Блефаропластика - 4 тема

• 41 792
  • 575
  •   3
Отговори
# 570
Някой с отзиви от д- р Мартин Генов? Става въпрос за блефаро.

# 571
  • Orihuela Costa,Spain
Maeva,ще разкажеш  ли по-подробно-колко време продължи операцията,имаше ли престой в клиниката или те изписаха същия ден?

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:37 от Danylony

# 572
Maeva,ще радкажеш ли по-подробно-колко време продължи операцията,имаше ли престой в клиниката или те изписаха същия ден,имаше ли болка?
Приема беше около 8ч сутринта. След попълване на документите,ме настаниха в стая ( имаше още 2 жени,които бяха изписани по време на моята операция), оставих багажа и доктора ме покани в кабинета за очертаване и последна консултация. Веднага след това ме прехвърлиха в операционната. Около 9ч започна операцията , продължила е до 12.30ч . В 14ч ме събудиха,  бях със студена превръзка. Около 1ч.лежах и след това бях на крака 🙂 Разхождах се , дори следобед успях да си взема и душ ☺️
Болка нямаше, нито тогава,нито в момента.
Престоя в болницата е 1 нощ, сутринта след визитация и преглед бях изписана.
Единственото неразположение за мен е спането в полулегнало положение по гръб...🤷‍♀️ Зрението ми е малко замъглено,но това е напълно нормално и усещане за леко придърпване има. Но болка- няма!
Отока с всеки изминал ден намалява,след сваляне на конците ( 7ми ден) ,може да кача и снимки 🙂
Много съм доволна от резултата в този вид и си представям колко добре ще е след пълното възстановяване 🙂

# 573
  • Orihuela Costa,Spain
С пълна упойка ли беше?

# 574
Каква беше цената, ако е удобно да споделиш?

# 575
  • София
И аз имам час за блефаро догодина. Разбрахме се с доктора да ме приемат на предния ден, за да направят спокойно изследванията, ако случайно се наложи консултация да имаме време. Изписването ще е в деня след операцията, т.е. ще имам две нощувки, но това е по мое желание да ми е по-спокойно.
На теб кога ти направиха изследванията щом веднага си била на консултация и после си влязла за операцията?

Общи условия

Активация на акаунт