"МAРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!"III

• 7 828
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
  bigdance2 Честит Рожден ден на Мария, София, Писи, Александрина и на Димитър  bigdance2!
Бъдете здрави, весели, щастливи!
Креми, много сте хубави с рожденика Heart Eyes Heart Eyes, но защо не виждам някое произведение на изкуството  newsm38?
Радвам се, че лека полека болните намаляват Hug Hug
Тася, после да покажеш снимки на прощапулкото Дани  Heart Eyes

# 16
Честит Рожден Ден на Мария, София, Писи, Александрина и Димитър
 bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 16:01 от EkaterinaM

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДНЕН ДЕН НА МАРИЯ И СОФИЯ, ПИСИ, АЛЕКС И МИТКО!!!

newsm59 newsm38 nbirthday Tada

Ние днес се разходихме до Хита и понапазарувах малко украса за РД на Маги  Grinning Замислих се и над картонените шапки, но не съм сигурна дали другите ще ги харесат  Rolling Eyes

За сиренето - сменям водата два пъти през 24 часа. Не е солено, но има приятен вкус, не е съвсем безвкусно. Аз вече тотално обявих моята щерка за пораснала и спрях някои "бебешки" неща - вече пие само пречистена през Брита вода и стерилизатора за шишетата отиде на склад  Grinning

Креми, много хубав е рожденника, макар и сополив  Grinning

Надето7, много ми харесва тортата от снимката на аватара ти  newsm38
Скоро всички ще се сдобием с такива  Grinning

Герчо, кажи каква сушилня си купи и дали си доволна  Grinning

Тася, как беше бъркането на питата  Mr. Green

Мами, дайте да се обаждаме в Двете феи и да резервираме. Защото после, на цялото гласуване, ще си останем с пръст в устата. Аз ще пиша на Илето да мине, ако може, защото на нея и беше близо. Само да направим един списък, като за Коледното и да знаем ориентировъчната бройка

# 18
 newsm59Честит рожден ден на Мария, София, Пресияна, Александрина и Димитър newsm38 Tada
Да растат живи и здрави , умни и красиви!!!
Ох на мен все не ми остава време да пиша, но се надявам скоро това да се промени.
Борянка,Цеци, Лили, Прасенце радвам се ,че децата са ви  по-добре Hug
Мики ,Джеси стискам палци скоро да оздравеят мъниците. Стискам палци на всички деца скоро да са здрави и весело да отпразнуват рожденните си дни Hug
И моята Катя се сополиви , но и много се лигави, мисля , че е зъб, но тя не ми дава да видя кой точно...дано скоро да пробие, че ми омръзна  Tired
Сиренето и аз го обезсолявам, но имам едни съмнения , че свекито не и дава от него , а от другото и явно ще си заформим поредната разправия ...писна ми от нея, честно много ме дразни #Cussing out
Креми,много ти е хубав рожденника, макар и сополив  bouquet

# 19
  • София
Привет! Hug

Ами,наистина по-добре бързичко да резервираме този час в "Двете феи",че да не закъснеем newsm78

Веси,не питай за месенето,направих мазало в кухнята CrazyАз не съм месила никога ,пресях брашното,направих кладенче,ама като почнах да сипвам млякото и водата всичко се разтече по масата и на земята,ужас!Мъжа ми само ходеше с парцала, мърмореше и бършеше поразиите,пък аз се борех с тестото Mr. Green
Ето ми я питката http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086266336271250.jpg
И няколко снимки от прощъпулника.Малкия хвана първо микрофона(ще става певец като мама Grinning),после слушалките и накрая хукна с черпака в ръка Laughing
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086282503927500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086282586583750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086283075490000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086282783771250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086270868458750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086270903146250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13408/o633086271018615000.jpg

Креми,голям сладурко е Марти!Много е пораснал!
Герчо,честита придобивка,със здраве да я ползваш!Ох,аз пък много искам миялна машина,че ми писна да вися на тая мивка Close!
Цунки на всички!

# 20
Честит рожден ден на МАрия,София,Пресияна,Александрина и Димитьр. Мили дечица  бьде здрави и истински щастливи.

lily_b имаме си произведение на изкустовото,ама утре ще сваля снимките,че ги свалям през телефона на мьжа ми ooooh! Тортата стана страхотна,много по-хубава от тази в гастроцентьра. Crossing Arms Много сьм доволна от себе си,защото едновременно учих за изпити-2 бр. подготвях рожденния ден, 3 дни имах гости от Северна Бьлгария,които днес си заминаха,и разбира се правих тортата На всичкото отгоре сьпружеското тяло го няма от сряда и се прибира утре. Имам нужда от почивка,ама ми останаха още 2 изпита-утре и в петьк. Другата седмица мисля само да мьрзелувам,дано от офиса да не са на зор Mr. Green

# 21
Тасинка, умрях от смях, като си представих картинката  Joy Само малко уточнение, за това замесването се прави в тава. А после, ако искаш, домесваш тестото на масата  Peace Но няма значение. Резултата е страхотен  Grinning

Мами, ако искате да се обадим в Двете феи и да резервираме часа. Да взема да звънна на Илето да мине?

