"МAРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!"III

• 7 828
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
zoui   И аз така си мислех за Денито Laughing Много си събираше очите Crazy И като я питах очната ни /бяхме и редовни, бяхме със запушено каналче/ и щеше да ме набие Joy Вика ми " Айде сега и кривоглед бил Laughing"  И като ми дръпна една лекция Whistling
Каза, че разположението на очите е в зависимост от формата на лицето. Затова има хора, който са със по -събрани очи Wink А кривогледството е , когато очите, не гледат в една и съща точка  newsm78.
Така като го гледам сина ти си е съвсем наред, затова те питам Wink
А това, че си събират очите  било слаб мускул, което при нас вече изчезна Wink
А аз я питах жената, дали да пи правя някакви упражнения hahaha- Щеше да ме фрасне Joy

Ама нали съм от тези дето все слагат диагнози ooooh!

А пък твойте очи са си много правилно "центрирани" Peace

ама при нас историята беше същата  Joy

ketito
не ни ли е рано за кътници, вярно че имаме вече 7 зъба ичакаме осмия, но той е все пак само на 11 месеца  Shocked

# 241
ketito[/b] не ни ли е рано за кътници, вярно че имаме вече 7 зъба ичакаме осмия, но той е все пак само на 11 месеца  Shocked

Да отговоря аз вместо Кетито,4е сред мартени4ките ве4е има беб4ета с кътници например Боб4о на Прасенце и Мишето на Катето,а сигурно има и други,а и кътниците обикновено запо4ват да растат около годинката,ако не се лъжа. newsm78Нас отдавна ни мъ4ат,венците са доста подути,но още не са избили.

# 242
  • Русе
Този пост го пиша от 2ч следобяд, ама като излязох и забравих  Embarassed     
       newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС  newsm59
И аз като Калина организирам Рд-то у нашите, за сега в мислите ми добре изглежда  Mr. Green Поръчах тортата, поканих гостите  Grinning
Мики, много сладки снимки   bouquet
Ох немога да пиша сега.
Лека вечер на всички  Hug

# 243
 miki и ние си падаме по китайско  Mr. Green също и индийска кухня..! Peace Това ме наведе на мисълта ако искате след РД на малките да си организираме среща без децата в някой китайски или индийски ресторант! Laughing На Юджи също му излизат кътниците.Да ви кажа голям дивак е станал на всякъде се завира и рови  Whistling все още проходилката го спира,но като проходи направо незнам... Joy Лека вечер от мен! Hug

# 244
Идеята за общо гощаване с китайско, мнооого ми допада  Mr. Green  Peace Аз съм много доволна от Славянска беседа. Поръчвам си по тел от тях и е доста добро

# 245
Привет, милички!

Честито на рожденничетата от тези дни!
Честито Илин на Джули, който днес става на годинка!
Оказа се, че сме били в една стая в Шейново, а аз каквато съм физиономистка не мога да я разпозная по снимките. Добре, че Джули ме разпозна.  Simple Smile

Преди година по това време се започна...
Не ми се връща назад в този момент да си спомням колко тежко и продължително бе раждането.

Помня само мига, 12 часа по-късно, в който Вики "изплува" от мен. Едно вълшебство, което не спира да ме изпълва с гордост и радост!  Heart Eyes

Помня как го взех в ръцете си, забравила всякаква болка и как после в предродилна зала питах доктора: "Мога ли да го сложа на гърдата си?" И го сложих. Буквално. Надигнах нощницата и го сложих на гърдата при което той  Shocked "Може, но по-късно!"
  Rolling Eyes

Heart Eyes

# 246
Дааааа и аз съм ,,за,, китайска среща  smile3521

Сега да ви се похваля ,че вече си имаме згъваемо легло-кошара аз много отдавна исках такава за да може като го оставяме при свеки да си спи в нея и като ходиме на море или някъде другаде да си има легълце ама за тези 10 дни море и за по 3 нощи в месеца при свеки не ми се даваха 100 и незнам колко си лева .Та онзи ден наш приятел се върна от Германия и количката не ми е намерил от цвета които исках ,но пък кошарата я е взел за 25 евро  yes згъва се и се разгъва много лесно и е много свежа като цветове.
Остава на Алекс да му хареса и да иска да спи в нея и грешка няма да има  Joy

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Teddie, аз бях поръчала торта от Лагуна, пълнежът беше еклери с баварски крем, хубава беше, но не бих казала, че е нещо страхотно и необичайно хубаво. Въпрос на вкус , разбира се. Според мен е от този тип торти ,които се харесват на много хора, така че е подходяща за рожден ден.

