"МAРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!"III

• 7 828
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Прасенце, никой не е слагал определения за кърмещите, а още по-малко на теб... Май само аз съм използвала думата нормално или не, но в съвсем друг контекст - нормално или не никой не се е отказал от кърменето заради предишни спорове - тоест имала съм предвид нормално или не да се съгласяваме с чуждото мнение - тълкуваш думите като нападка, а те значат съвсем друго нещо (ако това си имала предвид).
А, мами - относно спора (ако може да се нарече така) няма нищо лошо в него стига да се спразва добрия тон - иначе темите от няколко месеца са едни и същи - ох, прекрасни снимки, ох, детето поразително прилича на..., ох, моето дете не иска да яде или моето дете яде много и т.н. В общи линии едно и също е във всяка тема. То е ясно, че това е ежедневието , ама... Имам предложение - искате ли да си направим някакви тематични разказвания (как го казах само и аз не се разбрах  Joy). В някоя от другите теми една сутрин четах, че си дават теми - примерно как ми предложи брак, как се запознахме, как заживяхме заедно или пък как ми изглежда раждането една година по-късно. Малко да разчупим нещата извън - какво яде и колко пъти ака...

# 271
Веси, пак ме засрамваш Embarassedхич не съм търпелива, няколко пъти й креснах Confused

Аз също давам сандвич, но със сирене, имам една малка печка специално за сандвичи, отрязвам филийка хляб, слагам масълце, отгоре сиренцето и леко го запичам, после й чупя от средичката малки парченца и тя си ги дъвче, яде колкото иска, а аз го дояждам, яде и кифлички - майка прави специално за нея някакви диетични, и Али си ги хапва пак така на малки парченца.

Ох на мен свеки току що ми се изтърси, точно приспивах Али и тя звънна, сега се мъчи тя да я приспи, щото не ми вярва, че е толкова трудно, а аз ги подслушвам...ще я оправи и нея тоя моя овен.

Безмерна Hugмного се радвам, това за профилактиката на 6 месеца го спазвам стриктно от 15 годишна, но аз си имах големи проблеми, подобни на твоите, та си имам една наум.

# 272
Хам извинявай и ти Hug-явно се оказва,че криво съм те разбрала

Герчо това за темичките е интересна идея  bouquet

# 273
  • София
Здравейте,маминки! Hug

Честит Рожден Ден на Вики и Ники!!!Много здраве и щастливо детство!!!

Безмерна,и аз се радвам много за добрите новини!На мен пък моя гинеколог ми каза,че цитонамазка трябва да се прави веднъж годишно,по често не било хубаво newsm78Няма значение,важното е наистина да не се изоставяме и да си правим профилактични прегледи периодично.

Моите гърди са малки и сега изглеждат добре Crazy,но подозирам ,че като спра да кърмя ще се впъхнат и съвсем ще изчезнат Mr. GreenМи,това е положението...

Герчо,хубава идея за темичките,да разнообразиме малко разговорите. Simple Smile

Хайде,заповядайте в новата темичка Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171743.new#new

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 12:05 от tasia

Общи условия

Активация на акаунт