💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 576
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Той и Светлин се познаваше с Рени отвън, ама не му потръгна много. Така че тези познанства имат значение, ако знаеш как да ги отиграеш Wink

# 106
Анита има страхотна гъста коса, ама с тия опашчици ми прилича малко на Чебурашка Joy

# 107
  • Be realistic - plan for a miracle.
Светлин има типичното нарцистично мислене тип “Ако аз го правя на другите е файн, но ако на мен друг ми направи същото - боклук е.”

# 108
Разочарова ме Гешев. Каква е тая Анита, че заради нея с такава лекота се обърна срещу своите. Нали разправяше, че жена му Мария му подарила пъзели. Излагация.

# 109
  • Някъде в Матрицата
Калоян към сините: "Радвам се, че в племето цари единомислие" 😀
Добре го изиграха...

Мъжете от зелените - не се сетиха да хвърлят една ябълка на раздора и да гласуват за Пелипенко. И Виктория да избира при 3 на 3.

# 110
Много е трудно вече да намериш хора, които не се познат и не ме дразни особено. Реално това са шепа хора, към 1000, които се вървят по кастингите, навсякъде, че и с години. Тренират едни спортове, на една възраст, в сходни компании.
Те и Маги и Мики са отвън много отдавна познати, покрай бащите си

# 111
Миряна започва много да дразни.

# 112
А, варелът?

# 113
Зелените кокошки не знам дали надиграха коалицията на мъжете, но май сами се надиграха. И тая Виктория е толкова семпла, че не отстъпва първото място по тъпотия. Изгониха Калоян, пък сега ред сълзи, ред...
Прав е Раду! Тепърва ще се опознават!?!?!?

# 114
Всички са по 6. Язък, че тази от кастинг битката, забравих й името, отнесе толкова подигравки. Надявам се някой не си въобразява, че това беше ненагласена битка🙄

Мирянка винаги ме е дразнила. Даже и гласа й ме дразни. Всичко в нея🙄

# 115
  • Някъде в Матрицата
Айде пак 800 млн. тона за бутане във вагонетка. 🤮
Лентите ги използвали в Цирк дьо Солей - ама циркаджиите (истинския - Борисенко и псевдо - Злольо) са на блатото.

# 116
Айде пак "срамота!"JoyJoyJoy не мога с този човек, искрено взе да ме забавлява Joy трябва да се направи колаж с всички възмутени речи на Раду Joy

# 117
Калоян започна много да ми харесва и визуално и физически Joy ЖДНБ... 😆😆😆

# 118
Павел: "Усещам силата на Калоян до мен и тласъците му..." Trollface Павеле, успокой се малко Sweat SmileJoyJoy
На мен Калоян винаги ми е харесвал (е не колкото на Павел Joy ), говори малко, но винаги точно и ясно. Добър е на арената, не се води по акъла на вожда там.

# 119
  • София
Направо по тон да им бяха сложили в смотаните вагонетки...какво са тия 800 кг?  Rage

Общи условия

Активация на акаунт