Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 171
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Къде мога да видя какви изследвания и документи са нужни за първи опит.

В сайта на ЦАР, но по принцип най-лесно е след консултации в клиника за репродуктивно здраве, в случай че нямате епикризи и становища от къде идват проблемите в двойката. Клиниката съдейства и дава точни насоки за подготовката на документацията и къде се изпраща и изобщо за цялата процедура, тъй като има много специфики.

# 271
Кога се очаква да се обнови сайта? След заседанието ли? Пуснахме документи на 26.02 и се чудя дали ще влезем в това заседание.

# 272
Аз пуснах на 24.02 и ми казаха, че влизам в заседанието за март. Успех!

# 273
Здравейте момичета. Съвсем нова съм в тази тема. Бях се зачела в предишните теми и като видях, че се чака по 10-12 месеца леко се притесних. Дали все още времето за чакане е толковаили нещата се случват по-бързо?

Здравейте, много по-бързо се случват нещата, в рамките на около месец. Мисля, че всеки месец на заседанието се разглеждат всички подадени заявления в периода. Ние подадохме документи на 19.12.24 и на 28.01.25 взех заповедта от Еконт, и то защото януарското заседание беше по-късно от обичайното. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 274
Аз пуснах на 24.02 и ми казаха, че влизам в заседанието за март. Успех!

Това е страхотно.Ние пуснахме на 11/2 , но не ни пуснаха документите от болницата защото чакали копие на пълномощното за получаване. Пропуснали са да ни кажат и никой не ни уведоми почти месец. Занесохме го вчера и така ми се искаше да сме и ние с Мартенското заседание …

А казаха ли ви кога ще бъде това заседание?

NEW

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:15 от gergana6789

# 275
Момичета, знаете ли дали може да се прекрати вече входирана в клиниката заповед за спонтанен цикъл?

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 10:16 от Enchanted-chaos

# 276
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата! Имате ли представа дали е минала комисията? При предишните ни кандидатствания, дори сайта да не е обновен, при проверка ми изписваше “прието заявление”. Сега пише “няма намерени резултати”. Дали е повод за притеснение?

# 277
И при мен излиза същото съобщение. И аз кандидатствам повторно и помня, че преди ми изписваше, че заявлението в прието.
Нямам информация дали заседанието е минало.
Но поне сега ме успокоява, че не е само при мен такъв статусът. Тъкмо мислех днес да пробвам по телефона да се свързвам с тях.

# 278
Не е повод за притеснение. Точно под полетата за въвеждане на данни за проверка си пише към коя дата са обновени данните:

# 279
Да, но в текста отдолу пише, че заявленията приети след тази дата са със статут “приети заявление”, а на мен ми изписва “няма намерени резултати”. Затова ми стана странно. При предишно кандидатстване винаги ми е изписвало “прието заявление”, нищо че сме го подали след датата на обновяване на сайта. Дано всичко е наред! Благодаря!

# 280
M.S.K, не се притеснявай. Аз кандидатствах в края на декември и известно време статусът ми беше като твоя, въпреки че бяха минали две, три седмици от изпращането на документите. Най-вероятно още не е регистрирано в системата на ЦАР самото заявление. Ще стигнат и до него. Успех желая на всички ❤

# 281
Пише също и че не са качени в сайта. Преди го обновяваха поне 2 пъти месечно, сега май го обновяват само след заседанието. Затова и предния път сте виждали "прието заявление", бил е обновен сайта скоро след като сте подала документи. Просто си е със статус "прието заявление" макар да не го виждате.

# 282
Значи всичко е точно 😊
Успех дами ❤

# 283
Някой има ли иформяция кога ще е заседанието? Иначе - да, щом не е обновен пише, че няма намерени резултати. Аз бях така първия път и бях питала. Обновиха го след заседанието и направо ми излезе издадена заповед.

# 284
Здравейте. Някои има ли информация, кога се провеждат заседанията на ЦАР ? Това за Март дали е минало?

Общи условия

Активация на акаунт