Като избухне довечера на цветовете и знамената,пак ще си говорим дали е слаб

което само по себе си е много смешно, защото той си е Караолис и без пъзел. 

а останалите са децата им. Това презентиране на дупета направо го срази
затова изплиска легена с кокошка кючек. А дупетата бяха хубави в интерес на истината. Може би затова нищо не казва по този въпрос. При това вижда, че са шавливи дамите, гледат по другите племена. Плюс всичко това вижда как добри играчи напускат и се страхува, че и неговият ред идва. Преживява голям стрес и затова е разбираемо поведението му във вид на защитна реакция. Караолис също не е съвсем стабилен, но поне се контролира да не говори излишни неща. За момичетата не знам какво да кажа- хем добре, хем не съвсем. Това с прашките може и да е провокация към другите отбори, но забравят, че имат мъже и в своя отбор. Не ми хареса, че се самозабравиха откакто бяха набедени за жените чудо, не признават заслугата на мъжете и си повярваха, че едва ли не са вече на финал. Което е доста глупаво.
а останалите са децата им. Това презентиране на дупета направо го срази
затова изплиска легена с кокошка кючек. А дупетата бяха хубави в интерес на истината. 

Много точно попадение!
патриархална леличка е той
Иначе аз не мисля, че са се самозабравили, освен Виктория може би, по-скоро мисля, че го правят за да дразнят Раду и им се получава. Той е голям дразнител и просто отвръщат на удара 
което само по себе си е много смешно, защото той си е Караолис и без пъзел. 

Миряна беше с Мартин, тя реално имаше някаква помощ, а на битката за територия Караолис нямаше какво да направи ако Павката не беше зациклил. Дори от Неделчо не може да се очаква обрат ако се изправиш срещу бърз пъзелист, а не Павката, при такова изоставане на трасето. Просто сините бяха много добри на трасето, а и другите две племена доста им помогнаха с посредственото си представяне.

иначе ми е забавно как се скалъпват съчинения разсъждения и се носят от 9 кладенеца вода само и само да му се изчисти безобразния екранен образ
и продукцията май не би се справила толкоз добре в тая част. Едно е оправданието за него (което, забележете, винаги идва от хипотетични ситуации в живота му) друго си показва той сам (недолюбващите го коментираме факти, видяни/чути в предаването)
"Едно си баба знае, едно си баба бае".
Препоръчани теми