Канал TLC - тема 2

• 5 585
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
  • В страната на мечтите.
Какво мислите за жената, която ще се омъжи за мъжа от Йордания още на първата им среща, защото той така й бил казал, че трябва, и тя сляпо му вярва и изобщо не се съмнява, че нещо намирисва?! Мислите ли, че той ще я излъже, ще я завлече с пари или ще направи някоя схема?

# 31
Това е доста нереално, наистина. То е ясно, че още на втората седмица ще яде шамари.  Не наивно, а направо глупаво. Малко ми намирисва на сценарий.

А този слепият от Нигерия, някой разбра ли как точно е ослепял? ОК, ябълка го ударила по окото и т.н., загубил зрението си с едното око. Ама как точно е ослепял и с другото? Той каза "ударих и другото око", ама ми прозвуча сякаш нарочно го е ударил? Едва ли чак такова съвпадение ще стане, че два пъти по невнимание да се удари и да ослепее напълно...

# 32
  • В страната на мечтите.
Каза че заради сляпото си дясно око една вечер паднал и си ударил лявото в ръба на бюро и шурнало кръв, отишли в болницата, но лекарите нищо не могли да направят. Малко странна история или пък лош късмет, не знам.

# 33
Каза че заради сляпото си дясно око една вечер паднал и си ударил лявото в ръба на бюро и шурнало кръв, отишли в болницата, но лекарите нищо не могли да направят. Малко странна история или пък лош късмет, не знам.
На мен това ми звучи като неслучайно. На колко хора ще им се случи по невнимание и двете очи да си увредят едно след друго?  Човекът е протестант, вярващ. А приятелката му от САЩ вярва в извънземни и илюминати, ОМГ...

# 34
  • В страната на мечтите.
На мен също ми звучи доста странно тези два инцидента през няколко седмици, но животът понякога е доста непредсказуем и си прави големи "шеги".
Тая година всички са събрани от кол и въже Joy Joy

# 35
Интересни двойки са. И в съботното издание (90 дни: наобратно) са ми интересни,  Инги и Корона например. И в Забранена любов англичанката с амиша, мюсюлманката с петдесятника, католичката с евреина...

# 36
Здравейте, има ли някоя от дамите тук с ТВ на Виваком.... Днес установих , че канала го няма вече....И при вас така ли е?
Извинете, ако въпросът ми не е за тази тема!

# 37
Аз го имам, снощи го гледах. Ако от днес го няма, но ще мога да проверя по-късно.

# 38
Аз го имам, снощи го гледах. Ако от днес го няма, но ще мога да проверя по-късно.

Благодаря, и аз вчера го гледах, но днес го няма....При мен беше на 47 канал....Ще бъде благодарна, ако споделите по-късно....Хубав ден:cherry_blossom:

# 39
има ли някоя от дамите тук с ТВ на Виваком.... Днес установих , че канала го няма вече...
Привет. Аз не съм дама, но съм на Виваком, канал ТЛС си го има все така.
При мен беше на 47 канал....
Той е на този канал, на който Вие си го направите. Още в първия ден като ми сложиха цифрова телевизия си подредих каналите, както на мен са ми удобни. (Всички БНТ-та на едно място, всички БТВ-та, всички канали на Нова и т.н.), ТЛС ми се пада на 23-и канал, но защото аз там си го настроих.
И на обикновената IPTV на Виваком, и на EON. си има TLC.

# 40
Благодаря, при мен така и го няма.... Sad((

# 41
  • София /Абсурдистан
И аз съм на Виваком. Каналът си е наличен.

# 42
Има го канала. Сега върви "Вещомани..."

# 43
И проверявайки дали не са разбутали каналите, видях, че са ни пуснали някаква тъпа хокейна руска телевизия KHL, но са махнали някоя друга, не знам коя (спортна или детска), говоря за Виваком.

Някой гледа ли Pillow talks в събота от 23.00? Различни участници от "90 дни до сватбата" коментират новия сезон на "Наобратно"? (оригиналното издание е от 21.00, а коментарното от 23.00), големи лафове пускат, на мен ми харесва това предаване.

# 44
  • sofia
 Pillow talks  ми е най- любимото и забавно предаване . Много го обичам и се смея Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт