💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 489
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Много благодаря за преразказа на подкаста с Венци! Всичко най-добро му пожелавам!
От последните мнения подкрепям, че акцентирането на кой бил алфа, кой бета не е толкова важно и определящо за една личност. Не и в степен да бъде първото надценявано, а второто укоримо или едва ли не като обида да се ползва. Последните години забелязвам подобно отношение към екстраверти и интроверти.
Раду ми харесваше в началото, но откакто излъчиха да пее на голяма жена за патенце, докато тя си поплаква след битка, просто не мога вече да го приема на сериозно. За сезона дотук това беше най-шантавата ситуация, която видях. Направо надмина Кралев.
Моля за насока, в кой епизод се случва това. Стана ми интересно.
Следя сезона с едно око и без звук.
За Венци ме е яд и съм приятно изненадана от него.

# 526
  • София
събота и неделя къде са тези от блатото? по домовете ли ?
Не, водят ги на хотел да се поизмият JoyJoyJoy

# 527
Miraluba, миналата седмица беше това, но не си спомням в кой епизод. Май беше след битката за територия. Ако някой помни точно, да пише.

# 528
Ами не се сещам някой да е имал медийно участие през юли... Sweat Smile

Всъщност, има подкаст с Венци.

Споделям малко лична инфо.
Договорът на Венци с военните е бетон и той е получил 3м. отпуск през които може да бъде повикан по всяко време. За жалост точно това се случва и той трябва спешно да замине за Африка. Договор за 20 000 евро на месец . Има неустойки ако не се яви навреме. Няма да има и обичайното медийно участие в следващите дни, което разбира се няма да бъде забелязано.
Отговор за отпадането му.

Човека отива на мисия, не влиза до живот в затвора. Все пак играта е месец юли, а сега сме октомври.

# 529

За съботата не знам, ама в неделя - деня за баня, сигурно ги карат на стопанството да се поизплакнат 😀.

# 530
  • София
Анджи може би имаше проблем освен с ръста си и защото куките бяха мокри, нали паднаха в басейна. Тя поне това изтъкваше като оправдание. Вижте и първото минаване беше успешно ама цопна в басейна и куките се намокриха. Дадоха как ги трие в пясъка.

# 531
Раду пееше на Виктория за патенцето в епизода този понеделник, докато Караолис редеше пъзела. Точно това беше причината аз да го определя за сексист - държи се с жените като с идиоти, постоянно им се кара и уфф-ка някоя ако пророни сълза. Изтръпвам като се сетя, че има 2 дъщери.

# 532
И с плуването имаше проблем.
А за куките - дребна е, но е и с по-малко килограми. Не би трябвало да се затруднява толкова. И за мокрите куки - не съм сигурна, но при следващата битка някой мина с мокри куки без проблем.
За Раду - не мисля, че е сексист. Просто много му дойде с тази женска коалиция. През половината битки печелят благодарение на него, а знае, че до края ще е на номинации. Затова е изпушил.
В сезон 4 изкараха и Фифо, че е сексист. Пълни глупости. Лепят се етикети без да се познават хората.

Анджи може би имаше проблем освен с ръста си и защото куките бяха мокри, нали паднаха в басейна. Тя поне това изтъкваше като оправдание. Вижте и първото минаване беше успешно ама цопна в басейна и куките се намокриха. Дадоха как ги трие в пясъка.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:59 от ddarri

# 533

За съботата не знам, ама в неделя - деня за баня, сигурно ги карат на стопанството да се поизплакнат 😀.
И после да си честитят банята😉😀- традициите трябва да се съхраняват!
Изобщо не вярвам повече от месец да са без хигиена и храна блатни, плажни и на други екзотични места обитатели. Не вярвам и на поливането с бутилки, на което станахме свидетели.
Не вярвам и на новия хит- реквизит на ИВ- количката от винкели, че тежи еднакво за всички и че е натоварена с 850 кг.
Очаквам на следващ етап освен жилетки, да се появят отново вериги, може и като нов изненадващ атрибут, с какъвто състезателите не са тренирали, да са прангите за крака, с гюлета😉 А сюжетната линия с мешките, да еволюира- да се връзват и развръзват преди вис на халките, за да се добавят торбички с натрошени орехи🙃😀

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:15 от ellis

# 534
А за куките - дребна е, но е и с по-малко килограми. Не би трябвало да се затруднява толкова. И за мокрите куки - не съм сигурна, но при следващата битка някой мина с мокри куки без проблем.

