Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 30 966
  • 699
  •   2
Отговори
# 630
Здравейте, подадох документите на 18.07 и днес след актуализяция на системата излязох със статус прието заявление. Това означава ли, че ще се разгледа при следващата комисия и долу горе на коя дата заседават.

Да, това означава, че през август, ще ви разгледат заявлението и горе долу заседават след 15ти. Като цяло до края на месец август очаквайте отговор. Успех 🍀

# 631
  • Sofia
По тоя въпрос, аз в петък ходих на място да подам доументите за 2ри опит инвитро, понеже ми е сравнително близо до офиса, та жената ми каза август месец да чакам отговор към около 25 число, че малко щяли да се забавят.

# 632
Здравейте, подадох документите на 18.07 и днес след актуализяция на системата излязох със статус прието заявление. Това означава ли, че ще се разгледа при следващата комисия и долу горе на коя дата заседават.

Да, това означава, че през август, ще ви разгледат заявлението и горе долу заседават след 15ти. Като цяло до края на месец август очаквайте отговор. Успех 🍀

Благодаря много!

# 633
Аз съм в Афродита, все още не мога да се похваля с резултат, защото съм в началото на първа процедура. Отидох там заради ембринолога Георги Дойчев, който е един от най-добрите в България. Магията за мен е в ембриноложията, там се случват нещата и съм с много позитивна нагласа, че ще стане от първия път. 🤞🏻

# 634
  • Sofia
Здравейте, на 28 Юли си подадох документите към ЦАР лично и ми дадоха входящ номер, но все още когато проверявам ми излиза съобщение 'Няма намерени резултати!' вместо 'прието заявление'. Някой има ли същият проблем?

# 635
  • София
Здравейте, на 28 Юли си подадох документите към ЦАР лично и ми дадоха входящ номер, но все още когато проверявам ми излиза съобщение 'Няма намерени резултати!' вместо 'прието заявление'. Някой има ли същият проблем?
На сайта пише кога последно е обновен. Този надпис стои под полетата, които попълвате.
Данните на интернет страницата са валидни към дата 24.07.2025 г. включително.

Заявленията, подавани след тази дата, не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

При следващото обновяване, вече ще видите статус "прието заявление".

# 636
С мъжки фактор на нас ни казаха, че и двете спермограми трябва да са по Кюгер, защото единият критерий ни е морфология.
Здравейте момичета,
ние кандидатствахме по мъжки фактор с една спермограма направена преди инсеминация (не е по Крюгер) и една по Крюгер. Проблемът е, че едната спермограма е само с ден въздържание, а другата с три и ме притеснява дали ще приемат тази, която е с малкото въздържание? Не мога да се свържа с консултантите от болницата и много се притесних. Моля ако някой има информация да сподели.

# 637
Aко единият критерий е Крюгер е логично да трябва и двете спермограми да са по Крюгер. Ако не, не е нужно.

# 638
Здравейте,  Август заседава ли Комисията?

# 639
Здравейте,  Август заседава ли Комисията?

Да, и август има заседание.

# 640
Здравейте, някоя от вас знае ли кога би трябвало да изпратят заповедите този месец? Също така, след като получим заповед, веднага ли може да започнем процедура? Благодаря! Simple Smile

# 641
  • Sofia
Здравейте, някоя от вас знае ли кога би трябвало да изпратят заповедите този месец? Също така, след като получим заповед, веднага ли може да започнем процедура? Благодаря! Simple Smile
Носих моите документи на 28.07 и ми казаха да чакам отговор след 25 число този месец заради отпуски и така нататък (аз попринцип си нося и си взимам моите лично). В момента в който имате заповед и ви дойде цикълът можете да започнете (това ако се по къс протокол, за дългия не съм наясно кога се стартира).

# 642
Носих моите документи на 28.07 и ми казаха да чакам отговор след 25 число този месец заради отпуски и така нататък (аз попринцип си нося и си взимам моите лично). В момента в който имате заповед и ви дойде цикълът можете да започнете (това ако се по къс протокол, за дългия не съм наясно кога се стартира).

Много благодаря за отговора. Пожелавам успех на всички! Simple Smile

# 643
Заседанието вече е минало и сайта е обновен. Успех на всички чакащи.Blush

# 644
Успех и от мен, момичета!
За нас е трети опит, но въпреки това, вълнението, когато видя, че имаме заповед и шанс за детенце, си остава все така голямо ❤

Общи условия

Активация на акаунт