Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 165
  • 706
  •   3
Отговори
# 570
Има отговор от фонда. Който е заявил получаване с електронен подпис да провери в системата за електронно връчване! Успех на всички!

# 571
Има отговор от фонда. Който е заявил получаване с електронен подпис да провери в системата за електронно връчване! Успех на всички!

В сайта излиза ли ви отговора? На мен на статус си пише само “прието заявление “ а го подадох на 06.06!

# 572

В сайта излиза ли ви отговора? На мен на статус си пише само “прието заявление “ а го подадох на 06.06!
Сайта ще го обновят поне след една седмица. Ако сте задали да го получите електронно можете да го видите в системата за получаване. А ако е зададено да се вземе от място може да отидете и да си я получите.
Сайта се обновява със закъснение.

# 573
Не, в сайта не е актуализирано. Ако сте посочили куриер утре ще ви пристигне решението. Аз бях заявила електронно връчване.

# 574
Здравейте, от болницата ми бяха подали документите на 05.06 , но в сайта все още пише ,,няма намерени резултати,, дали са ми ги разгледали за този месец или трябва да чакам още ?

# 575
Здравейте, от болницата ми бяха подали документите на 05.06 , но в сайта все още пише ,,няма намерени резултати,, дали са ми ги разгледали за този месец или трябва да чакам още ?

Би трябвало ако са ви ги подали до 06.06 да ви излиза статус “прието заявление” , но все пак щом имате входящ номер може да отидете до ЦАР да проверите лично! Днес си взех заповедта ! Успех на всички ! 🍀

# 576
Сега бях до ЦАР и казаха, че срещата ще им е малко по-късно този месец. Не по-рано от 20.07 да очакваме отговор.

# 577
Сега бях до ЦАР и казаха, че срещата ще им е малко по-късно този месец. Не по-рано от 20.07 да очакваме отговор.
Вие кога сте пуснали заявлението? Аз съм от 24.06. Предполагам, че на юлското заседание ще съм.

# 578
Моето заявление е от 23.06 и също се надявам да вляза в юлското заседание.

# 579
Предполагам, че ще минете. Ние пуснахме на 21.05 и минахме с юнското заседание.

# 580
На сайта им пишеше че разглеждат всички заявления до датата на заседанието. Така че не мисля, че някой ще остане за следващото.

# 581
Здравейте! Кандидатстваме по фонда и от медицинския център казаха, че те подават окомплектованите документи, но сега чета на сайта, че се подават от заявителя. Има ли такова нещо? Освен това от медицинския център казаха, че ако съм заявила електронно получване, ще получа електронно входящия номер и после заповедта. Проблемът е, че аз бях останала с впечатление, че електронно означава на имейл, а сега разбирам, че означава чрез ЕПЕП. Преди 1-2 месеца си бях направила регистрация в ЕПЕП по друга причина, но не я ползвам, а и в момента нямам достъп до нея, защото електронният подпис не е у мен. Има ли вариант въпреки това да си получа входящия номер?

# 582
  • София
Аз съм сменяла начин на получаване като им писах имейл.

# 583
А ако не искам електронно получване, а документите са подадени не от мен, а от медицинския център, по какъв начин ще получа входящия номер, за да мога да проверявам?

# 584
  • София
Когато се стигне до проверяване, ще е късно. След заседание няма да ти сменят начина на получаване, трябва да им пишеш сега с искане за номера и че желаеш промяна на начина на вземане на зачоведта.

Общи условия

Активация на акаунт