NAC - N-ацетил-цистеин

• 775
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, някой има ли същите симптоми от прием на N-ацетил-цистеин (NAC)? Болки в гърба и областта на ребрата, в гърдите също, чувство на сухота в гърлото.

# 1
Не, нямам такива странични ефекти при прием на NAC.

# 2
Не, нямам такива странични ефекти при прием на NAC.

Пушиш ли?

# 3
# 4
  • Ст Загора
    Също нямам изброените странични ефекти.

# 5
Здравейте!
Хареса ми действието на добавката, или поне това , което е написано😃 ми то много ползи, много нещо. Навих се да си я взема. Колебая се на кой производител да е. Доста предложения има в интернет. Ще помоля за съвет.

# 6
Здравейте!
Хареса ми действието на добавката, или поне това , което е написано😃 ми то много ползи, много нещо. Навих се да си я взема. Колебая се на кой производител да е. Доста предложения има в интернет. Ще помоля за съвет.

Няма разлика. NAC си е NAC. В съставките би трябвало да го има само него.

# 7
Знаете ли , че НАК вече е спрян за България не може да се намери никъде по аптеките? Бил изисквал специални разрешителни или нещо подобно..

# 8
Знаете ли , че НАК вече е спрян за България не може да се намери никъде по аптеките? Бил изисквал специални разрешителни или нещо подобно..

От къде е тази информация?

# 9

От къде е тази информация?
Ами, моя.. Но можете да питате в която и да е аптека. Последно ми го казаха в Субра. Аз го издирвах в София и Пловдив, безуспешно последния 1 месец, и накрая си го поръчах от iherbs.
Нови постановления и законови норми... Нашата страна както винаги ще наложи органичения, на нещо, което работи.

# 10
Има го и в сайта на vitamag. ,Аз се чудя между nac и глутатион, доколкото разбрах nac май е по стабилната форма, а глутатиона не е така усвоим.

# 11
Някой ползвал ли е NAC/глутатион за псориазис или други автоимунни?

# 12
Здравейте, някой пил ли го е при ендометриоза и имаше ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт