Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 30 987
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
Някой знае ли, ако си подал да ти пратят заповедта по пощата, дали може и на място да отидеш и да си я вземеш? Т.е да си смениш начина на получаване ?

# 601
Някой знае ли, ако си подал да ти пратят заповедта по пощата, дали може и на място да отидеш и да си я вземеш? Т.е да си смениш начина на получаване ?
Най-добре звъннете да ги питате утре. Аз като подавах ми казаха, че мога да сменя в последствие, но не знам дали има срок за смяната.

# 602
Здравейте, на някой излезнала ли е заповедта, доста се забавиха този месец... Sad

# 603
Здравейте, на някой излезнала ли е заповедта, доста се забавиха този месец... Sad

Не са още, чакаме. Да се надяваме до края на седмицата да излязат. Simple Smile Успех

# 604
Ей сега получих заповедта от системата за електронно връчване. Успех на всички ❤

# 605
Здравейте момичета, сайтът е актуализиран. Успех на всички 🤞

# 606
Здравейте, подадох документите на 18.07 и днес след актуализяция на системата излязох със статус прието заявление. Това означава ли, че ще се разгледа при следващата комисия и долу горе на коя дата заседават.

# 607
Този месец ако не се лъжа събранието е било на 12ти, което означава че подадените заявления след тази дата ще останат за заседанието следващия месец.
Здравейте, подадох документите на 18.07 и днес след актуализяция на системата излязох със статус прието заявление. Това означава ли, че ще се разгледа при следващата комисия и долу горе на коя дата заседават.

# 608
Ако статусът е "прието заявление" и номерът е след 80841, тогава би трябвало да сте за следващия месец.

# 609
  • София
И ние сме одобрени.🤩 Пожелавам късмет и всички одобрени заповеди да се оревърнат в здрави дечица!

# 610
Момичета, колко време приблизително отнема получаването на заповедта за финансиране, когато е заявена за получаване по куриер (Еконт)? Тъкмо видях, че сме одобрени, но в приложението на Еконт нямам известие, да очаквам пратка... Предварително благодаря! 🍀

# 611
Здравейте момичета,
ние кандидатствахме по мъжки фактор с една спермограма направена преди инсеминация (не е по Крюгер) и една по Крюгер. Проблемът е, че едната спермограма е само с ден въздържание, а другата с три и ме притеснява дали ще приемат тази, която е с малкото въздържание? Не мога да се свържа с консултантите от болницата и много се притесних. Моля ако някой има информация да сподели.

# 612
Няма как да ви каже никой със сигурност, защото са малко субективни сякаш особено като става дума за мъжки фактор. Често искат трета спермограма, може да поискат и във вашия случай.

# 613
Момичета, колко време приблизително отнема получаването на заповедта за финансиране, когато е заявена за получаване по куриер (Еконт)? Тъкмо видях, че сме одобрени, но в приложението на Еконт нямам известие, да очаквам пратка... Предварително благодаря! 🍀

Аз също съм заявила получаване с куриер и все още нямам известие.

# 614
Здравейте,

Моето семейство тепърва тръгва по този път- може ли да кажате клиники в София по фонда, които бихте препоръчали?
Виждам, че трябва предварително да избера клиниката и съм малко в хаос.

Общи условия

Активация на акаунт