💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 394
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Да, и аз го чух, но реших, че съотборниците са скръцнали със зъби, за да не им изяжда всичко събрано. А тук за някаква докторка се спомена, та реших да се информирам. Simple Smile

# 811
Както и да е. Две неща ми станаха ясни.
1. Доста хора като ходят на море закриват очи да не гледат жени по бански, еле пък да не споменавам монокини😀
2. Мното дами изпитват силна нужда една здрава мъжка ръка да тропне по масата и да каже: "аз казах, ти ще слушаш". Защото нали, ако вместо тези 4 жени гледахме 4ма напомпани бабаити как се опитват да изгонят 2 жени, щяхме да изпитваме неимоверно удоволствие и да им ръкопляскаме бурно😀
Да ,тук явно има доста представители на Моралната полиция.😂🤣
Ако на плажа не си показваш дупето , къде в офиса ли? А пък не мога и да разбера как някой може да го е срам, че на друг му се вижда нещо си🤔🙄

# 812
  • София
Да,Гешев изглежда не си е губил времето и детайлно е изследвал играта на Момчи.
Играта му е на много фронтове,интересен ми е. Усети,че е нарочен от боговете.
Нали се сещате кой стоеше зад Светлин на лаптопа.
Инак на мен ми омръзна да гледам Гешев,Павел,Раду на елиминации,а други да са свежарки и да правят шоу,влачейки части с крака...
Мастагарков 2.0 и знамето Simple Smile
Mama2288,защо така с лошо към Стан? Simple Smile Като избухне довечера на цветовете и знамената,пак ще си говорим дали е слаб Simple Smile

# 813
Да, и аз го чух, но реших, че съотборниците са скръцнали със зъби, за да не им изяжда всичко събрано. А тук за някаква докторка се спомена, та реших да се информирам. Simple Smile

Това за докторката беше шега Simple Smile

# 814
  • Някъде в Матрицата
Всяка година, в началото на предаването, а и чрез визитките, набеждават някой за най-добър в нещо си. И тази година за най-добър пъзелист се твърди, че е Караолис. (Въпреки, че при отпадането на Елица, Ралица подметна нещо как Елица се е справяла с пъзелите по време на кастинги и е имала най-добри времена. Най-добрият пъзелист на този сезон може и да е отпаднал. Няма как да го разберем това).
Дали Караолис наистина е най-добър в това или само е "набеден" ние не знаем. Но към момента изглежда, като да не е най-добрият в тази роля, защото Миряна има повече победи на пъзели от него. Ама то и това не може да бъде особен критерий за това кой е най-добър пъзелист, защото си има и други фактори, а не само времето за нареждане/решаване на самия пъзел.
Но пък продукцията, при всеки случай, когато Караолис не нареди първи пъзела или не успее да обърне играта с пъзел, му казва "еееее, как така бе; СМГ; и др.". Съответно в обратният случай "Ами Караолис си е Караолис - пъзелиста на сезона", Joy което само по себе си е много смешно, защото той си е Караолис и без пъзел. JoyJoyJoy

За мен, най-добрият пъзелист за всички сезони до момента е била Катя от Рибарите.

# 815
  • Stockholm
Раду е тотално объркан в ситуацията , в която е изпаднал, но може би и  трите прашки в неговия отбор му влияят. Той е патриархален тип и племето в момента е неговото семейство, Силвето е жена му, с която са в обтегнати отношения, направо пред развод Joy а останалите са децата им. Това презентиране на дупета направо го срази Joy затова изплиска легена с кокошка кючек. А дупетата бяха хубави в интерес на истината. Може би затова нищо не казва по този въпрос. При това вижда, че са шавливи дамите, гледат по другите племена. Плюс всичко това вижда как добри играчи напускат и се страхува, че и неговият ред идва. Преживява голям стрес и затова е разбираемо поведението му във вид на защитна реакция. Караолис също не е съвсем стабилен, но поне се контролира да не говори излишни неща. За момичетата не знам какво да кажа- хем добре, хем не съвсем. Това с прашките може и да е провокация към другите отбори, но забравят, че имат мъже и в своя отбор. Не ми хареса, че се самозабравиха откакто бяха набедени за  жените чудо, не признават заслугата на мъжете и си повярваха, че едва ли не са вече на финал. Което е доста глупаво.

