💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 480
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 825
Ми то за Раду е вярно, но просто вече е скучно. И то той е горе долу най интересния. Гешев ептен ми е скучен. От другите - на някои още не помня имената. Изобщо всичко е адски скучно.

# 826
Ама защо постоянно за победите на зелените се изтъква, че са защото някой си се забавил, някой си сгрешил. Нали е състезание срещу противник, не е за време. Другите са сгрешили повече от тях, значи те са по добри в тази игра. Караолис наредил, щото Павката забил. Не, Караолис нареди, а Павката - не. По добрия спечели и толкова. А мрънкането на Раду затова, че са на второ място е поредния абсурд, но той явно си има програма. Довечера неговото спасение ще е в неговите ръце, дано това го усмири малко.

# 827
А и "разводът" дебне на вратата. Дъщерите се разгологъзили, жената гледа в другото племе Joy
JoyJoyJoyJoyJoy

До тук разбрахме следното:
Позволено ти е да си досаден, неадекватен критикар, мрънкач, дразнител, да говориш зад гърбовете на другите и да им се подиграваш ако:
• притежаваш собствен бизнес и си шеф на много хора
• привърженик си на патриархалните ценности
• имаш образцово на вид семейство
• постигнал си материално благополучие, започвайки от нулата сам

Страхотни доводи, само че това не оправдава дребнавото заядливо свекървище, в което се е превърнал Joy

# 828
Гледам бая народ мераклия на Кралев по слип.
Аз пък искам слипа, без Кралев.
Честно да ви кажа потрисам се от тоя! Ни лице, ни тяло, за мозък също съм скептична. Сал един стомах. Ма май не е само един, като на Алф - седем са.
Ма пък хитрец, "Ела да ти покажа джанките". И никой не се усети, каква стратегия, какъв ум!!!
Баси. И последния мъж на земята да е и от мен да зависи да има продължение на човешкия род няма да се прежаля. Тоя сигурно и докато прави секс за ядене говори.

Той изобщо не се мръдна да бере, само ядеше наготово, но от първия миг скокна да покаже джанките на Анита.

Е нали каза, че доктор Радева му е забранила да яде джанки Joy кога е ял?

Преди забраната 😀

# 829
Раду си играе играта с ясно премерена стратегия. "Много му е зор", че някакви зрители не го харесват. Както е споменато по-горе, май той е най-интересния от участниците.
Жените са се вкопчили една в друга като удавник за сламка. Силвето не успя да прокара образа си на фатална жена ( сега като се обясни на Стан, може и да подхване друга линия на оцеляване). Попиленко във визитката си каза, че няма мъж ,който да не може да накара да направи това, което тя иска. Успя само с добродушния Митко, но го прецака по не дотам почтен начин. А точно той щеше да я защитава до последно като рицар, ако бяха попаднали в едно племе. Анджи е сладко дете, но все още няма категорично собствено мнение и чака да чуе какво ще каже кака Силвия. За Вики - Вики има мнение по всеки въпрос, но то е толкова семпла, че по-добре е да го спестява на зрителите.

# 830
Раду влезе като потенциален герой, а става за смях и се конкурира с Кралев за комичен образ на сезона. Ами някак не е в негова полза това развитие. Иначе на арената си го харесвам, освен като прекали с надъхването на отбора, когато това повече пречи (напр.заглушава другите и разконцентрира играещия съотборник) или е ненужно (патешката песен за Вики).

# 831
  • Stockholm
Ама защо постоянно за победите на зелените се изтъква, че са защото някой си се забавил, някой си сгрешил. Нали е състезание срещу противник, не е за време. Другите са сгрешили повече от тях, значи те са по добри в тази игра. Караолис наредил, щото Павката забил. Не, Караолис нареди, а Павката - не. По добрия спечели и толкова. А мрънкането на Раду затова, че са на второ място е поредния абсурд, но той явно си има програма. Довечера неговото спасение ще е в неговите ръце, дано това го усмири малко.

Ако не се справи добре, пак някой друг ще му е виновен. Играта изисква пълна концентрация и памет. Освен това точно на тази игра продукцията маркира кого си е нарочила (справка миналата година, когато Ралица разконцентрираше Момчи). Това, че директно преди точно тази игра се обявиха официално симпатиите на Зелените жени към Мартин и Стан, не знам ход на продукцията ли е или на самите тях. Ще видим ефекта.

# 832
Има резон в това, което казваш. От първата седмица навлезе прекалено остро, а ситуацията не го налагаше. Нямаше провокации, някаква хармония пълна и изведнъж Раду, който започна да дудне, да провокира, да изкарва хората извън нерви. Може и стратегия да е от негова страна.
Според мен тръгна натурално, и просто си показа егото и цел да се наложи. После вече като поусети накъде тръгнаха нещата направи стратегия, която следва методично.

И не знам кое му е обидното да се каже, че останалите мъже са бета или безгласни букви. Алфата е една и с Раду в племе няма място за други, те са и много по- малки, съвсем нормално. Калоян почти не се чува да говори, той си действа на терен. Подготвен физически, но е много вял образ. Караолис за мен играе най-умно, не се набива прекалено на очи, не се заяжда и наблюдава много прозорливо. С Вики почнаха интересни уговорки преди и беше вдигнал мерника и на Раду.

# 833
Хора, притеснена съм. Кралев отиде в гората с Анита и оттогава нито вест, нито кост от там.

Викаш, да не я е изял..?? Grinning
А кой и кога му забрани джанките на Краля, изпуснала съм?

На Венци освен посланието от лаптопа липсваше и онази сцена от един анонс, когато се беше разстроил нещо и споделяше... Ама свикнали сме им на издънките, какво да се прави...

Голите задници липсваха в последните един-два сезона, даже мислех, че им е спуснато нареждане да не им дават такива гащи. Но явно не е това причината, а личният избор на участничките. И на мен ми беше странно Виктория как се е ог*зила срещу мъжете, ама...

Явно прилага тактиката на Силвия, ама без да говори за това. А и има конкуренция от Пелипенко. Това особено много активизира една жена скорпион. От друга страна, не чакайте свян от нея. 😀

# 834
Какъв пореден, безпомощен ход на продукцията се видя в този епизод. Поради лош монтаж са се изпуснали да излъчат , как КРАЛЯТ има забрана да консумира джанки на Блатото, което е единствената храна там. За сетен път лекарският екип се опитва да направи преврат, но уви, Кралят е винаги 33 хода напред и е скрил храна в раницата си. Лишен от ударната доза фруктоза, продукцията иска да го умори от глад и да излезе по медицински причини !! Явно и това не е сработило, затова в тазвечершния епизод подлите продуценти пускат в атака наемни кадри, за да разпердушинят раницата на Краля - най-силният войн , стъпвал някога на тази арена. Ясно се видя, как хорда нерези с лангъркащи се кокоси почти толкова големи, колкото тези на Краля, насъскани от продукцията, го атакуват и искат да го изкарат извън играта. Превратът е налице , дано продукцията се е подготвила за съдебните дела, които ги зоват след предаването. За гилотината също.

В залеза на кралския поход срещу продукцията на хоризонта се задава нов герой - маСТАНгарков . Герой, за когото знамето - най-безмисленият предмет слаган някога на тази арена, е всичко. Готов да загърби наши и ваши, игра и слава, той си иска знамето. След демонстрация на уникална мисловна дейност и дълбоки анализи - "Венци? Няма го. Знамето? Няма го. Сигурно Венци е изгубил(?!?!) и е в някое друго племе(?!?!?!)", маСТАНгарков със светещи очи съзира своето знаме и продължава анализите си - "Знамето е тук. А Венци го няма. Сигурно е загубил. Защото знамето е тук. А не .... при нас." Дали ще успее да измести досегашният фаворит на народа - Кралят? Едва ли... Но ако успее...Значи е успял.

# 835
Харесвам Мастагарков, но искрено се смях с глас! 😂😂😂

# 836
  • Stockholm
tfn2k, какво ще правим ако Кралев някога напусне предаването? Време е да насочиш таланта си към втория комедиен герой този сезон Раду Joy

"Явно и това не е сработило, затова в тазвечершния епизод подлите продуценти пускат в атака наемни кадри, за да разпертушинят раницата на Краля - най-силният войн , стъпвал някога на тази арена. Ясно се видя, как хорда нерези с лангъркащи се кокоси почти толкова големи, колкото тези на Краля, насъскани от продукцията, го атакуват и искат да го изкарат извън играта"

Смея се с глас JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:18 от silsto

# 837
tfn2k, какво ще правим ако Кралев някога напусне предаването? Време е да насочиш таланта си към втория комедиен герой този сезон Раду Joy

"Явно и това не е сработило, затова в тазвечершния епизод подлите продуценти пускат в атака наемни кадри, за да разпертушинят раницата на Краля - най-силният войн , стъпвал някога на тази арена. Ясно се видя, как хорда нерези с лангъркащи се кокоси почти толкова големи, колкото тези на Краля, насъскани от продукцията, го атакуват и искат да го изкарат извън играта"

Смея се с глас JoyJoyJoy
Не бойте се за Краля, той е оставил своя завет във всяко племе, а неговите последователи в предаването са безчет. Делото му няма как да остане незавършено...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:31 от tfn2k

# 838
  • София
Хубава битка, но като цяло не ми хареса толкова, колкото в предишни сезони. Може би, защото нямаше запомнящи се силни или много смешни моменти, както до сега.

Раду вече много, ама много ме нервира. Разбрахме жените са супер слаби, не умеят нищо и само той и Караолис успяват да изнесат игрите на раменете си. Основно Караолис с пъзелите. Обаче, пропуска един много важен момент. В понеделник тяхното племе стигна второ до пъзелите. Тоест във физическата част са били по-бързи от червените, които в онзи момент бяха с четирима мъже и само две жени. Как е станало това, ако жените при зелените са толкова слаби, че с нищо не са помогнали за победата? Вчера също, как стигнаха до пъзел, а сините с 5 мъже и само една жена бяха по-бавни? Или в неговите очи мъже са само зелените?

Караолис за мен е добър, при това много, на пъзелите. Обаче никак, ама никак не умее да играе под напрежение. Направи ми впечатление още от началото това, а вече на битката когато с Кралев стигнаха с не голяма разлика до пъзела, ми се затвърди. Докато и Кралев редеше - Караолис действаше много неориентирано и постоянно поглеждаше в страни. Когато остана вече само той да реди (а сините бяха много далеч) се успокои и го нареди пъзела супер бързо.

За довечера искрено се надявам зелените да спечелят, но благодарение на някоя от жените, или поне жена/жени да останат последни от тяхното племе. Ей така, за да видя Раду какви ще ги наговори този път.
Иначе крайни думи като сексист и подобни не мога да кажа за него, смятам че той просто се дразни, че е в по-слабата коалиция и в неизгодно положение. Ако вместо две от жените, бяха да кажем Ангел и Каолян примерно и играеха с другите две жени, той смятам, че пак щеше да ги говори подобни - просто други сравнения щеше да прави.

# 839
Как е станало това, ако жените при зелените са толкова слаби, че с нищо не са помогнали за победата? Вчера също, как стигнаха до пъзел, а сините с 5 мъже и само една жена бяха по-бавни?

Е, как как? Раду и Караолис всеки се равнява на по 3ма стандартни мъже. Иначе как да компенсират тези четири безполезни кокошки, които гребен за коса не могат да вдигнат.

Важно е не само да умаловажим каквото и да е участие на жените в отборните победи, но и да наблегнем на геройството на двамата неоправдани герои, радетели на устойчивите ценности и мъжката игра. Нищо, че нямаха нищо против Раду да пимпва Караолис на Пелипенко за единя глас.

Общи условия

Активация на акаунт