Крамарска

# 535
Сигурно и аз съм сексист, ама това реване не се издържа. Виктория и без да реве. Като ученичка в първи клас говори и с това самохвалство..... Учудва ме липсата на критика и самопреценка на хората, по ТВ жадни за слава.

Довечера съм за Борисенко. Минава халките като фурия.

# 536
Раду пееше на Виктория за патенцето в епизода този понеделник, докато Караолис редеше пъзела. Точно това беше причината аз да го определя за сексист - държи се с жените като с идиоти, постоянно им се кара и уфф-ка някоя ако пророни сълза. Изтръпвам като се сетя, че има 2 дъщери.

Опитах се да си изтрия тази сцена от главата, но просто не можах. Наистина беше от моментите, в които да почувства човек неудобство заради чуждо поведение. Адски неуместно беше, неадекватно и излишно.

# 537
А за куките - дребна е, но е и с по-малко килограми. Не би трябвало да се затруднява толкова.

Абе като не ти достигат ръцете да закачиш и после да откачиш куката, а и да стъпиш накрая на платформата, килата нямат значение.

# 538
От Подкаста с Венци.
Скрит текст:
Не съжалява ,че отпадна на този етап,дори се радва.Той не е влязъл да спечели ,а да се забавлява с битките.Според него ,Добрин и Мартин са знаели ,че битката ще е елиминационна и затова са и го избрали за Капитан.И без това Венци е искал да играе повече индивидуална игра,мрази коалиции,радвал се е че са го избрали за Капитан.Не бил пъзелист. Изведнъж в студиото на Подкаста на Венци му се зави свят Grin
Относно Кралев ,смята че е добър човек ,опознали са се отвън .Издразнил се когато Кралев влязъл в Блатото,почнал да се изтъква колко е силен , супер-пъзелист,мощен,подготвен,добър -особенно на дървения кръст   SmirkRolling Eyes Близък е с Борисенко и Стан.
Не се радва ,че е отишъл при Гордите ,там били много млади участниците ,нахъсани и хлъзгави ,не обича такива хора.Искал е при Зелените и да заиграе с Калоян,харесал го е като човек. Кралев е мрънкал за храна непрекъснато с цел ,продукцията да го съжали и да му дадат да яде.За перфектната коалиция би взел-Борисенко,Стан ,Калоян,Миряна ,Анджи ,Силвия и Павел.  Най-лицемерни -Мартин и Добрин,страшни схемаджии били .
Скрит текст:
Относно играта на  Гешев и Анита ,Венци бил чувал че имало нещо преди игрите Sweat SmileTrollface Още докато е бил в сиропиталището е знаел ,че скоро ще напусне там и ще трябва да поеме собствения си път.Започнал е да тренира кикбокс на 16 години и чул за Френския легион от някакво момче и така той отишъл там.Обича гадното,тежкото ,мизерията и там се калил през 2018г. Според мен Венци е за конкурентното предаване "Островът на гривните ". Относно биолог.му родители не ги е търсил .На 4годинки е бил оставен там.Има дете на година и 7 месеца .Венци не гледа ТВ.Неговите приятели го навили да участва в ИВ.,надъхани от Гатьо  Smiley .Ще стиска палци за финала за Борисенко ,Стан и Калоян .
Мерси за преразказа Grinning Наистина жалко, че не отиде при зелените и не се задържа там.

Топ схемаджиите на сезона и според мен, постоянно оставащия без дъх Добринчо и леко нефелния Мартинчо, правят сезона досаден и безинтересен за мен.

Дори Кралев не ми е толкова неприятен вече, колкото са тези двамата.

# 539
Той Раду си мрънкаше от самото начало и много преди тази женска коалиция да бъде доминантна в отбора. Недай си Боже пък някоя жена да му направи забележка за нещо на този велик оратор, започваше да се сипе огън и жупел. Точно благодарение на неговото отношение и демонстрация на превъзходство над жените се наложи тази женска коалиция да се заформи. Той явно си мислеше, че ще е цар и господар в този отбор и ще си има домакини вкъщи в лицето на жените, отишли да се състезават. Като не му се получи, стана още по-отблъскващ с постоянното си мрънкане.
Нелепо ми е сравнението му с Фифо. Нищо общо нямат двамата като поведение и отношение.

Общи условия

Активация на акаунт