💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 132
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Някъде в Матрицата
И аз не мисля, че Караолис настъпи Павел нарочно по болния крак.
Симпатизирам повече на Караолис, но срещу Гешев ми изглежда обречен.

# 1 201
Е, сега на мястото на Караолис можеше да е безполезната Виктория. Която се напука с баница, за да си има сили за следващата седмица.

# 1 202
До тук добре ми се получава сценарият😀
Оня ден бях дала прогноза, че тази седмица ще е губеща за зелените. Ще им пратят някой блатен, за да се разджурка тази женска коалиция. Когато нещо работи, продукцията няма начин да не го развали и рабърка картите. Така че очаквам загуба за Каролката.
Това са само моите сценарии и предположения😀

# 1 203
Много ми беше смешна тая битка, Павел и Караолис такива прегръдки, такава любов - и двамата се хванали на общо 3 пръчки в средата🤣

Силвия и Капитан Стан на тая битка би било епично Grinning Без това иска да се търка в него... Тази игра е идеална. Grinning

Тя щеше да се увие около него като лиана, пък той да се занимава с пръчките😹

Едит: пак ли жилетки бееее, никаква логика вече кога и защо ги вадят.

# 1 204
Като гледам битката, явно целта е да оставят Раду сам с четирите жени . Сеир да става Joy

# 1 205
Жилетка ли чух?

# 1 206
Я, Силвия най-накрая се сети, че другата седмица ще трябва да се номинират помежду си. Не беше зле да мислят по-раничко за това.

# 1 207
  • Stockholm
Айде пак с тъпите им жилетки. Силова битка. Жалко за този, който си тръгва.

Виктория от кумова срама можеше да изчака малко с плюскането в такъв чувствителен момент. Ама кво ѝ пука. Да си кара почивката там, доколкото има бушони за номиниране. Само че баничка ще хапне отново, чак като се прибере вкъщи.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:15 от silsto

# 1 208
Айде пак с тия жилетки. Бе да им вържат по едно гюле на врата и да ги мятат в морето🙄

# 1 209
Не са нормални тия, няма да мирясат, докато не уморят някой играч.

# 1 210
Много ми беше смешна тая битка, Павел и Караолис такива прегръдки, такава любов - и двамата се хванали на общо 3 пръчки в средата🤣

Силвия и Капитан Стан на тая битка би било епично Grinning Без това иска да се търка в него... Тази игра е идеална. Grinning

Тя щеше да се увие около него като лиана, пък той да се занимава с пръчките😹

Тя ако му се увие така той ще получи едно колче бонус за да се задържи на стената Wink

# 1 211
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Караолис май няма да има голям шанс и то само заради жилетките. Той не е толкова силен като Гешев, въпреки че в момента се представя по-добре на минаването с куките, както и на плуването. Ако стигне по-навреме до пъзела, има шанс, но има голяма вероятност да изостане по трасето като се измори.
А и много зависи какъв е пъзелът, защото и Гешев поназнайва някои и се справя прилично.

# 1 212
Е, сега на мястото на Караолис можеше да е безполезната Виктория. Която се напука с баница, за да си има сили за следващата седмица.

Можеше, ако мъжете не бяха имали намерението да я прикоткват към тяхната коалиция, та си я пазеха досега. 🤷 Раду сега се сети, че на 3 от 4те жени не им било мястото в игрите. Ми тогава защо се опитваше да разкараш баш 4тата бе, Радуславе?

# 1 213
Дано му стигнат силите на Караолис. Сините не ми харесват като цяло.

# 1 214
  • София
Неприятна ми беше играта на Павел. Колкото и да е съревновение, може да се прави и без злоба.

Общи условия

Активация на акаунт