Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 406
  • 709
  •   2
Отговори
# 60
Благодаря, да така ще направя. От вчера им звъня, но не мога да се свържа.
А можете ли да ми кажете как става получаването на входящ номер? Благодаря!

Здравейте, ЦАР отговарят на обаждания между 14:00 и 16:00 часа, опитайте се да звъннете в този интервал, дано отговорят.
Входящ номер би трябвало да получите по имейл, щом приемат документите Ви. Идеята на входящия номер е да има сигурност на документите Ви, да могат да се проследяват. Както от Вас, така и от служителите в ЦАР.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 61
Благодаря, да така ще направя. От вчера им звъня, но не мога да се свържа.
А можете ли да ми кажете как става получаването на входящ номер? Благодаря!

Най-добре е да се консултирате с клиниката, но според мен ще е нужна още една инсеминация.
При мен спонтанния аборт беше в 10та седмица и ми казаха, че може и да не я признаят тази инсеминация. За щастие имах пет и моите документи минаха.
Също може да се обадите и във фонда, от там най-точно ще кажат.
Нашият входящ ни го казаха от клиниката, защото те подаваха документите, но след няколко дни се наложи да звъня до Центъра, попитаха ме знам ли си входящия или да ми го кажат. Така че, когато се свържете с тях и те могат да Ви го дадът. Аз лично съм звъняла няколко пъти без да се съобразявам с часа и всеки път ми вдигат и са доста любезни, може би някакъв късмет, защото чувам от доста хора, че с вдигането на телефон е сложно.

# 62
Здравейте! Днес си взех документите за кандидатстване към фонда от болницата, с неизяснен стерилитет сме и имаме 4 самофинансирани инсеминация. Сега обаче видях, че на едната епикриза от инсеминация пише, че е имало бременност и раждане. Ситуацията обаче е следната - спонтанен аборт в 23г.с. Беше записано като живо раждане, макар че дете нямам Sad Това обаче никъде не е описано в етапната епикриза и се притеснявам, че няма да бъдем одобрени. Според вас притесненията ми правилни ли са и имаме ли шанс сега или трябва да направим още една инсеминация? Благодаря!
Аз бих поискала от клиниката да коригират документите, така че да отговарят на действителността. В момента, ако правилно разбирам, са с неверни данни за живо раждане, а вие сте имали спонтанен аборт.

# 63
Здравейте! Да, в крайна сметка успях да взема коригирана епикриза от болницата и подадох документите. Благодаря ви много за отговорите ! 🍀
Здравейте! Днес си взех документите за кандидатстване към фонда от болницата, с неизяснен стерилитет сме и имаме 4 самофинансирани инсеминация. Сега обаче видях, че на едната епикриза от инсеминация пише, че е имало бременност и раждане. Ситуацията обаче е следната - спонтанен аборт в 23г.с. Беше записано като живо раждане, макар че дете нямам Sad Това обаче никъде не е описано в етапната епикриза и се притеснявам, че няма да бъдем одобрени. Според вас притесненията ми правилни ли са и имаме ли шанс сега или трябва да направим още една инсеминация? Благодаря!
Аз бих поискала от клиниката да коригират документите, така че да отговарят на действителността. В момента, ако правилно разбирам, са с неверни данни за живо раждане, а вие сте имали спонтанен аборт.

# 64
Здравейте имам въпрос ако сте кандидаствали през болницата, те да ви изпратят документите. До колко време ви се обадиха за да ви кажат входящ номер. Подадох документите на 23.10, чудя се дали не бързам аз и е нормално да се бави входящия номер?

# 65
Здравейте,
От ЦАР изпращат имейл, не се обаждат за входящ номер. Вие Вашия имейл ли сте дали като имейл за връзка? Не би трябвало, но да не би клиниката да е посочила техен имейл за връзка?
Идеята на входящия номер е щом документите влязат в тяхната администрация, да са проследими и от Вас, и от тях. Ако не сте получили имейл, обадете им се да попитате. Не се притеснявайте, най-вероятно всичко е наред.
Аз си следях пратката по куриер, тъй като така я изпратих към ЦАР, получих входящ номер един час, след като в сайта на куриера се изписа "предадена на получател".
Успех!

Здравейте имам въпрос ако сте кандидаствали през болницата, те да ви изпратят документите. До колко време ви се обадиха за да ви кажат входящ номер. Подадох документите на 23.10, чудя се дали не бързам аз и е нормално да се бави входящия номер?

# 66
  • София
Здравейте, момичета.
Преди 5 години съм ползвала последния си четвърти опит от фонда с един партньор.
Някой знае ли дали има вариант за ново кандидатстване с нов човек?

# 67
И аз не получих входящ номер.Изпратих документите на 30.10,бяха при тях на 01.11.Изчаках за вх.номер ,но в четвъртък се обадих и ми го казаха по телефона.Незнам защо този път не го изпратиха на имейл въпреки ,че си писах личният.

# 68
Здравейте момичета 🙂 заседанието за Ноември месец мина ♥️

# 69
Благодаря за информацията! А знаете ли до кога ще разпращат тазмесечните заповеди?

# 70
Благодаря много , а знае ли се кои номера влизат в заседанието

# 71
Здравейте, момичета, ще кандидатстваме по фонда за 2ри път (първият ни опит беше неуспешен), с мъжки фактор сме, някой знае ли спермограмата колко време важи и дали трябва да се кандидатства с нова или може да се ползва старата (от 16.01.24г е) и какви още документи са необходими освен АМХ и становище от уролог. Благодаря 😊

# 72
Момичета не ми дадоха никаква информация само ми казаха , че заседанието е минало преди няколко дена и да проверявам в сайта им 😏😏🫤 нищо повече 😕😕😕

# 73
Здравейте, момичета.
Преди 5 години съм ползвала последния си четвърти опит от фонда с един партньор.
Някой знае ли дали има вариант за ново кандидатстване с нов човек?

Здравейте, за фонд кандидатства жената и посочва кой е нейният партньор. Имате право на 4 опита по фонд, които Вие (жената, а не двойката) вече сте използвали. Сега пак Вие ще кандидатствате, без значение, че партньорът е друг, така че предполагам, за ЦАР ще си стоят Вашите 4 използвани опита. Според мен, за жалост, това биха Ви обяснили.
Все пак попитайте в ЦАР, по телефона или на имейл. Стискам палци!

# 74
И ние също сме с мъжки фактор и чакам (евентуално) 4та заповед, та доколкото знам АМХ е валидно 6 месеца, спермограмата е валидна 1г, а становище от уролог трябва всеки път (че няма промяна). Репродуктивният (или друг от клиниката) ще попълни данни за предишния опит, прилага се и копие на предишната заповед. По спомен останалото са само декларации, които ми дават от клиниката. Успех!

Здравейте, момичета, ще кандидатстваме по фонда за 2ри път (първият ни опит беше неуспешен), с мъжки фактор сме, някой знае ли спермограмата колко време важи и дали трябва да се кандидатства с нова или може да се ползва старата (от 16.01.24г е) и какви още документи са необходими освен АМХ и становище от уролог. Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт