Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 068
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Предстои ни кандидатстване по фонда. Пациенти сме на болница Щерев. Имаме спермограма правена в Доверие, но от там твърдят, че не може да ни я предоставят с подпис и печат, а я изпращат само по имейл. Знаете ли как се процедира в такъв случай и дали може да предоставим принтираните от имейла резултати.х

Няма такова нещо, отивате на Инвитро регистратурата на 3тия етаж и си я изисквате. Длъжни са да ви подпишат и подпечатат.

# 496
Здравейте! Искам да попитам колко време отнема преместването на една заповед от една клиника към друга? Трябва ли пак да мине заседание?

# 497
Да, трябва. Подават се документи за смяна на клиниката и се изчаква заседанието. Ако за месеца е минало, остава за следващия месец.

# 498
Благодаря много за отговора.
А трябват ли ми някакви документи (и какви) от старата клиника за неуспешния опит при подаване на документи по фонда чрез новата клиника?

# 499
Здравейте,
ще кандидатстваме с тубарен фактор, и утре трябва да занеса попълнени документите. Бих искала да ви попитам, знаете ли, кой метод на получаване е най-бърз. Мисля си, че с лично взимане ще ми е най-бързо и удобно, че да не завися от никой друг освен от себе си, но ако има забавяне с него, бих го сменила. Вие запознати ли сте?

# 500
  • Sofia
Здравейте,
ще кандидатстваме с тубарен фактор, и утре трябва да занеса попълнени документите. Бих искала да ви попитам, знаете ли, кой метод на получаване е най-бърз. Мисля си, че с лично взимане ще ми е най-бързо и удобно, че да не завися от никой друг освен от себе си, но ако има забавяне с него, бих го сменила. Вие запознати ли сте?
Не знам кой е най-бърз, но тъй като съм от София за мен е най-удобно да отида лично да си взема заповедта, така няма да завися от никого а и ще се разходя малко (работя от вкъщи, малко повече излизания и разходни не са излишни).

# 501
  • София
Здравейте,
Най-бързо се получава електронно.

# 502
Електронно определено е най-бързото, ако имате подпис. Ако не, пак е по-добре според мен да си направи човек, защото е много удобно Simple Smile

# 503
Електронно може и с ПИК на НАП или на НОИ.

# 504
Здравейте! Когато се кандидатства повторно с тубарен фактор - колко време е актуалната СГ? Нашата е от януари - можем ли с нея или трябва да прави нова ММ?

# 505
С тубарен фактор защо ви е спермограма?

# 506
Трябва, с подпис и печат. 6 месеца, ако не ме лъже паметта, можете да кандидатствате с вашата Simple Smile

# 507
Здравейте,

Ако ще ги взимате лично, имайте предвид, че статусите на заявките в сайта винаги се обновяват бавно и трябва да следите и по телефона. Когато ние кандидатствахме, разбрах от тук, че са готови заповедите, защото някои момичета ги бяха получили вече по куриер.

# 508
При повторно кандидатстване не е обходила нова спермограма.

Здравейте! Когато се кандидатства повторно с тубарен фактор - колко време е актуалната СГ? Нашата е от януари - можем ли с нея или трябва да прави нова ММ?

# 509
С тубарен фактор защо ви е спермограма?
Не знам. При първото ни кандидатстване ни я искаха от клиниката и казаха, че ще я прикачат към документите ни за фонда.

Общи условия

Активация на акаунт