💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 394
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 765
Моля оценете епизод 35 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 766
Женската коалиция при зелените ме кефи. Караха се, сърдиха се, но останаха заедно, напук на мачовците. Голям праз, че били по-слаби, всеки е дошъл да се бори за себе си, да играе за себе си, не за Раду и Караолис. Естествено, че ще се поддържат една друга, за да издрапат напред. Аз ако съм в игрите, последното което ще ме интересува е колко мъже има в племето, ако това ще означава за мен номинация и евентуална елиминация от играта. То хубаво да не са на плажа, но аз лично предпочитам да съм на плажа, но в играта, отколкото на резиденция и после вкъщи.
Обаче и Раду ме кефи, голям образ е, по цял ден дудне като свекърва, но въпреки това е добродушен и грижовен.
Гешев направи много интересни ходове и щяха да му се получат нещата, ако Светлин се беше върнал. А Павел е моето откритие, не е силен играч, но е единственият, който ми е истински интересен за гледане по един ненапрягащ начин. Дано да не отпадне скоро, че какво ще правим без интелигентните му синхрони, не знам.

# 767
  • София
Аз нямам проблеми жените да колят и бесят Grinning Все някога жена отново трябва да опита да спечели формата. Това означава яко сеч на мъже преди това. Трябва паралелно и по другите племена да се случва.
Но пък видяхме предишния сезон само племе от жени е доста трудно.
Нека Раду се поизпържи малко.

# 768
Раду- то все недоволен. Да не ти е в къщата подобно дуднящо мрънкало, по- зле от жена преди/ в цикъл е.
Да не говорим за неадекватните “успокоителни” техники, които използва, от типа на- “имаш чорапи с патета! Па- па- па- па”.

# 769
  • София
На Кральо глутницата глигани ми напомни за лова на миди на Анита. И двамата са ми крайно безинтересни.
Марто е скрита лимонка за мен. Как плува само, а и в пъзелите не е зле. Малко хилав изглежда, та не знам как ще е на варелите и с верига около врата.
Раду толкова мрънка когато не са последни, представям си какво ще е ако изгубят.

# 770
Като чета в темата имам чувството, че някои от потребителите защитават жените само по полов признак. Да покажем, че сме солидарни към нашия пол. Браво за това, че успяха да направят женска коалиция! Но взимат игрите на чиста магия. Анджи за малко да замине на капитанската. И Раду беше напълно прав, че Караолис им спечели териториалната, а и вчерашната битка.

# 771
За добро утро малка част от Виктория 😀( снимката е от ФБ групата на ИВ).

Сега не знам сексистко ли е, завиждам ли й или нещо друго, но предполагам, че ще се намери някой да ми обясни 😀. То и на оператора май му стана неудобно като Виктория го изненада с това премятане на краката на стълбата. За сметка на това, тя пък подробно  и със самодоволство ни обясни как е преминала над басейна ( сакън някой да го е пропуснал) . Преминаването, де. Не з@...ка й. 😀

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:44 от mery_poppins1

# 772
То всеки сезон има едни впити гащи, сигурно да радват мъжете. Виктория как ли се чувства  да се гледа така разгологъзена  по телевизията.
Жените на зелените неприятно самодоволни са, явно много искат да нервират Раду. Нека си се радват, но без чупки и стойки колко сме велики. Нарочно като че ли дразнят и наливат масло в огъня.

# 773
Жените на зелените неприятно самодоволни са, явно много искат да нервират Раду. Нека си се радват, но без чупки и стойки колко сме велики. Нарочно като че ли дразнят и наливат масло в огъня.
Факт, че започнаха да го правят. Но тонът беше зададен по-рано от Раду. Той още от самото начало започна да ерозира спойката между членовете на племето. Още от времето, когато Ангел беше там.
Всъщност аз си мисля, че жените точно в това племе, бяха първоначално с настройката да играят с мъже /може би без Анджи/. Цялата тази женска коалиция и силната й спойка беше създадена зорлем от Раду и действа в такъв синхрон именно за да го дразни. Защото той дразни тях. Надцакват се. С малко повече такт Раду можеше да стане пълновластен господар на племето, да го гледат в очите и да го слушат. А сега тези мадами, които всъщност с удоволствие биха играли като придатък на мъжете и въобще не се харесват една друга, се еманципираха и станаха бетон.

# 774
Не е любимка.

Започнах да се дразня много от Анджи. Знам, че тук е любимка. Много си повярва и това промени нейното самочувствие. Издига се към висините  Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 11:09 от ddarri

# 775
Видяхме ги миналия сезон. Амазонките. Имаха абонамент за реката. Радваха се като малки деца, когато им изпратиха мъже. Тези тук се чудят как да ги изгонят по средата на сезона. Грам мисъл не влагат в играта си.
Тепърва има силови битки като дърпане на въже, например...

Женското племе надви мъжкото племе... Но Раду и Караолис са изнесли победата, жените явно са били само за баласт😀
Много искам да видя само женско племе да гребе и до къде ще стигнат 😁 Добре де, какъв е проблемът да се признае, че мъжете физически са по-силни от жените? Какво сексистко и уронващо авторитета на жените виждате в това? Какъв е този комплекс?

А същевременно си противоречим постоянно. Жените са по-силни, но е редно мъжете да ходят на номинации. Ако мъжете доброволно не отидат на номинации, то обезателно са мишоци… Кое не е така?

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:35 от ddarri

# 776
  • Буркина Фасо
за следващите игри - жените с кюлоти. rotfImbo 
сега ако не си показват задниците когато станат на 70 ли да го правят?

# 777
Като чета в темата имам чувството, че някои от потребителите защитават жените само по полов признак. Да покажем, че сме солидарни към нашия пол. Браво за това, че успяха да направят женска коалиция! Но взимат игрите на чиста магия. Анджи за малко да замине на капитанската. И Раду беше напълно прав, че Караолис им спечели териториалната, а и вчерашната битка.

+100 направо гейвятър усещам понякога

# 778
От вчерашния епизод забавно ми беше как Митко, Деси и Крамарска се подсмиваха за джанкобера на Кралев и Анита. От блатните бих се лишила от Анита без емоция, другите имат по-ярко присъствие във всяко отношение.
Павел бих го назначила за сценарист и служебен разказвач. Мисля, че такива хора им трябват, за да освежат предаването. Или поне на мен ми е нужен такъв като него, който да може да мисли и говори и то с нормален човешки тон.

# 779
за следващите игри - жените с кюлоти. rotfImbo
сега ако не си показват задниците когато станат на 70 ли да го правят?

Нека си ги показват. Всеки сам си решава, какво и колко да показва, и какво впечатление иска да остави у зрителите. Но като чета коментарите на мъжете във ФБ, такива пози се коментират по един определен начин. Даже и мъжете не са прехласнати от такава директност на някои части.

Общи условия

Активация на акаунт