💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 428
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 735
Охоо дойде вечеря на блатото Grinning

# 736
Тази година всички са по-добре подготвени физически, но са интересни почти толкова, колкото изсъхваща боя. Миналият сезон беше в пъти по-интересен.

# 737
  • София
Раду няма какво да се коментира вече. То няма такова мрънкане и дуднене. Не знам как се издържа с тая вечно сърдита стринка на главата им.
Ох, дано! Щото тук в темата бая Радувци има...

# 738
Изглежда на блатото са се събрали всичките "велики" пъзелисти (без Караолис). Миряна и Маги са в играта, ама още не съм ги признал за велики.
Това едва ли е случайно, този сезон грубата сила и грубите отношения са водещи,  вероятно това иска и зрителя

# 739
Охоо дойда вечеря на блатото Grinning

хахах, и глигани им вкараха за компания на блатото. И раниците им ще изядат 😀

# 740
  • Stockholm
Ааа, Мартин го харесват и зелените жени, не само аз Joy

А утре битка за памет. Ще видим Радо колко е паметлив Joy Аз залагам на Мартин, Каролис, може би Анджела. А може и някоя изненада има.

# 741
Някой ако може да ми обясни един абсурд: Червените бият и “Браво! Вземете си и знамето!Територията ви очаква!” 🙃 Разбирай: Марш на гладния плаж, знамето ще ви храни!
Зелените падат и ….😵💫😵💫😀😀Цяла щайга кучешка радост за преялите обитатели😉
Нещо аз ли не разбирам🤨Нещо садистите от ПР ли пак ни поднасят, да коментираме гневно?!

# 742
  • София
Охоо дойде вечеря на блатото Grinning
Не, това е тайното скрито 6-то племе на този сезон (да не си мислите че са изпуснали възможността 6-ти сезон да не бъде със 6 племена). Скоро ги пускат на арената (с капитан разбира се Краля) и вече няма кой да ги спре, и тримата финалисти са от това 6-то племе JoyJoyJoy

# 743
Тази година всички са по-добре подготвени физически, но са интересни почти толкова, колкото изсъхваща боя. Миналият сезон беше в пъти по-интересен.
Да, отдавна си го мисля. Малко насила ги любим и мразим. И не, нямам нищо против голотата. Има си нейната естетика, съответстваща на определени ситуации в живота. Но в ИВ не е това място. Няма или не се проявяват интересни характери. Тези , които помним от минали години бяха хора с характер- чепат, своенравен, но характер. А тук го докарваме най-мното на дудненето на Раду. Никакво обяснение не получаваме за обрата на Гешев? Ще вземе и той да изчезне като Венци и така и няма да сме го разбрали за какво се бори и защо си остави групата... Павел откъде измисли, че на два се гребе? Раз е символ на замаха, на гребането, два е паузата... И аз бих се объркала.
За мен има грешка на сценария, защото се случват някакви неща, но те не стават ясни. От Караолид почти нищо не сме чули. Мартин го нарочват за олигофрен, нещо  той да е разказал досега? Т.е. искам да кажа, че хората сигурно пак са си интересни, но няма кой да ни ги покаже, да им даде да си споделят историите. Очевидно вече няма послания от напусналите (поне не от всички). Stоrytelling липсва. И понеже на второто минаване по един маршрут ми доскучава- спирам да гледам и слушам за фон...
Лека нощ!

# 744
  • София
Могат ли да си заколят един глиган ?
Joy Това не приличаше на глиган, а на черни прасенца, които си живеят свободно из черноморските земи..Аз съм виждала, но надолу към Царево...

Опасни са за ядене, ако не се изследват за трихинелоза.

Зелените зорлем ли искат да се превърнат в Амазонки...видяхме ги миналата година какво могат да направят сами жени...едно нищо.

# 745
Сега, понеже наблюдавам има доста чакащи с нетърпение зелените да загубят, за да кажат "ей, видяхте ли ги тея тъпи жени не могат нищо сами", утре е денят😆
Зелените нямат хора за тая игра. Със сигурност ще загубят.

# 746
  • София
Като почнете да се възмущавате за на този голия задник, за на онзи слипа ,вече се питам дали България не се е преместила в Персийския залив? 🤔
Понеже моят коментар е изтрит, а твоят стои ни в клин, ни в ръкав, та ще отговоря.
Не е нужно да си в Персийския залив, за да имаш някакво самоуважение и женско самочувстие, за да разчиташ на голия си з@дник, развят в национален ефир. Въпрос на гледна точка и самоуважение.

# 747
Като почнете да се възмущавате за на този голия задник, за на онзи слипа ,вече се питам дали България не се е преместила в Персийския залив? 🤔

За слип не сме. Mask

# 748
За Гешев днес Надкастарите имаха интересна конспиративна теория. Че се е почуствал набелязан от продукцията за гонене и е решил, че като образ ако седи в удобната коалиция от ден първи е скучен, та е решил да раздвижи нещата в племето. Та един вид играе против тях. И има логика за мен, то човек като им знае плаващите правила, е хубаво да си прави застраховки

# 749
  • Брюксел / София
Мисля, че сезон 6 е сезонът на неприятните участници. Никой не ми харесва.
Раду сте го обсъдили: по-зле е от свекърва.
Анджи е неприятна. Мислих, че малко ще се обере след капитанската, ама тя си въобразява, че е върхът. Полипенко впечатлява с добър външен вид и дотам: никаква физическа подготовка, за мисъл - да не говорим.
Хубаво е, че има женска коалиция, макар че не харесвам участниците в нея. Да видим обаче дали поне една от тези девойки ще го докара до финала, иначе ако отпаднат по-рано няма да има значение дали е имало или нямало женска коалиция.

Общи условия

Активация на акаунт