Блефаропластика - 4 тема

• 54 114
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Аз имам дата при Войнов за края на февруари за долна блефаропластика и браулифт.
И мен ме тресе яко притеснението, четейки негативни коментари за него.
На всичкото отгоре вкъщи знаят, че ще правя само долна блефаропластика, като смятам да кажа, че в процеса на операцията се е наложило да пипнат малко и в областта на челото, но като гледах последния епизод на Живот по действителен случай, направо ми настръхнаха косите. На жената правиха браулифт и челото й беше с два вертикални шева през цялото чело. Знам, че има различни техники, дано при мен не е тази, защото изглеждаше страшно и не мога да си представя така да се появя вкъщи.
А защо не ви направи ендоскопски браулифт? Аз бих направила само такъв,задължително с винтове,иначе се връща в изходна позиция.
Не сме коментирали техниката, която ще използва, но няма да е ендоскопски. Доколкото знам, такъв се прави при по-млади пациенти, а аз съм на 57 години.

Да, основно в Безопасна красота са негативните коментари. Повечето са, че резултатите са нетрайни. А пък например за този случай, коментарите бяха, че много зле е направена жената.
https://www.instagram.com/p/DP10Mg6DNbp/?img_index=1

Наистина е доста зле това спрямо изходната ситуация. Аз също съм изразявала мнение, че при всички негови пациентки се получава една особена изтеглена форма на очите, която си личи от 100 км, че е в резултат на корекция . И всички стават като под калъп.

# 556
Доколкото знам 6-12м го има това  изтегляне на веждите и очите след лифтинг.

# 557
Доколкото знам 6-12м го има това  изтегляне на веждите и очите след лифтинг.
Точно така,това не е за постоянно.Аз ще правя и темпорален лифтинг при него.Той ми обясни,че окото ми ще добие леко бадемоводна форма,не като това на снимката.Но това ще се случи във времето.Също така правя този лифтинг точно за да ми е траен резултата от блефаропластиката.

# 558
Здравейте! Кой бихте ми препоръчали за ендоскопски браулифт. Имам вежди паднали надолу и изглеждам постоянно тъжна. За момента съм се насочила за конци при д-р Ванеска, но чета , че са доста нетрайни резултатите…

# 559
  • София
Здравейте! Кой бихте ми препоръчали за ендоскопски браулифт. Имам вежди паднали надолу и изглеждам постоянно тъжна. За момента съм се насочила за конци при д-р Ванеска, но чета , че са доста нетрайни резултатите…

А, Ванеска какво каза? Тя е доста честна с пациентите си.

# 560

А, Ванеска какво каза? Тя е доста честна с пациентите си.

Тази седмица имам час при нея, ще пиша как е било.
Това ми е изходното положение
Даже като вдигам вежди, пак са ми надолу.. не знам как ще се оправи това.

# 561
Здравейте, не знам дали съм в правилната тема, но ще пробвам.
Имам холестеролни петна под очите (тези жълтичките). Преди около 6 (може би) години ходих да ми ги махнат с лазер, но след около година се появиха отново или нови, не мога точно да преценя. Реших да не се занимавам повече, не съм много суетна.

Сега в един козметичен салон ми предлагат неоперативна блефаропластика, с която ми казаха, че могат да ги махнат и да не се връщат вече никога. Процедурата е само с локална упойка (кремче), не боли, не е страшно и максимум до седмица кожата ще заздравее. Това ми казаха.

Много моля, ако някой е запознат с такава процедира, да сподели дали това, което ми казват е вярно, дали има риск за очите, безопасна процедура ли е, и изобщо препоръчва ли се. И не на последно място ако може да ми кажете колко би струвало това? Става дума за долни клепачи.

Изключително съм благодарна на всички отзовали се с каквато и да е информация.

# 562
  • в 1001-та нощ
Вероятно за ксантелазми иде реч и дори да се махнат с неоперативната блефаропластика - ако не се повлияе на причината ... може пак да се появят.

# 563
Вероятно за ксантелазми иде реч и дори да се махнат с неоперативната блефаропластика - ако не се повлияе на причината ... може пак да се появят.

Може, но на мен идеята ми беше коментарите да са за самата процедура.

# 564
  • в 1001-та нощ
Процедурата е доста болезнена. Аз я изтърпявам само с обезболяване с игла (с кремчето абсурд), а единия път и с "инжекциона упойка" беше непоносимо.

Ефектът е повече грижа за кожата - да се уплътни и леко да се стегне, но ако има кожа за изрязване - не очавкайте чудеса.

Харесвам тази процедура - като грижа за кожата. Но когато става въпрос за блефаропластика - очакванията са други.

Ако не се прецени степента на изгаряне - поразиите могат да са големи. Не бих се доверила на момиче в салон за нещо толкова сериозно, а и опасно.

# 565
Процедурата е доста болезнена. Аз я изтърпявам само с обезболяване с игла (с кремчето абсурд), а единия път и с "инжекциона упойка" беше непоносимо.

Ефектът е повече грижа за кожата - да се уплътни и леко да се стегне, но ако има кожа за изрязване - не очавкайте чудеса.

Харесвам тази процедура - като грижа за кожата. Но когато става въпрос за блефаропластика - очакванията са други.

Ако не се прецени степента на изгаряне - поразиите могат да са големи. Не бих се доверила на момиче в салон за нещо толкова сериозно, а и опасно.

Благодаря ви! Имах такива подозрения. Ще откажа часа.

# 566
  • Бургас
Ако не сте си пускали изследвания за нивата на холестерола, хубаво е да го направите.
Много често са съпътстващ симптом при нарушена обмяна и сърдечносъдови проблеми.

# 567
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,имам час за консултация при Наталия Иванова в началото на декември.Ще се прибирам в Бг за около месец.Имам ли според вас ,шанс ,ако прецени,че съм подходяща,да ме оперира преди Нова Година?Ако има оперирани при нея,може ли да споделят колко време са чакали за блефаропластика.Благодаря ви.

# 568
  • София
Извинявам се, че пак аз се включвам и станаха толкова поста на една страница, но конкретно за Наталия препоръчвам да й пишете на Вайбър и да попитате направо нея като й обясните. Мисля, че телефонът й го има на сайта, но ако не го намерите ми пишете на ЛС да Ви го дам. Тя е очен лекар, така че мисля изборът Ви е доста добър.

# 569
Здравейте, моята операция горна и долна блефаропластика мина 🙂
Беше на 20.11 в Уни Хоспитал, др.Войнов
Очарована съм от отношението и грижата, както от доктора,така и от целия екип. Всичко мина гладко,без усложнения.  Вече се възстановявам, като с всеки изминал ден отока намалява.🙂
Ако някой има въпроси,ще се радвам да съм полезна 🙂

Общи условия

Активация на акаунт