Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 272
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, преди няколко дни изпратих документите към репродуктивната клиника за оформяне и изпращане. Ние сме без поставена диагноза и направихме 4 инсеминации. Въпросът ми е кога се очаква да получа входящ номер и по ел.поща ли ще ми изпратят имейл?

# 151
Здравейте, на мен ми дадоха входящия номер от клиниката в която подадох документите, като се обадих няколко дни след подаването.
Комисията разглежда заявленията всеки месец, като разглеждат всички заявления подадени след последното заседание.
Може да проверите след като си вземете входящия номер. Ако не сте минали този месец, ще е следващия около средата на месеца.

# 152
Би било полезно да се пише и какво е липсвало, за да се избегне при четящите тук.

Миналият месец помня, че не беше липсващ документ, а не бяха харесали становището от уролога, не пишело, че се препоръчва инвитро, а сега какъв е проблемът?
Здравейте, точно така. Миналия месец беше проблем становището на уролога, че не пишело, че ни праща към ин витро процедура. Този месец им липсва следното " хистологичен резултат на биопсичния материал, взет при извършената клиновидна резекция на тестис и епидидим на партньора Ви  .... ", тази сутрин клиника го пратиха към ЦАР, но трябва да чакаме заседание декември. Всичко е много хубаво, но откъде да съм сигурна, че и тогава няма да им липсва нещо. Говорих с клиниката, попитах защо така става, отговора беше " правим всичко, което искат " и толкова. Безброй пъти днес говорих и с репродуктивния и той беше безкрайно учуден " защо са се заяли ", накрая с мъжът ми не ни издържаха нервите и взехме решението да си платим процедурата.

Здравейте, искам да ви попитам, предполагам вече сте направили това изследване заради което са ви върнали документите, какво представлява?
На нас поради същата причина ни върнаха прегледа от уролога и направихме друг. Сега статуса от този месец е за допълване на мед документация и така като чета ние не сме правили такова изследване, нищо чудно заради същото да връщат и нашите документи.

# 153
Здравейте, преди няколко дни изпратих документите към репродуктивната клиника за оформяне и изпращане. Ние сме без поставена диагноза и направихме 4 инсеминации. Въпросът ми е кога се очаква да получа входящ номер и по ел.поща ли ще ми изпратят имейл?
Нашият номер го получихме след 3 дни. От клиниката ни се обадиха да ни го кажат, но малко след това ми се наложи да звъня до центъра, с въпрос, та тогава жената ме попита дали си знаем входящия, ако не да ни го каже.

# 154
Здравейте! Има ли някой, който е отбелязал получаване на заповедта с куриер и вече да е получена? Аз все още нямам никаква информация от Еконт.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 15:12 от WitherWings

# 155
Здравейте! Има ли някой, който е отбелязъл получаване на заповедта с куриер и вече да е получена? Аз все още нямам никаква информация от Еконт.
И аз съм с куриер и тъкмо щях да питам същото. В сайта са обявили, че до 17.12. ще изпратят заповедите, но явно и това не е съвсем вярно.

# 156
Предполагам, че заповедите по Еконт се бавят, защото сега е лудница, покраи празниците.
Аз съм заявила лично получаване, но никой не ми се е обадил още, въпреки, че статусът на входящия ми номер е "издадена заповед".

# 157
Здравейте! Има ли някой, който е отбелязъл получаване на заповедта с куриер и вече да е получена? Аз все още нямам никаква информация от Еконт.
И аз съм с куриер и тъкмо щях да питам същото. В сайта са обявили, че до 17.12. ще изпратят заповедите, но явно и това не е съвсем вярно.
Аз съм заявила да получа заповедта с Еконт и довечера ще си я взема от куриера в офиса е

# 158
Предполагам, че заповедите по Еконт се бавят, защото сега е лудница, покраи празниците.
Аз съм заявила лично получаване, но никой не ми се е обадил още, въпреки, че статусът на входящия ми номер е "издадена заповед".

Отидете направо да си я вземете. Те не се обаждат. Аз вчера сутринта си я взех.

# 159
Много благодаря! Сега видях в приложението на Еконт, че вече е там. Ще мина да си я взема днес.

# 160
Отидете направо да си я вземете. Те не се обаждат. Аз вчера сутринта си я взех.
[/quote]

Ами понеже за предните две заповеди ми се обадиха, но явно им е натоварено сега.
Мерси, ще мина днес Simple Smile

# 161
Аз съм заявила доставка до офис на куриер. В профила ми на Еконт статуса е "в офис на подател". Очаквана дата за получаване - 18.12, т.е. утре

# 162
И на мен туко що ми пратиха уведомление, в приложението на Еконт, че утре ще получа заповедта. 🤗

# 163
Здравейте момичета,някъде четох,че януари не започват стимулации по фонда,докато клиниките не преподпишат договорите си с ЦАР,имате ли някаква информация?За Селена по-конкретно става въпрос🙂

# 164
Здравейте, аз нямам такава информация. При нас се получи така, че ни одобриха края на октомври и от клиниката ми казаха, че няма как да започнем стимулация, тъй като при мен се налага поставяне на Резелиго имплант и чак тогава започване на стимулацията, та щеше да стане така, че точно по празниците да правят пункция, а те почиват тогава и няма да има кой да наблюдава ембриончетата. Затова ни прехвърлиха за януари.
Но това, което казвате Вие, също звучи резонно. Нямам идея дали договорите се преподписват всяка година.

Здравейте момичета,някъде четох,че януари не започват стимулации по фонда,докато клиниките не преподпишат договорите си с ЦАР,имате ли някаква информация?За Селена по-конкретно става въпрос🙂

Общи условия

Активация на акаунт