Блефаропластика - 4 тема

• 53 813
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
А тя не Ви ли каза?

# 721
  • Parsberg
Пратиха ми всичко,което трябва да направя но исках да разбера и дуги лекари какво изискват.

# 722
  • София / Пловдив
Пратиха ми всичко,което трябва да направя но исках да разбера и дуги лекари какво изискват.

На мен ми искаха ПКК и време на съсирване.

# 723
Здравейте, решила съм да си направя горна блефаропластика и събирам мнения за д-р Бонев от Св.Козма и Дамян или д-р Регина Хатър, не знам къде да се насоча.

Бонев е специализант

# 724
Този Цветомир не беше ли излизала информация, че е един измамник?
Аз се оперирах при Доктор Цветомир Димитров на 5ти януари тази година, почти 20 дни от операцията ми минаха.Направих горна блефаропластика + гърди в една операция. Гърдите които ми направи надминаха очакванията ми,като трябва да минат поне 3 месеца за да станат още по хубави.За очите е още много рано,преди 2 дни ми свали конците, но това което виждам от сега загатва ,че ще остана много щастлива от резултата. Това което аз видях от този човек, е професионализъм супер комуникация по време на следоперативния период ,и това което ми каза на консултацията ,това и стана.Пишат много хора ,чули прочели,реших да пиша като човек който преди 20 дни се оперира при него .Ако трябва да избирам някога пак Доктор за друга операция, пак бих избрала него.Очите ми са още с лек оток, веднага щом спадне ,ще кача снимки.

# 725
Видях цените на д-р Цветомир Димитров в клиниката, където оперира. 2300 евро е за горна блефаропластика. Какво изисква като предварителни изследвания? Вероятно пълна кръвна картина? А мнение от кардиолог необходимо ли е?

# 726
Видях цените на д-р Цветомир Димитров в клиниката, където оперира. 2300 евро е за горна блефаропластика. Какво изисква като предварителни изследвания? Вероятно пълна кръвна картина? А мнение от кардиолог необходимо ли е?
Аз както писах по горе,се оперирах при доктор Димитров, но понеже правих и гърди за които се изискват много изследвания ,не мога да кажа само за блефаропластика какво точно иска доктора

Общи условия

Активация на акаунт