# 816
  • София
И за мен Катя е на първо място. Традиционно Неделчо е смятан за най-добрият, но аз лично много се бях впечатлила от Катя. Интелигентна жена, макар и шашава. Grinning

# 817
Не ми хареса, че се самозабравиха откакто бяха набедени за  жените чудо, не признават заслугата на мъжете и си повярваха, че едва ли не са вече на финал. Което е доста глупаво.
Е, ще ги съборят на земята съвсем скоро. Не се съмнявам в това.

# 818
Раду е тотално объркан в ситуацията , в която е изпаднал, но може би и  трите прашки в неговия отбор му влияят. Той е патриархален тип и племето в момента е неговото семейство, Силвето е жена му, с която са в обтегнати отношения, направо пред развод Joy а останалите са децата им. Това презентиране на дупета направо го срази Joy затова изплиска легена с кокошка кючек. А дупетата бяха хубави в интерес на истината.
Скрит текст:
Може би затова нищо не казва по този въпрос. При това вижда, че са шавливи дамите, гледат по другите племена. Плюс всичко това вижда как добри играчи напускат и се страхува, че и неговият ред идва. Преживява голям стрес и затова е разбираемо поведението му във вид на защитна реакция. Караолис също не е съвсем стабилен, но поне се контролира да не говори излишни неща. За момичетата не знам какво да кажа- хем добре, хем не съвсем. Това с прашките може и да е провокация към другите отбори, но забравят, че имат мъже и в своя отбор. Не ми хареса, че се самозабравиха откакто бяха набедени за  жените чудо, не признават заслугата на мъжете и си повярваха, че едва ли не са вече на финал. Което е доста глупаво.
С глас се смея JoyJoyJoy Много точно попадение! Joy патриархална леличка е той Joy Иначе аз не мисля, че са се самозабравили, освен Виктория може би, по-скоро мисля, че го правят за да дразнят Раду и им се получава. Той е голям дразнител и просто отвръщат на удара Grinning

И нещо от инстаграма на Силвия

# 819
Като чета в темата имам чувството, че някои от потребителите защитават жените само по полов признак. Да покажем, че сме солидарни към нашия пол. Браво за това, че успяха да направят женска коалиция! Но взимат игрите на чиста магия. Анджи за малко да замине на капитанската. И Раду беше напълно прав, че Караолис им спечели териториалната, а и вчерашната битка.

Да защитаваш жените само по полов признак не е ли дискриминация, ако не и сексизъм? Ахааа

# 820
Всяка година, в началото на предаването, а и чрез визитките, набеждават някой за най-добър в нещо си. И тази година за най-добър пъзелист се твърди, че е Караолис. (Въпреки, че при отпадането на Елица, Ралица подметна нещо как Елица се е справяла с пъзелите по време на кастинги и е имала най-добри времена. Най-добрият пъзелист на този сезон може и да е отпаднал. Няма как да го разберем това).
Дали Караолис наистина е най-добър в това или само е "набеден" ние не знаем. Но към момента изглежда, като да не е най-добрият в тази роля, защото Миряна има повече победи на пъзели от него. Ама то и това не може да бъде особен критерий за това кой е най-добър пъзелист, защото си има и други фактори, а не само времето за нареждане/решаване на самия пъзел.
Но пък продукцията, при всеки случай, когато Караолис не нареди първи пъзела или не успее да обърне играта с пъзел, му казва "еееее, как така бе; СМГ; и др.". Съответно в обратният случай "Ами Караолис си е Караолис - пъзелиста на сезона", Joy което само по себе си е много смешно, защото той си е Караолис и без пъзел. JoyJoyJoy

За мен, най-добрият пъзелист за всички сезони до момента е била Катя от Рибарите.

То и не помага факта, че Караолис доста често трябва да наваксва изоставане и му се налага да прави обрати, за да се води, че не се е провалил. Дори да не е най-добрия пъзелист, това не означава, че е като Касим. Човека си нарежда повечето пъзели сравнително бързо и това се отнася и за пъзела вчера, въпреки че веднага ще използват момента да го изкарат като провал. Факт е, че го нареди и то самичък, въпреки че на хартия имаше партньор. Sweat Smile Миряна беше с Мартин, тя реално имаше някаква помощ, а на битката за територия Караолис нямаше какво да направи ако Павката не беше зациклил. Дори от Неделчо не може да се очаква обрат ако се изправиш срещу бърз пъзелист, а не Павката, при такова изоставане на трасето. Просто сините бяха много добри на трасето, а и другите две племена доста им помогнаха с посредственото си представяне.