Мики, Алекс е много хубав, пу-пу!

Тази седмица ходих на преглед за "онзи случай" с лошите резултати от цитонамазката. Ходих при някакъв известен доктор, който ме успокои, че не съм стигнала до фаза "рак",но проблема не е от вчера, но аз нали нищо не усещам.... а изменение в клетките има. Та сега се чувствам някакси облекчена. Направи ми всякакви видове изследвания, сега чакам резултатите и съответното лечение.  
Искам да ви призова отново да обръщате внимание на здравето си и да ходите редовно на прегледи, а веднъж на 6 месеца - цитонамазка.  Hug

хайде вече да няма болнички  бебчета и мами Hug

# 248
Здравейте!

Честит рожден ден на прануващите!!!

Не искам пак да възбуждам спорове... Но относно полемиката с Хам...  тя изказва мнение и в следващия момент е нападната, защото нейното мнение е по-различно от това на другите и не се харесва.
Мисля, че сега, когато всяка от нас празнува най-хубавият празник-първи рожден ден, няма нужда от спорове. Много пъти сме казвали,че всички сме различни и можем да изразяваме нашето становище и няма нужда да сме агресивни.

# 249
ама то май не се заформи спор все пак Хам е написала ,че всеки си преценява сам до кога да кърми а и това което е написала за зъбите и ,че детето ЗАПОЧВА ДА СВИКВА и с друга храна не мисля ,че автоматично означава отбиване .

# 250
ама то май не се заформи спор все пак Хам е написала ,че всеки си преценява сам до кога да кърми а и това което е написала за зъбите и ,че детето ЗАПОЧВА ДА СВИКВА и с друга храна не мисля ,че автоматично означава отбиване .
Ами на Михаил първите 2 зъба му избиха на 3 месеца на 5 имаше 4 зъба, аз не че съм кърмила (просто нямах кърма и на 2 и 1/2 спрях), но зъбите и кърменето нямат нищо общо. Аз лично съм за кърменето до към 6-8 месеца, но всичко е въпрос на гледна точка. В интерес на истината повечето лекари, с които съм говорила, твърдят, че след 6-тия месец е напълно безсмислено. Единствено в кърмаческия форум съм чела призиви да кърмим до 3 години, но пак казвам всичко е въпрос на гледна точка и личен избор  Peace Peace Peace

# 251
Незнам ама понякога е възможно и да има връзка между кърмене и зъби. На Симона също и избиха на около 4 месеца даже нямаше и 4 и в началото добре ама след 11-тия месец започна едно толкова свирепо хапане до кръв ,че ако исках да не остана инвалид и да си кърмя и второто дете единствения ми варянт беше да я отбия и една седмица преди да направи годинка спрях да я кърмя единствено поради тази причина.

# 252
Честит Рожден Ден на Вики и Ники да са живи ,здрави и много ,много да радват и слушат майчиците си  bouquet  bouquet  bouquet
а на Вики Heart Eyes пожелавам и да няма повече отоци Praynig Praynig

Терина това е към мен нали,какво значи" нападната"
аз съм нападнатата първо за това,че не трябвало да упрекваме лекарите (предполагам по повод случая с приятелките ми)а изказването за кърменето на Хам е 3 страници след като с Дейзи,Анетка и Кетито се шегуваме,че ще кърмим до първи клас

и още след мнението на Хам,започват да се изреждат мнения, доколко е нормално да кърмим които мнения засягат тези които все още кърмим
е туй ако не е хвърляне на ябълката на раздора от Хам

аз съм от Кърмаческия и за мен е нормално да се кърми, докато бебчето е готово да се отбие
сега няма да ви цитирам СЗО и последните проучвания в тази насока,защото този спор не е за тук

# 253

Честит Рожден Ден на Ники и Вики
. Мили дечица бьдете здрави и щастливи за радост на мама и тате.

Кви зьби,кво кьрмене ooooh! Като го кьрмих толкова много затова ли си нямаме ни един зьб още Cry

# 254
Всеки просто си изказва мнението! Няма нужда от сръдни... Нормално или не като гледам никоя от вас не се е отказала от кърменето заради предишни спорове по темата и никоя от $другите$ не се е върнала към кърменето заради поредните глупости на СЗО. Както се казва пилците се броят на есен - ще видим кое дете е по-здраво и т.н. след някоя и друга година. Аз лично смятам, че направих правилния избор и следващото ще го кърмя отново до 2 месеца. Щом ми е противопоказно за моето здраве не смятам, че трябва да се жертвам.

Общи условия

Активация на акаунт