Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 315
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
Има нещо нередно в цялата работа, надявам се да се изяснят нещата възможно най-бързо. И входящия номер ли получихте от клиниката, т.е. не на ваш личен мейл?

# 46
  • София
Няма изпращане на заповед по имейл.
Пишете имейл на ЦАР, в който обсянватв ситуацията.
Примерен текст:

Здравейте,

Казвам се ..... С ЕГН...  и вхпдящ номер....

Кандидатствах предходния месец за финансиране и разбрах, че съм одобрена. За съжаление от клиниката са попълнили електронно получаване, но нямам, възможност да я получа така. Възможно ли е да ми я изпратите по куриер?

Ако не се съгласят, хващате някой компютърно грамотен приятел, който да ви помогне с Евротръст.
След като си вземете заповедта отивате в новата клиника и подавате заявление за преместване.

# 47
Ами входящият номер го получих, след като писах имейл на ЦАР.

Има нещо нередно в цялата работа, надявам се да се изяснят нещата възможно най-бързо. И входящия номер ли получихте от клиниката, т.е. не на ваш личен мейл?
Примерен текст:

Здравейте,

Кандидатствах предходния месец за финансиране и разбрах, че съм одобрена. За съжаление от клиниката са попълнили електронно получаване, но нямам, възможност да я получа така. Възможно ли е да ми я изпратите по куриер?

Ако не се съгласят, хващате някой компютърно грамотен приятел, който да ви помогне с Евротръст.
След като си вземете заповедта отивате в новата клиника и подавате заявление за преместване.

Утре ще ходя до клиниката, за да видя какво ще ми кажат.

Интересно ми беше как и кой получава заповедта, и съответно може ли да ми бъде отказано да ми я предадат.

# 48
Здравейте, момичета. Днес получих входящ номер от ЦАР, но като опитам да проверя статуса (чисто от любопитсво, наясно съм, че ще трябва да почакам) ми излиза “няма намерени резултати”. Може би още не е обновен сайта?

# 49
Точно под полетата за въвеждане на данните за проверка е информацията към коя дата е обновен сайта.

# 50
Така или иначе, клиниката изпраща документите от ваше име. Нямат право да ви откажат да ви я дадат, защото заповедта е лично за вас и парите отпуснати се използват лично за вас. (Естествено вие нямате допир до тях, а когато ви се направи дадена манипулация, клиниката си дърпа от тях.)
Иначе защо не се поинтересувахте малко преди да се съгласите те да ви изпратят документите?Аз разбрах, че вие нищо не сте попълвали като документи за центъра?

Ами входящият номер го получих, след като писах имейл на ЦАР.

Примерен текст:

Здравейте,

Утре ще ходя до клиниката, за да видя какво ще ми кажат.

Интересно ми беше как и кой получава заповедта, и съответно може ли да ми бъде отказано да ми я предадат.

# 51
Здравейте,
Някой да е подавал документите по електронен път на чрез Системата за сигурно електронно връчване на Държавна агенция „Електронно управление“ ?

# 52
Здравейте момичета 🙂 Някой знае ли кога ще е заседанието за тоз месец? Благодаря предварително 🙂❤️

# 53
Здравейте момичета 🙂 Някой знае ли кога ще е заседанието за тоз месец? Благодаря предварително 🙂❤️
Надявам се тази седмица, защото ние имаме подадени документи от 09.09.24 г., мина заседанието октомври месец и тогава се сетиха да ни пишат, че документа от уролога не е ок и искат нов. Пратихме го и сега чакаме и ноемврийското заседание, за да видим дали ще си плащаме ин витрото или сме одобрени. Предния месец се събираха около 9 - то число / ако не ме лъже паметта /, гледам сега, че 9 - ти е събота, та затова силно се надявам да е тази седмица, защото цяло лято ходим по мъките и то чисто документално. Кой ли не ни мота, то лаборатории, то институции, то чудесии ... Neutral Face

# 54
Надявам се тази седмица, защото ние имаме подадени документи от 09.09.24 г., мина заседанието октомври месец и тогава се сетиха да ни пишат, че документа от уролога не е ок и искат нов. Пратихме го и сега чакаме и ноемврийското заседание, за да видим дали ще си плащаме ин витрото или сме одобрени. Предния месец се събираха около 9 - то число / ако не ме лъже паметта /, гледам сега, че 9 - ти е събота, та затова силно се надявам да е тази седмица, защото цяло лято ходим по мъките и то чисто документално. Кой ли не ни мота, то лаборатории, то институции, то чудесии ... Neutral Face

Олее много съжалявам за това 😏😏 дано всичко да се нареди ❤️

# 55
Здравейте! Днес си взех документите за кандидатстване към фонда от болницата, с неизяснен стерилитет сме и имаме 4 самофинансирани инсеминация. Сега обаче видях, че на едната епикриза от инсеминация пише, че е имало бременност и раждане. Ситуацията обаче е следната - спонтанен аборт в 23г.с. Беше записано като живо раждане, макар че дете нямам Sad Това обаче никъде не е описано в етапната епикриза и се притеснявам, че няма да бъдем одобрени. Според вас притесненията ми правилни ли са и имаме ли шанс сега или трябва да направим още една инсеминация? Благодаря!

# 56
Най-добре е да се консултирате с клиниката, но според мен ще е нужна още една инсеминация.
При мен спонтанния аборт беше в 10та седмица и ми казаха, че може и да не я признаят тази инсеминация. За щастие имах пет и моите документи минаха.
Също може да се обадите и във фонда, от там най-точно ще кажат.

# 57
Здравейте момичета
Някой може ли да ми каже когато посетим уролог след колко време излиза становището?

# 58
Здравейте момичета
Някой може ли да ми каже когато посетим уролог след колко време излиза становището?
Становището се издава веднага, ако няма никакви проблеми и оплаквания. Често и без кой знае какъв обстоен преглед се дава, зависи от уролога.

# 59
Благодаря, да така ще направя. От вчера им звъня, но не мога да се свържа.
А можете ли да ми кажете как става получаването на входящ номер? Благодаря!

Най-добре е да се консултирате с клиниката, но според мен ще е нужна още една инсеминация.
При мен спонтанния аборт беше в 10та седмица и ми казаха, че може и да не я признаят тази инсеминация. За щастие имах пет и моите документи минаха.
Също може да се обадите и във фонда, от там най-точно ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт