе яко притеснението, четейки негативни коментари за него.
На всичкото отгоре вкъщи знаят, че ще правя само долна блефаропластика, като смятам да кажа, че в процеса на операцията се е наложило да пипнат малко и в областта на челото, но като гледах последния епизод на Живот по действителен случай, направо ми настръхнаха косите. На жената правиха браулифт и челото й беше с два вертикални шева през цялото чело. Знам, че има различни техники, дано при мен не е тази, защото изглеждаше страшно и не мога да си представя така да се появя вкъщи.
А защо не ви направи ендоскопски браулифт? Аз бих направила само такъв,задължително с винтове,иначе се връща в изходна позиция.

# 545
  • София
Скрит текст:
Аз имам дата при Войнов за края на февруари за долна блефаропластика и браулифт.
На всичкото отгоре вкъщи знаят, че ще правя само долна блефаропластика, като смятам да кажа, че в процеса на операцията се е наложило да пипнат малко и в областта на челото, но като гледах последния епизод на Живот по действителен случай, направо ми настръхнаха косите. На жената правиха браулифт и челото й беше с два вертикални шева през цялото чело. Знам, че има различни техники, дано при мен не е тази, защото изглеждаше страшно и не мога да си представя така да се появя вкъщи.
А защо не ви направи ендоскопски браулифт? Аз бих направила само такъв,задължително с винтове,иначе се връща в изходна позиция.
Не сме коментирали техниката, която ще използва, но няма да е ендоскопски. Доколкото знам, такъв се прави при по-млади пациенти, а аз съм на 57 години.

Да, основно в Безопасна красота са негативните коментари. Повечето са, че резултатите са нетрайни. А пък например за този случай, коментарите бяха, че много зле е направена жената.
https://www.instagram.com/p/DP10Mg6DNbp/?img_index=1

# 546
Здравейте,не съм писала в тази тема - нова съм тук. Blush
Да не бъде само запис , споделям че след месец имам час за ГБ + ДБ при др.Войнов.
От 2години събирам смелост и мнения. През м.Август ми беше консултацията , останах очарована от доктора 🙂
Честно казано ,колкото повече наближава,толкова повече ме хваща страх...Ненавиждам си  торбите под очите ,а и горните клепачи доста се смъкнаха с годините 🥴
Просто се надявам всичко да мине по конец... 🙏

# 547
  • Parsberg
Тъй като все още се чудя на кого да се доверя  за горна Блефаропластика и постоянно се ровя из нета попаднах на жена ,която се е правила при др.Узунов. Много добре изглежда. Имате ли някакво информация за този доктор?Мисля,че той прави жените в предаването Моето ново аз  май беше.Иначе за сега май клоня към Др.Желязкова ,макар че не  мога много снимки преди и след да видя а е цената ,която ми казах за мен е 3700 а други казват че е 3000 лв няма ценоразпис да видя и някак ми  е странно защо има такава разлика.

# 548
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Скрит текст:
Не сме коментирали техниката, която ще използва, но няма да е ендоскопски. Доколкото знам, такъв се прави при по-млади пациенти, а аз съм на 57 години.

Да, основно в Безопасна красота са негативните коментари. Повечето са, че резултатите са нетрайни.
Скрит текст:
А пък например за този случай, коментарите бяха, че много зле е направена жената.
https://www.instagram.com/p/DP10Mg6DNbp/?img_index=1

Прави ми впечатление как много хора отказват да полагат системни и последователни грижи за себе си и кожата си и разчитат, че в един момент напред във времето ще се подложат на лифтинг - магическа процедура, която с едно докосване ще върне времето 20 г. назад.

Не си дават сметка, че тъканите стареят и колкото повече напредва времето грижите са повече. Ако се направи лифтинг на човек, който се е грижил за себе си - резултатите със сигурност ще са по-дългосрочни. Това сме коментирали и  д-р Желязкова за дълготрайността на блефаропластиката.

Няма как нищо да не си правил назад във времето, никаква грижа да не полагаш след операцията и да очакваш дългосрочни резултати.

Тъканите стареят, приемът на колаген е нищожен, липсва клетъчна енергия за синтез, митохондриите са зле, нискостепенното възпаление доминира в тялото ... това обуславя и резултатите след интервенциите.

Лекарите и да кажат нещо по темата - отсреща няма чуваемост, защото няма осъзнатост. Няма школа, която да подготвя хората как да се грижат за себе си.  Има разни проповеди - прави това, прави онова, най-вече с комерсиален подтекст.

# 549
Давам ъпдейт, 13 дни след операцията.Още има оток лек на горните клепачи( на и над разрезите), асиметрия, което ми обясниха, че
е нормално на този етап, а и аз това четох.
Имам леки синини след махането на конците, леко придърпване на опашката на разреза.Мажа няколко пъти на ден или при нужда с хидратиращ крем, слънцезащита също.Други неразположения нямам.Дясното око по природа ми е с по-малка цепка с 3мм и леко различна форма, веждата ми също има асиметрия по природа.

( имам да тренирам сега с очната линия:))))

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:04 от ДХ3

# 550
Страхотен резултат. Интересно ми е как ще се задържи във времето. Следя Simple Smile

# 551
Уааау,чудесен резултат ДХЗ. Браво на хирурга.

# 552
  • София
Деси, браво, още по-красива си.Purple Heart
И аз имам края на месец май 2026 г. горна+долна блефаропластика и повдигане на челото при Войнов. Каза, че разреза е в косата до челото и нямало да личи. Не съм чела негативни коментари за него, но след всичко четено тук и при срещата ни усетих, че е моят доктор.
 Нямам търпение всички преди мен да споделят добрите си резултати, успех на всички момичета преди мен.Yum

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:53 от ANI BANI

# 553
Ани, твоето
ще
си е сериозна манипулация и стискам палци.Мисля, че ще има уау ефект.
Моите очи са си схлупени, затова в бъдеще ще мина през ендоскопски браулифт, защото нямам кожа за изрязване от Челото.Просто ще изчакам подходящ момент.Но пък да не ми тежат клепачите е нещо страхотно и се радвам, че не изчаквах още, защото планът беше първо лифтингът и после блефаро.

# 554
Много се радвам, че има дами с планирани операции преди моята при д-р Войнов. Ще се радвам да споделяте в темата как е минало всичко.

Общи условия

Активация на акаунт