Блефаропластика - 4 тема

• 53 271
  • 723
  •   2
Отговори
# 630
При много мъже има силно на клепачите, не знам защо.
Чудесен резултат, Дари:

# 631
Дари да разбирач, че престоя е 2-3 часа, така ли?

# 632
  • Бургас
Ох, аз изтървах снимките 😫 или поне не виждам на Дари споделения опит.

# 633
Здравейте и щастлива Нова година!
Аз съм почти две седмици след горна и долна блефаропластика и искам да споделя нещо, което ме притеснява. Виждам разлика в едното око на горния клепач и се тревожа дали е оток или ще остане така. Отделно на това усещам нещо като тежест в областта на веждите, сякаш спадат надолу (не знам дали става ясно). Моля да споделите от опита ви дали ви се струва нормално.
Много благодаря предварително. Ще приложа снимка преди след и на участъка, за който споменах

# 634
Оток е, рано е още да се каже кое око как ще изглежда.Вероятно ще се уеднаквят, и при мен го имаше това, даже едното още подува сутрин и шевовете придърпват, по/плътни са.След 6м може да се съди дали всичко е както трябва.

Аз пускам колаж преди, месец 1 и месец 2:

# 635
Благодаря за отговора, ДХЗ. Много се надявам. Прилича ми на кожа, но дано, ще чакам.

# 636
  • София / Пловдив
Мер, твърде рано е още, имаш отоци, макар и леки, напълно нормално. Но изглеждаш супер, предвид двойната интервенция. Долната е със страхотен ефект видимо. За горната, изчакай още малко. След 3-я месец се вижда истинският ефект, дано не е криво шевче там.

# 637
  • София
M_e_r, хирургът кой е?

# 638
Д-р Емир Доган, Турция. За него научих от една дама в тази тема преди около 2 години. Доволна съм, само това е, което ме притеснява.

# 639
  • София
Чудесен резултат и на 2-те дами. Каква е цената в Турция, моля? И честита нова година на всички!

# 640
Чудесен резултат и на 2-те дами. Каква е цената в Турция, моля? И честита нова година на всички!
1 900 евро беше

# 641
За горна и долна? Подозрително добра цена, браво.

# 642
  • Бургас
А колко е в България за сравнение

# 643
Само за горна от 2000лв нагоре.

# 644
За много години, момичета!
Ако помните (няколко страници по-назад) се похвалих с моята ГБ + ДБ.
Мина месец и половина от тогава ,синините изчезнаха , но ме притеснява отока ,който още стои...
Очаквах ,че досега всичко трябва да е минало,  при положение ,че се възстанових много бързо според мен. Белезите почти не се виждат,въпреки че доктора ме предупреди ,че вероятно ще станат червени...не не станаха. Това е супер.
 Нооо тези отоци.. притесняват ме. Изглеждат като маларни торбички , а аз никога не съм имала такива 🥴
Миналите през това ,какво ви е мнението? Да се шашкам ли още повече или??? 🥴
Това е прясна снимка от НГ :

Общи условия

Активация на акаунт