Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 200
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Сайтът не е обновен, така че вероятно не е минало.. и аз чакам.

# 286
Миналия месец обновиха сайта на 14 сега най-вероятно ще е по-късно.

# 287
Обаждах се тази седмица и казаха, че е минало заседанието, като ми отговориха, че ще бъде обновен сайта до края на другата седмица😊
Успех на всички

# 288
Много благодаря, Teav, за споделената информация! Аз също съм от нетърпеливите. Втори опит ни е след неуспешен първи и хич не ми се чака. Значи до края на седмицата ще видим в сайта дали сме одобрени. Успех, момичета! 🍀

# 289
И аз чакам за втори опит. Дано не бавят обновяването, след като е минало заседанието, защото няколко дни и може да се наложи да чакам следващ цикъл Sad

# 290
Много благодаря, Teav, за споделената информация! Аз също съм от нетърпеливите. Втори опит ни е след неуспешен първи и хич не ми се чака. Значи до края на седмицата ще видим в сайта дали сме одобрени. Успех, момичета! 🍀
За нищо и аз чакам с нетърпение, тепърва започваме😊

# 291
Момичета, здравейте. Искам да ви попитам колко месеца важи амх според ЦАР. Акушерката в клиниката ми каза 2м вече, от друго място ми казват, че си е 6м. Никъде в сайта не намирам информация. Има ли значение лаб? Аз пуснах в рамус примерно. Предвид разминаването, някоя от вас може ли да ми каже какви документи са ми необходими за повторно кандидатстване след първо успешно.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:59 от mzd1996

# 292
Здравей mzd1996, АМХ за ЦАР важи 6м. подава се с мокър печат. Какви документи са необходими за второ кандидатстване зависи по какъв критерий сте. Успех

# 293
Момичета, здравейте. Искам да ви попитам колко месеца важи амх според ЦАР. Акушерката в клиниката ми каза 2м вече, от друго място ми казват, че си е 6м. Никъде в сайта не намирам информация. Има ли значение лаб? Аз пуснах в рамус примерно. Предвид разминаването, някоя от вас може ли да ми каже какви документи са ми необходими за повторно кандидатстване след първо успешно.

Ние кандидатстваме за втори път и от клиниката ни искаха ново изследване на АМХ,няма значение от коя лаборатория,само трябва да е с подпис и печат.Тъй като сме с мъжки фактор искаха ни и становище от уролог,нова спермограма не ни искаха,защото последната ни е от юни,а тя важи една година.

# 294
Благодаря момичета! С тубарен фактор съм, доколкото знам не са им необходими отново епикризите, но след това несъответствие с клиниката и фактите, започнах да се съмнявам нещо в набора документи, които са ми дали.

# 295
Благодаря момичета! С тубарен фактор съм, доколкото знам не са им необходими отново епикризите, но след това несъответствие с клиниката и фактите, започнах да се съмнявам нещо в набора документи, които са ми дали.

Искаха ни епикризи на нас,пропуснах да го напиша.

# 296
При повторно кандидатстване ли?

# 297
Здравейте, момичета! Кандидатстваме за първи път към ЦАР и не съм на ясно. Като отворя сайта да проверя по входящия номер ми изписва, че няма намерени резултати. Четох, че сайта не е обновен, дали заради това ми изписва така?

# 298
Да, JoyIvanova, няма намерени резултати, тъй като сте подали документи и имате входящ номер след последното обновяване на сайта.
Затова малко по-надолу пише:
Заявленията, подавани след тази дата, не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".
Объркващо е, но се свиква. Успех! ❤

# 299
При повторно кандидатстване ли?

Да,при повторно.

Общи условия

Активация на акаунт