"МAРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!"III

• 7 834
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
тук досега не сме се делили на кърмещи и некърмещи Peace и всички сме уважавали начина на гледане на децата ни дори да не го споделяме,така че предлагам да не спорим по въпроса,Хам ти ни хвърли ябълката на раздора
Peace

# 226
Честит Рожден Ден на Илин, Мартин, Данаил, Анастасия, Миряна, Ангел и близнетата!!!    bouquet

Мила надявам се бебчето на твоята приятелка де е по-добре и скоро очакваме да ни кажеш добрата новина, че е оздравяло.  baby_neutral

Алексчо е толкова хубав и аз най-много се впечатлих от снимката с моливите - умниче!

Мами, моля ви споделете на какво учите децата си и на какво вече сте ги научили!

Моя Ивчо продължава да кашли по малко, но през ноща и сега от време на време си удря главичката с ръчички и плаче. Много ме тревожи това, сега почна да си дърпа и ушичките. Като го кърмя сучи малко и после пак плаче. Много ми е мъчно винаги когато не се е чуствал добре, като го накърмя се успокояваше  Cry

# 227
Честит Рожден ден на  Илин , Мартин, Данаил, Анастасия , Маряна ,Ангел и близначетата !!! Да са живи, здрави , усмихнати и послушни   bouquet  bouquet  bouquet
Много ви благодаря за хубавите думи за снимките  Hug
А колелото и на мен ми хареса много защото е по исчистено и свежи цветове поръчахме си го от тука http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/963 аз исках това ,но казаха ,че за 2007 чиполино имат нови модели и това вече няма да се произвжда и от магазина ми предложиха ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/708 което е на някъква фирма Мони и ми изглежда абсолютно същото само е с 2 лева по скъпо та общо взето на вид са го понаправили ама ще видиме колко ще издържи. Аз по разни чужди сайтове гледах разни симпатични и пак не кой знае какви ,но цените им са от 70 евро до 150 евро /колкото всъшност струва любимото ми / но определено не ми се даваха толкова пари така че ще търкаляме това докато може а после ще преминеме на мотора на Симона.
 kalina na kayo  клубчето е в ,,Надежда,, -6 доста е мъничко ,но ми харесва защото там където седят големите се виждат децата и е удобно за по малки бебета.
Момичета възхищавам ви се как успявате да каните гости и да готвите ,аз или съм адски смотана или неорганизирана или и аз незнам ама не стига ,че вместо да ги поканиме ние се изтресохме в свеки а и на последните снимки си личи ,че менюто е от китайския ресторант  Blush .Единствения случай за който успявам криво ляво да направя нещо което не винаги става за ядене е за 13 октомври че мъжа ми има 2 катастрофи в един ден и му правиме курбан.
Jessy I  страхотна изненада са ти спретнали ,прочетох го на Боби ама той общо взето стига до цветята и после китайско  Joy /и той е сплетен като мен/

# 228
Eти  и Алекс нещо се е научил да си удря главата с ръце или ляга на земята по корем и започва да си удря носа в земята  newsm78 направо немога да го разбера защо го прави много е странно. Все обръщам внимание в кави моменти ги прави тези неща ,дали не е ако нещо иска или ако се нервира ,че неможе нещо да направи ,но така и не стигнах до никакъв извод прави си ги когато му скимне.
А с моливи , флоумастери и химикалки умира да играе и много е свикнал покрай Симона даже и на листчета пише ,но аз ги крия защото на моливите им яде графитчетата а с флоумастерите драска всичко до което се допре иначе внимава и не се наранява с тях.
А по повод ученето на разни неща аз май се отказах за сега мойто дете не схваща  Tired колкото и да му повтарям някоя дума не се и опитва да я каже тръгна ли нещо да му показвам да го уча не ми обръща никъкво внимание. Единствено имитира Симона как танцува и това е най големия хит вкъщи защото веки ден тя му измисля нови движения и е голяма веселба защото тя все ги прави някакви завъртяни и обикновенно неговите опити завършват с падане и лягат и двамата и се заливат от смях.

# 229
  • София
Честит Рожден Ден на Илин,Мартин,Данаил,Анастасия,Миряна,Ангел и близначетата!!! Да са весели и засмени деца! Hug Hug  bouquet

И на Гоги за рожденния ден му подариха колело, което може да се бута - много го хареса smile3540 ама и  батко му го хареса та сега се чудя  newsm78как да забраня на брат му да се вози на него! Говоря и обяснявам, че това е за бебета ама той нали си е 20 кила на 8 години та трудно ще го удържа да не му го счупи Thinking #Crazy!
А с дечицата на мойте познати ще празнуваме утре - дано да мине успешно и малчовците да се позабавляват!  party006
И да си кажа право Гоги още не ходи - пуска се за по една две крачки и толкова! За сметка на това пълзи толкова бързо, че едва го настигам ooooh! - Батко му проходи на 9 месеца - абе децата са толкова различни и носят различни емоции във всяка възраст! bowuu
Хубав ден на всички! Hug

