Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 014
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, дами! При кандидатстване по мъжки фактор, изследването за АМХ трябва да е с дата до 6 месеца преди подаване на документите, нали? И още нещо - това изследване може ли да е от обикновена лаборатория (Цибалаб), а не в клиника с дпгпвор с ЦАР?💐

# 511
Да, 6 месеца е валидно и няма значение в коя лаборатория е правено, стига да има подпис и печат.
Здравейте, дами! При кандидатстване по мъжки фактор, изследването за АМХ трябва да е с дата до 6 месеца преди подаване на документите, нали? И още нещо - това изследване може ли да е от обикновена лаборатория (Цибалаб), а не в клиника с дпгпвор с ЦАР?💐

# 512
  • Sofia
До колкото знам важи 6 месеца - да. Може да се направи и в друга лаборатория - аз пусках моето AMH в Рамус чакам да видя дали ще има някакъв проблем понеже от болницата ми казаха, че няма нужда от оригинал да им пратя резултатите си по мейл и те ще изготвят документите.

# 513
6 месеца е, да. Моето е от януари и днес пуснах със същото, въпреки, че вчера пуснах по-актуално в Рамус, но нямам подпис и печат, та ползвахме старото.

# 514
Каква е процедурата по местене на заповед от една клиника в друга? Трябва ли нещо да се подава/информира старата клиника или всичко се подава в/чрез новата?

# 515
  • София
Каква е процедурата по местене на заповед от една клиника в друга? Трябва ли нещо да се подава/информира старата клиника или всичко се подава в/чрез новата?
Отива се в новата клиника, подава се молба и си я изпращате към фонда/те ви я изпращат. На следващото заседание ще ви одобрят.

От старата е хубаво само да си вземете всички документи като епикризи и ембриодоклади, ако не сте си ги взели досега.

# 516
Момичета, има качени одобрените заповеди от 22.05 дата. Който е ходил лично да я получи в София, веднага след като видяхте в сайта ли отидохте или трябва да чакам да ми се обадят?

# 517
  • София
Не се обаждат, щом пише, че имате издадена заповед, отивате да си я вземете, когато ви е удобно.

# 518
Момичета, за да си взема лично заповедта, трябва ли да нося някакъв документ? Спомням си, че ми дадоха едно листче с номера ми и печат, но не знам къде е.

# 519
Само лична карта ти трябва.

# 520
Здравейте,
В сайта пише, че до 27.05 трябва всеки да си е получил заповедта. Аз все още нямам дори известие от Еконт. Има ли някоя, която е избрала Еконт като опция на получаване и вече си я е получила?

# 521
  • Sofia
Здравейте,
В сайта пише, че до 27.05 трябва всеки да си е получил заповедта. Аз все още нямам дори известие от Еконт. Има ли някоя, която е избрала Еконт като опция на получаване и вече си я е получила?
Всъщност пише, че до тази дата ще ги изпратят. Може би утре или в други ден ще ги получите, не знам. То докато се обработят и от Еконт си трябва време. Аз подадох с лично вземане и тъкмо си взех моята преди малко.

# 522
Благодаря ви!

# 523
Здравейте, момичета, някоя от вас има ли опит с удължаване на срока на заповедта от ЦАР за спонтанен цикъл? Моята изтече на 21 май, но поради здравословни проблеми и доста разбутани хормони не успяхме да стигнем до трансфер преди това.

# 524
Здравейте след 10 дни ще започнем процедурата , мъжът ми ще лети единствено да даде материал :face_with_peeking_eye:  и се върша обратно в държавата в която живеем. От инвитро центъра запазиха час и му казаха, че ще обяснят и какви изследвания трябва да направи на място.
Моят въпрос е дали сте наясно какви ще са изследванията и дали някое от тях изисква да бъде рано сутрин на гладно?
Часът му е за 1 следобед и се страхувам да не провалим схемата.
Много ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт