💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 457
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 360
  • Някъде в Матрицата
Не мога да повярвам!!!! Венци блокира ли, какво стана? Започна по рано и да отпадне при почти нареден пъзел.

Браво на момичетата.

# 361
Не допускам как един войн не вижда рамката на двайсетина кубчета. За мен момчето е оцелявало цял живот и  разбира, че не е той героят на продукцията, а не е "срамно" мъж да не реши пъзел... Показа какво може на физическата част. Той насила са подмотваше. Дано има късмет в живота. Успешен път, Венци и щастливо семейство!

# 362
Този пъзел и дете може да го нареди...Не съм по конспирациите, но дори и на мен не ми се вярва, че Венци чак толкова се бавеше. Много изкуствено ми изглежда. Той дори не се и опита да нареди пъзела след победата на Маги. Та той си беше почти нареден...

А извън арената разсъждаваше много интелигентно и адекватно, тоест не беше глупав. Точно заради това не ми се навързват нещо нещата.

# 363
Анджито осъзна, че не е чак толкова добра и се приземи малко.

# 364
Ама как така не го нареди Венци? 😳 Това е мега странно, някаква картинка… не говорим за логика, за нищо, просто за зрение 😀😀

# 365
Венци сигурно има причина да не го нареди. Няма шанс толкова да е блокирал. За момичетата ли му дожаля,  за жена му ли му домъчня, неустойки ли не иска да плаща и си тръгва така?

# 366
Венци каза,че дошъл да се забавлява Sunglasses

# 367
  • София
Абе хора, наистина ли вярвате, че той действително не е успял да нареди 20 кубчета? Това децата ми в подготвителна група ще го направят! Освен това той очеИЗвадно се чудеше как да остане последен.

# 368
  • София
офффф, много ме е яд, Венци отпада, а дори Кралев мрънкалотоима шанс да да се върне!

# 369
Маги защо не се пазари за още нещо с Ралица.Много тъпо

# 370
  • София
Как взе 50 гроша...абе, момиче, пазарлък трябва тук

# 371
  • София
Продукцията направи голям подарък на Анджела с тези двеминутни “наказания” на елиминационна битка.  Без тях щеше да виси, да пада в басейна и да види пъзел през крив макарон.
За разлика от Анджи, Маги заслужено спечели капитанската битка.

# 372
Сега Краля ще играе вече по слипче Laughing

# 373
Може и да не може да ги нареди. Може би защото е имал доста трудно детство. Той и на слайда заби при блатото.

# 374
Сега Краля ще играе вече по слипче Laughing
Наслада за очите.Гледайте народеее,това няма да го видите друг път.

Общи условия

Активация на акаунт