# 230
Момичета,ние ще празнуваме рождения ден на нашия юнак в Двете феи и оттам ни предлагат торта "Лагуна".Някой поръчвал ли си е от тези торти и хубави ли са?Защото се чудя дали да е такава или от "Неделя" Thinking

# 231
Момичета,ние ще празнуваме рождения ден на нашия юнак в Двете феи и оттам ни предлагат торта "Лагуна".Някой поръчвал ли си е от тези торти и хубави ли са?Защото се чудя дали да е такава или от "Неделя" Thinking
Аз детска торта от тях не съм поръчвала ,но иначе като вкус много им ги харесвам ,любими са ми и бих взела по скоро от тях отколкото от ,,Неделя,,

# 232
Здравейте майчета благодаря за поздравите.Честит рожден ден и на останалите рожденници. newsm38 newsm59 TadaМоят рожденик заспа след като си тръгнаха и последните гости изкарахме добре и сега отивам да готвя че чакам още гости.

# 233
Мики, моето дете също губи бързо интерес, когато реша да го науча на нещо например да си показва къде са му очичките, нослето и др. такива. Май само показва къде е лампата и от къде се светва  Rolling Eyes, но това е защото само това му е интересно. А и пляс пляс ръчички прави. Бях се притиснила вече.

# 234
  • София

Моя Ивчо продължава да кашли по малко, но през ноща и сега от време на време си удря главичката с ръчички и плаче. Много ме тревожи това, сега почна да си дърпа и ушичките. Като го кърмя сучи малко и после пак плаче. Много ми е мъчно винаги когато не се е чуствал добре, като го накърмя се успокояваше  Cry
[/quote]

Ети това са симптомите за никнене на зъбки, особенно при кътниците Peace Не се притеснявай Hug Ние пък са скубем Rolling Eyes

Teddie   От Лагуна сега са "модерни" тези с еклерите, иначе май на Неделя са по-евтини Wink

# 235
4естито на вси4ки рожденници днес nbirthday  Gift newsm38 Gift  party002
Вчера мъжа ми пита Дани"какво искаш за рождения ден" и той отговаря "боло"(в превод значи торта на португалски),няколко пъти го пита и все същия отговор получаваше  Joy .Решила съм да се пробвам да направя една бисквитена торта специално за него,да може и той да си хапне. Ох моя син много бърз е станал,като тръгне да бяга и аз трябва да се зати4ам,за да го хвана,незнам как ще го опазя от тук нататък,докато по4не да рзбира защо да не ми бяга Rolling Eyes
Дани в4ера полу4и първия подарък за рождения ден от свекър ми,аз ходих да го избирам Grinning и съм страшно доволна от покупката.Ето това е http://images14.snimka.bg/002354634.jpg.
глезанке (извинявай,ама ти забравих новия ник) ходихте ли нао4ен лекар?Питам понеже и на мен ми се струва,4е моя Дани е така с о4и4ките,от мен го е наследил и аз съм така и се 4удя дали да се притеснявам,понеже при 4астната педиатърка ще имаме консултация 4ак след месец,а на ли4ния лекар му нямам особено доверие Rolling Eyes

# 236
  • София
zoui   Извинявай за тъпия въпрос, ама за какво се притесняваш, че е наследил от теб newsm78

# 237
zoui   Извинявай за тъпия въпрос, ама за какво се притесняваш, че е наследил от теб newsm78
Ами той е наследил от мен това,4е не са му центрирани о4и4ките,само 4е се 4удех дали е проблем и дали да го водя на о4ен newsm78

# 238
  • София
zoui   И аз така си мислех за Денито Laughing Много си събираше очите Crazy И като я питах очната ни /бяхме и редовни, бяхме със запушено каналче/ и щеше да ме набие Joy Вика ми " Айде сега и кривоглед бил Laughing"  И като ми дръпна една лекция Whistling
Каза, че разположението на очите е в зависимост от формата на лицето. Затова има хора, който са със по -събрани очи Wink А кривогледството е , когато очите, не гледат в една и съща точка  newsm78.
Така като го гледам сина ти си е съвсем наред, затова те питам Wink
А това, че си събират очите  било слаб мускул, което при нас вече изчезна Wink
А аз я питах жената, дали да пи правя някакви упражнения hahaha- Щеше да ме фрасне Joy

Ама нали съм от тези дето все слагат диагнози ooooh!

А пък твойте очи са си много правилно "центрирани" Peace

# 239
ketito в никакъв слу4аи Дани не е кривоглед,но о4и4ките му са някак събрани и понеже глезанка сподели,4е на нейния Илин също са така и са ги пратили на о4ен и аз затова се притесних Crazy

Общи условия

Активация на акаунт