# 22
  • София
Тасинка, умрях от смях, като си представих картинката  Joy Само малко уточнение, за това замесването се прави в тава. А после, ако искаш, домесваш тестото на масата  Peace

Сетих се аз,ама късно... Mr. Green

Креми,героиня си ти!Айде стискаме палци за последните два изпита и после малко заслужена почивка Grinning

# 23
Здравейте,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!
Няма проблеми да мина през 2те феи да капарирам и да резервирем, но няма да мога да направя списък на присъстващите и няма да ми стигне времето за изчета всичко, затова драснете ми едно ЛС за ден и час като се уговорите.
 Hug

# 24
Тасинка , поздравления за питката.Аз така и няма да се науча да меся.А и не се натискам сякаш.
Браво на Дани , ще продължи професията , на Мама. Аз изобщо не искам да слагам микрофони или муз. инструменти  , защото не искам да ми продължават делото   ...............но като се замисля , щом зетя ще е музикант - можееееееее Wink
Креми   радвам се , че мъжа ми не влиза в този форум , защото ще се откаже от мен.Много ме радвате , как се справяте с всичко.Не , че стоя със скръстени ръце де , ама ми остана една защита на Дипломна работа и само си търся оправдание да не се явя.А и вече категорично съм отказала , да посрещам гости у дома по празници....идва ми малко в повече.Всички се нареждат около масата , а аз се чудя къде да се денем с детето , защото тя за нула време сваля всичко долу Joy

# 25
Милички ей сега ми остана повечеко време да ви разкажа как се чувствах тези дни.

Обхванала ме е една носталгия-направо ми липсва беременността Embarassed Непрекьснато си мисля: " Ей сега по това време миналата година правих еди какво си,после ходихме еди кьде си." С такова умиление си спомнях как на 3ти март сутринта ме сьбудиа смс-а на Жана ,в които пишеше ,че е започнало раждането на прекрасните Мими и Софи, а с нейния смс дойде и пьрвата ми контракция Crazy. И така   усьрдно обяснявах на мьжа ми,че днес не ми се ражда ,защото имах много за учене,че пак бях в сесия Embarassed ПОсле ви питах за тапата и докато разбера какво става бях вече мама. часовата разлика между последния постинг преди да родя и часьт в който се роди Марти е 1 час и 45 минути Laughing Вчера сутринта си поплаках едно хубаво-ми не за друго,а защото сьм щастлива-имам прекрасно момченце и страхотен сьпруг и тврьдо реших,че искам второ бебе Crazy Тези дни ще се обадя на доки и ще решим колко време още да изчакам,заради операцията и мисля да започна да чета по-често в искам бебе.

# 26
Мили мами, много ви благодаря за пожеланията по случай рождения ден на Пресияна!

Честит рожден ден и на останалите празнуващи днес!

Ние запразнувахме още от 10ч сутринта в клуб Мики Маус, а после от 3 с бабите и чак до 9. Изморих се доста, но пък беше весело. В клубчето празнувахме заедно с още едно бебче, което имаше рожден ден на 26.02, но е на моя близка приятелка и съчетахме празника.
Пращам малко снимки, които успях набързо да сваля сега: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110864

Креми,мила, не знам как смогваш да направиш всички тези неща! Свалям ти шапка за организацията! Я си признай, кога спиш?  Laughing  Много хубаво, че си взела решение за второ бебче! И на мен ми се иска, но засега ще го отложа за догодина.  Rolling Eyes

Май не съм ви писала, но моля ви, бройте ни и нас за общия рожден ден!

лека нощ и приятни сънища!

# 27
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
МАРИЯ И СОФИЯ
ПРЕСЯНА, АЛЕКСАНДРИНА, ДИМИТЪР, КАРИНА

НАДЕТО 7 За събирането на урина- а опитала ли  си всеизвестния метод с преливанито на вода от една чашка в друга newsm78 Може и докато спи , ако успееш да и свалиш пампа Rolling Eyes
По-принцип действа.прилага се в казармата  Laughing

Радвам се че Бобчо и Преско се оправят Heart Eyes

# 28
Честит рожден ден на Мария, София, Пресияна, Александрина, Димитър и Карина!
Нека бъдат живички, здравички, будни и щастливи!

Радвам се, че болните дечица оздравяват. Новината, че Преско е по-добре много ме зарадва!

Ние не мием зъбки, защото той не дава, а имаме вече седем.

Наде, за пишкането моят съвет е често да се опитваш да я изпишкваш, все веднъж ще успееш. Ако се дърпа може да си вземеш асистенти да се правят на маймунки около нея и да я забавляват. Ивчо от 5 месечен го изаквам, защото не иска да ака в памперса /имаше тогава запек, а после така свикна/,  така  не винаги, но много често успявам  и да го изпишкам.

# 29
  • София
Мики и Хер бебе доставят храната по домовете Peace
И на мен ми излиза 3лв на ден Peace, а Ози 5 лв Twisted Evil

Да се посмеете малко:

Има една тема в Клюкарника и питат "Какво ще подарите на свеки за 8-март"
И едно момиче пише, че щяла да й подари пяна за махане на космите на краката и щяла да и каже, че е пяна за коса newsm62
Еййй,много се смях rotfImbo и събудих детето rotfImbo

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 02:42 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт