Ботуши за лимфен дренаж

• 1 287
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, някой има ли мнение за ботушите за лимфен дренаж, в домашни условия? Нямам някакви специфични проблеми, просто мисля, че е отпускащо след изморителен ден и то ако стоя повече права. Скоро ми излезе реклама в един от сайтовете (ще приложа линк долу). Ще се радвам да чуя мнение на някоя от вас, която е ползвала https://www.saloncare.eu/no-cash-on-delivery/mirusens-%D0%B1%D0% … D1%83%D1%88%D0%B8

# 1
Аз съм ползвала в салон, приятно е, но не съм сигурна, че има уоу ефект за дрениране. Прецени дали ще имаш и времето за тях - мисля, че е 30 минути.

# 2
Аз имам, но моите са професионални, закупени са от студио Релакс, там ми ги и настроиха. Програмите са различни, вие откъде ще знаете на коя програма да ги ползвате? Отидете първо в някой салон или студио, опитайте и ако ви хареса тогава купувайте.

# 3
  • Бургас
Рефрешвам темата с извинение. Имам голяма нужда понеже задържам вода в крайниците и мисля да си купя. Сигурно в студио с по-мощен апарат ефекта би бил по-добър, но нямам финансовата възможност за ежеседмични двукратни посещения затова съм се спряла но домашен уред, който бих ползвала два пъти на ден.
И да, търся генералния проблем в тялото си, но както зноете  откриването на такъв понякога не става бързо.

# 4
Консултирайте се със специалист и тогава купувайте, не е безобидно, особено такива китайски, които ползват в козметичните салони. Дренажните апарати имат налягане, камери и др., които трябва да се настроят според случая.

# 5
  • Бургас
Консултирайте се със специалист и тогава купувайте, не е безобидно, особено такива китайски, които ползват в козметичните салони. Дренажните апарати имат налягане, камери и др., които трябва да се настроят според случая.
Може би няма да купя китайска защото ми се струват "афиф", а от тукашен продавач на профи апаратура. Така ще мога по-лесно да ползвам и сервиз при нужда, и да подменям резерви части лесно.

# 6
Може ли да споделиш коя фирма продава и каква е цената? Аз купих този.

Общи условия

Активация на акаунт