Най-големия проблем на Караолис е, че е партия с Раду, това е най-лесния начин да си навлечеш хейт в тази тема. Иначе човека си се представя добре на терен, не е бягал никога от отговорност, решил си е 90% от пъзелите и не е мълчал на никого, включително и на Раду. Па, нека си е бета и симп. Close

# 821
Чета написаното тук вероятно от дами потребителки и освен да си направя извода, че не познавате хора като Раду. Представете си човек, толкова решен да просперира, че да тръгне от дълбоката си провинция към България с половин прасе в чантата. Това беше, което той разказа. Това е дълбоко прагматичен, патриархален семеен човек. Всичко у него е насочено към успех, където и да се намира. И е готов да плати цената. В случая виждаме, че е прекрасно физически подготвен. Въпреки акцента не позволи да го възприемаме като чужденец. Правилно разчита събитията в племето и доколкото може ги направлява. Дали се трогва от прашки- едва ли. Този въпрос си го е решил със съпруга и две дъщери, които са също негово достойнство и гордост. Дали заиграва с мърморенето- изгражда си образ, който да е интересн и да го държи на синхорните в центъра навниманието. Също добре обмислена стратегия да се задържи по-дълго. Ако говорим за някой безкомпромисен спрямо набелязаната цел- това е Раду. И понеже много бизнеси се крепят на ината на хора като него- да е жив и здрав. Не е женомразец. В случая заетата позиция му помага да си запази мястото пред камерите. И това е добре премислено, няма да изключа да се е съветвал с ПР хора.

# 822
Има резон в това, което казваш. От първата седмица навлезе прекалено остро, а ситуацията не го налагаше. Нямаше провокации, някаква хармония пълна и изведнъж Раду, който започна да дудне, да провокира, да изкарва хората извън нерви. Може и стратегия да е от негова страна.

# 823
Мии какъвто и е да е господин Зазу не ни кефи JoyJoyJoy иначе ми е забавно как се скалъпват съчинения разсъждения и се носят от 9 кладенеца вода само и само да му се изчисти безобразния екранен образ Grinning и продукцията май не би се справила толкоз добре в тая част. Едно е оправданието за него (което, забележете, винаги идва от хипотетични ситуации в живота му) друго си показва той сам (недолюбващите го коментираме факти, видяни/чути в предаването) Joy "Едно си баба знае, едно си баба бае".

# 824
  • Stockholm
Чета написаното тук вероятно от дами потребителки и освен да си направя извода, че не познавате хора като Раду. Представете си човек, толкова решен да просперира, че да тръгне от дълбоката си провинция към България с половин прасе в чантата. Това беше, което той разказа. Това е дълбоко прагматичен, патриархален семеен човек. Всичко у него е насочено към успех, където и да се намира. И е готов да плати цената. В случая виждаме, че е прекрасно физически подготвен. Въпреки акцента не позволи да го възприемаме като чужденец. Правилно разчита събитията в племето и доколкото може ги направлява. Дали се трогва от прашки- едва ли. Този въпрос си го е решил със съпруга и две дъщери, които са също негово достойнство и гордост. Дали заиграва с мърморенето- изгражда си образ, който да е интересн и да го държи на синхорните в центъра навниманието. Също добре обмислена стратегия да се задържи по-дълго. Ако говорим за някой безкомпромисен спрямо набелязаната цел- това е Раду. И понеже много бизнеси се крепят на ината на хора като него- да е жив и здрав. Не е женомразец. В случая заетата позиция му помага да си запази мястото пред камерите. И това е добре премислено, няма да изключа да се е съветвал с ПР хора.

Напълно съгласна съм, с изключение на това, че не  се трогва от прашки. Той самият беше повдигнал темата за на Силвето секси пижами ли беше или нещо друго. Нямам предвид, че не може да се контролира от такива стимули, а това че като патриархален баща и съпруг в сегашното му "семейство", определено вътрешно протестира, че не се подчиняват на правилата му, че няма контрол. А и "разводът" дебне на вратата. Дъщерите се разгологъзили, жената гледа в другото племе Joy

Общи условия

Активация на акаунт