Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 008
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
Входящ номер дават и по телефона, независимо от останалите обстоятелства. Обадете се, за да го получите и разпитайте за смяната на метод на получаване.

# 586
Сега бях до ЦАР и казаха, че срещата ще им е малко по-късно този месец. Не по-рано от 20.07 да очакваме отговор.
Вие кога сте пуснали заявлението? Аз съм от 24.06. Предполагам, че на юлското заседание ще съм.

На 30.06 го пуснах. От болницата казаха, че предния месец двойки, които са подали заявление на 10, на 18 същия месец вече са имали отговор. Мисля, че разглеждат документите, подадени до датата на комисията.

# 587
Здравейте, ще кандидатстваме с мъжки фактор. Предполагам, че спермограмите трябва да са с печат, както и изследването АМХ? Не е упоменато…

# 588
Здравейте, ще кандидатстваме с мъжки фактор. Предполагам, че спермограмите трябва да са с печат, както и изследването АМХ? Не е упоменато…

Да ,трябва да са с печат и подпис от болницата/лабораторията!

# 589
Здравейте момичета,  дали знаете кога се очаква да е заседанието този месец? Имам входящ номер от 30.06 и съм със статус "прието заявление". За първи път кандидатствам и се чудя дали ще мина този месец Smirk

# 590
Ще минете !
Успех 🍀
Здравейте момичета,  дали знаете кога се очаква да е заседанието този месец? Имам входящ номер от 30.06 и съм със статус "прието заявление". За първи път кандидатствам и се чудя дали ще мина този месец Smirk

# 591
Момичета, сега чета закона за кандидатстване с мъжки фактор. Май имаме само едно изпълнено условие - морфология < 3.9 Доколкото виждам гледат общ брой сперматозоиди, а там сме над минимума. Ще ни одобри ли ЦАР или не? Ето ги спермограмите

И втората

# 592
С този обем имате лесно решение на задачката. Две нови спермограми, при които мъжът ви не дава всичко в чашката Simple Smile

# 593
Ох и аз така го мисля, лошото е, че сега се усещаме и пак ходене и средства. Къде е най-евтино за спермограма, ако има запознати Simple Smile
Афродита с Крюгер е 120 лв
Едната спермограма може да не е по Крюгер нали?

С този обем имате лесно решение на задачката. Две нови спермограми, при които мъжът ви не дава всичко в чашката Simple Smile

# 594
При положение, че единият от двата ви фактора е Крюгер, трябва и двете да са с Крюгер.

# 595
Момичета, някоя има ли прясна информация дали заседанието този месец действително ще е малко по-късно (идната седмица) както бе споделила една дама преди време?

# 596
Момичета, някоя има ли прясна информация дали заседанието този месец действително ще е малко по-късно (идната седмица) както бе споделила една дама преди време?

Аз подадох документи в петък, като очаквах, че ще остана за август. Но тогава ми казаха, че този месец заради отпуските се бави заседанието и да имаме търпение. Така че според мен към края на месеца може да се очакват заповеди.

# 597
Благодаря за информацията, _snowflake_!😊

# 598
Момичета, някой да има новини? Все още си стоя с подадено заявление, а го пуснах преди първи...

# 599
Момичета, някой да има новини? Все още си стоя с подадено заявление, а го пуснах преди първи...

Според мен заседанието е минало, тъй като ми отговориха на запитване по имейл, че сайтът ще бъде обновен до края на тази седмица. Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт