💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 093
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз мисля, че различията в темата идват на база кой каква игра харесва (на терен, стратегическа, социална) и съответна става субективен според което. Аз лично съм фенка на Сървайвър и понеже игрите са някакъв негов спинофф, изобщо не ги виждам като спортно състезание. Не ми харесва и как засилват все повече профи спортистите, които са ми много сходни като профил и в повечето случаи скучни. Най- харесвам мислещи, дейни и адаптивни образи, пък и ако имат красива игра на терен ги - златни. Също винаги си викам някак натурално за underdog-а. Нагледен пример са ми Момчи, Фифо и Рълев, които са двама инженери и зъботехник, със спорт хоби на изключителни нива и бяха нарочени от ден първи в племената си. И после много добре си напаснаха в развитието на играта, а не
лежаха само на едната физика.

Слушах днес Караолис и на Туньо подкаста. Който се дразни на чуждици, да не гледа Караолис, че е мъчно. Аз съм същата, но много хора не харесват. За феновете на зелените жени, препоръчвам Туньо -бяха с Виолета, Крум, Михаела и почти едно към едно каквото мислим агитката 😂

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 18:40 от dakota14

# 1 576
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз пък искам Раду минимални усилия да полага тази седмица. МИНИМАЛНИ,дори ако това означава саботаж.
Няма смисъл да се трепе за благото на жените,същите те,които автоматично ще го номинират.

Женичките си изгониха мъжете и в същото време очакват победи и салами ли?
И сега като им остана един мъж,коя от тях ще ходи на елиминации срещу Раду и после у дома? Smile

Искам Зелени на елиминации и Раду да ги разкара,една по една.

# 1 577
  • София
Въх Simple Smile Сега като я направят и капитанка...Раду не го чувствам как ще го понесе.

Ще видим "кое му е топ". Играта не е завършила с петъчния епизод Blush
Изпълни с мистерия неделната есенна вечер Simple Smile
Чета,чета и не мож го разгадая.
Инак и на мен ми се върти,че това при сините е театро.

# 1 578
  • На Изток от Рая
Подкастът на Караолис беше много тегав, постоянно говореше с чуждици, Ваня го помоли, ако може да използва българския еквивалент, но определено му беше много трудно. Въпреки че каза, че по време на игрите се е старал да ги избягва. Каза, че е много близък с Раду, Калоян и Виктория и често се виждали

# 1 579
Всяка година им повтарям едно, но не поемат:

Тези излъчени "видео-мостове" с близките са изключително безвкусни, неуместни и напрягащи за гледане. Напрягат участника, напрягат семейството му, напрягат и мен. Като знаят, че всички ги гледат, хората се гипсират, започват да говорят като роботи,  подтискат си емоциите, за зрителя в 95% от случаите е все едно гледа някакви имбецили.  А за тях е до голяма степен пропиляни минути (със сигурност им остава горчивина и после си мислят - а колко повече неща можехме да си кажем ако не ни записваха)

Как трябва да се направи:
1. Махнете изцяло звука (по-точно, въобще не го записвайте! Участникът да знае това предварително!!)
2. Сложете участника или в някаква кабина или на достатъчно разстояние,  така че да е спокоен че нито екипа, нито другите участници го чуват.
3. Достатъчно (за нас, за вас и за участниците!) е да се вижда лицето му. Което може да покажете чрез камера с голямо увеличение, разположена надалеч.

# 1 580
Аз за първи път го гледам, но беше много неловко наистина. Сякаш са панаирджийски мечки - от продукцията използват обаждането с цел сензация, а не с мисъл за самия участник, който се вижда с близките си, много показно ми дойде. И в случая сякаш моментът беше избран с цел да разчувстват жените, за да им е неудобно да гласуват за Раду.

# 1 581
  • Stockholm
Но дори и това не помогна JoyJoyJoy Плакаха, но гласувАха Joy Но Пелипенко и Вики бяха бетон, не можаха да ги   разклатят невинните детски очички. Дошли са за победа и никой не може да ги отклони от този път  Joy

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 19:40 от silsto

# 1 582
Като си говорехме с едни “кастингджии”, им казах, че ако ми пуснат детето на видео разговор ставам и си тръгвам. Това е ужасно. Това не дава стимул, а те срива. За мен не трябва да се прави.

# 1 583
Подкаста с Караолис е средна работа за мен - не е нещо уау, но е приятен за фон. Потвърдиха ми се впечатленията, че е интелигентен и премерен човек, трудно се справя със загубите, от много плануване и мислене се губи на моменти какво става реално. За депресията и как все още го яде напускането му ме изненада до известна степен, че чак толкова навътре го приел, но характер.
Открили школа за подготовка на деца по математика с негов приятел след Игрите. Добре им вървяло.  Като го подхвана на темата любов му стана неудобно, не е голяма изненада.

# 1 584
Aз пък искам Раду минимални усилия да полага тази седмица. МИНИМАЛНИ,дори ако това означава саботаж.
Няма смисъл да се трепе за благото на жените,същите те,които автоматично ще го номинират.

Женичките си изгониха мъжете и в същото време очакват победи и салами ли?
И сега като им остана един мъж,коя от тях ще ходи на елиминации срещу Раду и после у дома? Smile

Искам Зелени на елиминации и Раду да ги разкара,една по една.

Не очакват. По същата логика , когато имаха двама сигурни за номинация , можеха да се излегнат на плажа и да чакат да приключи номинационната битка, и да почиват на втората, не да дадат всичко от себе си , за да се размине този съвет. Нарича се спортсментство етичност .

# 1 585

Синхроните след шестата седмица.
marinaa3 за синхроните ти предложих, но явно не си ми разбрала предложението Simple Smile, затова ще се опитам да го обясня нагледно с първия в списъка Павел.
              С1  С2  С3  С4  С5  С6 Е39 Е40 Е41 Е42 ... Общо
Павел  50  46   39  25   15  50   -        -       -      -          235

Като С1 /С2, С3.../ - означава Седмица 1, Седмица 2....
Е 39 /Е 40..../ - означава епизод 39....
 В края на седмицата епизодите се сумират и от Е39 до Е 44 стават С7 /седмица 7/

# 1 586

Общи условия

Активация на акаунт