Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 30 947
  • 699
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, с жена ми кандидатсвахме по фонда миналата година с мъжки фактор сме, но заповедта ни изтече през месец март 2025г. Искам да попитам каква е процедурата за ново кандидатстване през ЦАР? Трябва ли да се правят и представят две нови разширени спермограми? Антимюлеров хормон на жена ми и т.н?

# 646
Момичета колко дни след прием на заявлението ви излязоха резултати дали сте одобрени?

# 647
Момичета колко дни след прием на заявлението ви излязоха резултати дали сте одобрени?
Зависи кога е заседанието. Около 20 дни, до месец си получих заповедта по куриер.

# 648
Здравейте, с жена ми кандидатсвахме по фонда миналата година с мъжки фактор сме, но заповедта ни изтече през месец март 2025г. Искам да попитам каква е процедурата за ново кандидатстване през ЦАР? Трябва ли да се правят и представят две нови разширени спермограми? Антимюлеров хормон на жена ми и т.н?

Ние сме с тубарен фактор, но въпреки това за новото кандидатстване ни искаха нова спермограма и АМХ. Най-добре питайте в клиниката,чрез която ще пускате документите.

# 649
Хелоуууу,

Вчера Малинов ни пуснаха документите към фонда, много се вълнувам. Като метод на кореспондеция избрах имейл, някой от вас получава ли си кореспонденцията през имейл, някой срещал ли е проблеми с комуникацията през мейл?

# 650
Имейл, означава да получиш заповедта, чрез системата за сигурно електронно връчване. При подаване на документите, от ЦАР проверяват имаш ли регистрация там. Ако нямаш, няма как да си получиш там заповедта.

# 651
Момичета искам да ви попитам , когато се заяви получаване по Еконт колко време се бави заповедта, след като мине заседанието ? Някой има ли представа ?

# 652
Момичета искам да ви попитам , когато се заяви получаване по Еконт колко време се бави заповедта, след като мине заседанието ? Някой има ли представа ?
При нас преди да беше обновен сайта още имах известие от Еконт да очаквам пратка и на следващия ден я получих. Дамите в групата, които са дали получаване по имейл казаха, че имат заповеди и така проверих приложението на Еконт Simple Smile

# 653
Благодаря момичета!Днес подадох документите и отново започвам трепетно очакване! 🤍 Този път заявих получаване с Еконт, тъй като не знам за вас , но някак отношението на хората ,които работят в Цар никак не ми допада.

# 654
  • София
Благодаря момичета!Днес подадох документите и отново започвам трепетно очакване! 🤍 Този път заявих получаване с Еконт, тъй като не знам за вас , но някак отношението на хората ,които работят в Цар никак не ми допада.
Не съм имала проблеми. Дамата, която приема документите е много любезна и винаги ми е съдействала. Аз лично препоръчвам получаване чрез системата за сигурно електронно връчване. Най-бързо и удобно е.

# 655
Имейл, означава да получиш заповедта, чрез системата за сигурно електронно връчване. При подаване на документите, от ЦАР проверяват имаш ли регистрация там. Ако нямаш, няма как да си получиш там заповедта.

Здравейте,

Благодаря, проверих и имам достъп до системата. Сега ще чакам да получа входящ номер за да мога да следя статуса.

# 656
  • Sofia
И аз днес ходих да си взема заповедта. Нямам проблеми с девойките. Аз си ги носия и си ги взимам лично - малко разходка и раздвижване.
Tinkiela, по кое време ходи? Има ли шанс да се бях засякла с теб около 11 часа?

# 657
И аз днес ходих да си взема заповедта. Нямам проблеми с девойките. Аз си ги носия и си ги взимам лично - малко разходка и раздвижване.
Tinkiela, по кое време ходи? Има ли шанс да се бях засякла с теб около 11 часа?
Дааа, точно в 11 часа си подадох документите, за новата заповед..

# 658
И тук да питам,
това са две сг на ММ , дали имаме шанс да ни одобрят по фонда с тях? Едната уж нищо му нямало, другата директно ни казаха да си кандидатстваме.
Скрит текст:

# 659
С едната спермограма можете да кандидатствате, но с добрата не.
Трябват ви 2 спермограми и двете от репродуктивен център, изброен в първия пост в темата, като и двете да имат проблем в поне 2 от показателите изброени в първия пост в темата.

Общи условия

Активация на акаунт