💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 383
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 795
Мисля си, не е ли по-добре да изгубиш елиминационните и да пращаш когото искаш, вместо да ги печелиш и в събота да залагаш на кастинг битки и пак да трябва да пращаш някого? Поне в елиминациите има битки и имаш шанс за спасение, а иначе директно на блатото. От там я се върнеш, я не.

# 796
Според мен по-добре да бяха пратили Караолис при сините. Не е толкова добър пъзелист, а Калоян е по-комплексен и силен

# 797
Венци в На кафе. Много ми е симпатичен. На Фреди Меркюри ми прилича малко.

# 798
Според мен по-добре да бяха пратили Караолис при сините. Не е толкова добър пъзелист, а Калоян е по-комплексен и силен

Освен това Калоян беше неутрален и сговорчив, докато Караолис и Раду открито играят заедно и са по-конфликтни. Нямам обяснение защо изпратиха Калоян, но от друга страна се радвам за него.

# 799
Гледам бая народ мераклия на Кралев по слип.
Аз пък искам слипа, без Кралев.
Честно да ви кажа потрисам се от тоя! Ни лице, ни тяло, за мозък също съм скептична. Сал един стомах. Ма май не е само един, като на Алф - седем са.
Ма пък хитрец, "Ела да ти покажа джанките". И никой не се усети, каква стратегия, какъв ум!!!
Баси. И последния мъж на земята да е и от мен да зависи да има продължение на човешкия род няма да се прежаля. Тоя сигурно и докато прави секс за ядене говори.

Той изобщо не се мръдна да бере, само ядеше наготово, но от първия миг скокна да покаже джанките на Анита.

# 800
Хора, притеснена съм. Кралев отиде в гората с Анита и оттогава нито вест, нито кост от там.

Прашките на Силвия не ме подразниха. В изправено положение се ядваха. Но виж, прашките на Виктория... Как не ѝ беше неудобно, да гребе пред двама мъже и да си навира буквално задника в лицата им, когато се навеждаше за нещо. Та тя като се наведеше, буквално ѝ се виждаха разликите с това къде огрява и къде не огрява слънцето...

Миряна, нареди по-бързо пъзела от Караолис /според Ралица и продукцията/, но не се отчете факта, че те двамата не го редяха сами. При Миряна имаше един Мартин, който хем редеше на самия пъзел, хем редеше на земята и подаваше цели сглобки. Ама да, Миряна е единствения пъзелист. А при Караолис, имахме една Силвия, която основно се суетеше и само посочваше - това тук, това там. В тази битка на пъзела ги виждах като 2:1 в полза на червените.

# 801
Защото, колкото и Караолис да не е добър пъзелист, те друг нямат. Никой дори и малко не може да я свърши тая работа. За момента той е единствения на този, както знаем, важен пост. Довечера ще се види най-вероятно, че те на такъв тип игри са си зле. Предричам загуба за зелените.

И само да допълня, нямам никаква женска солидарност. За пример, Амазонките някога не ги понасях. Нито пък става въпрос за някаква гей не знам си какво, както прочетох някъде по-нагоре. Това пък е абсурдно. Подкрепям женската инициатива, защото Раду от самото начало не го понасям  изобщо. И, защото въпреки женските хитринки, които той демонстрира, опитвайки  се да ги скара, те не се подадоха и останаха едно ядро. Това за първи път го виждам от всичките 6 сезона.

Както и да е. Две неща ми станаха ясни.
1. Доста хора като ходят на море закриват очи да не гледат жени по бански, еле пък да не споменавам монокини😀
2. Мното дами изпитват силна нужда една здрава мъжка ръка да тропне по масата и да каже: "аз казах, ти ще слушаш". Защото нали, ако вместо тези 4 жени гледахме 4ма напомпани бабаити как се опитват да изгонят 2 жени, щяхме да изпитваме неимоверно удоволствие и да им ръкопляскаме бурно😀

# 802
Защо Гешев ще саботира, като знае, че ще е номиниран.

Има вероятност да саботира и да прави тънки сметки, че ще му пратят Павел като втори. За първи му е ясно, че ще е той. Но на Гешев сметките редовно излизат криви като види другите номинирани... А и е тъпо да оставяш впечатление на саботьор на този етап...

От зелените е ясно кои ще са номинираните. От червените може би да пратят жени? Аз ако съм, ще пратя Стан. Не ми е особено можещ игрите. А ако съм на Миряна, бих си купила гласове, макар че Добрин има доста. Въпросът е дали няма да му досвидее да ги харчи по нея, предвид, че едва ли ще му се налага да спасява някого.

# 803
Гледам бая народ мераклия на Кралев по слип.
Аз пък искам слипа, без Кралев.
Честно да ви кажа потрисам се от тоя! Ни лице, ни тяло, за мозък също съм скептична. Сал един стомах. Ма май не е само един, като на Алф - седем са.
Ма пък хитрец, "Ела да ти покажа джанките". И никой не се усети, каква стратегия, какъв ум!!!
Баси. И последния мъж на земята да е и от мен да зависи да има продължение на човешкия род няма да се прежаля. Тоя сигурно и докато прави секс за ядене говори.

Той изобщо не се мръдна да бере, само ядеше наготово, но от първия миг скокна да покаже джанките на Анита.

Е нали каза, че доктор Радева му е забранила да яде джанки Joy кога е ял?

# 804
Аз не знам защо , но по никои задници не се заглеждам Stuck Out Tongue Winking Eye , като прочета тук възмутените потребители тогава обръщам внимание Joy
  Повече обръщам внимание на горниците Wink , в тоя ред на мисли да похваля мъжкия каст тая година - няма набити с изхвръкнали до пръсване мускули .Стройни и издължени са с тен като от "Спасители на плажа" Hands Ok Hand Сега поне дано отпадна от заподозрени в гейски уклон,че се притесних Head Band WinkJoy

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 12:16 от araselia

# 805
Мда, който не скача е червен е цялата тема!

# 806
И да има женска солидарност какъв е проблемът? Въобще защо прилагателното "женска/о/и" автоматично придава негативен отенък? После ще си говорим колко няма сексизъм.

Нито банските, нито слиповете ме притесняват. Топло е, на плажа са, играят във водата.Въобще изборът на облекло на хората рядко може да ми направи негативно впечатление.

Гешев наистина е много странен. От човек, който се жертва за Павел на елиминационна, за да го запази и да си запази коалицията, до човек, който иска не да го хвърли под автобуса ми направо с валяка да го мине. Наистина ми е нелогично.

# 807
  • София
Хора, притеснена съм. Кралев отиде в гората с Анита и оттогава нито вест, нито кост от там.

Викаш, да не я е изял..?? Grinning
А кой и кога му забрани джанките на Краля, изпуснала съм?

На Венци освен посланието от лаптопа липсваше и онази сцена от един анонс, когато се беше разстроил нещо и споделяше... Ама свикнали сме им на издънките, какво да се прави...

Голите задници липсваха в последните един-два сезона, даже мислех, че им е спуснато нареждане да не им дават такива гащи. Но явно не е това причината, а личният избор на участничките. И на мен ми беше странно Виктория как се е ог*зила срещу мъжете, ама...

# 808
Ми по едно време докато си лежеше на сянка каза "На мен са ми забранени джанките", или нещо такова. Това когато тръгваха сутринта всички да берат, а него го мързеше.

# 809
Женските коалиции пропадат, защото социалния елемент е силно манипулиран от продукцията. Излъчват и изключват избирателно играчи, елиминации, игри... Джаферович я подпираха, амазонките ги закопаха, разкриват саботажи, дават силови игри, на които мъже издъхват и т.н. и накрая....аааа на то има жилетки.
Силата на жените и интересното се губи. Една Силвия щеше да съблазнява...Ма то не става насила. На други спонтанно им се получи в предни сезони, тук насила някакви неща....ми не. Просто затова няма да има и жена победител, защото накрая все се опира до сила+ решение на продукцията. Мъжете си ги побутват също, какво да се лъжем, няма какво и да пиша как точно

Общи условия

Активация на акаунт