Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 897
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Би трябвало при мъжа да е само вирусология, която не изисква никаква подготовка, не изисква да е на гладно. По-скоро не знам дали няма да искат вече да са излязли резултатите при обработката на материала, може това да звъннете да попитате.

# 526
При нас искат мъжа ми да пусне и микробиология със стартирането на стимулацията.

# 527
Моята заповед пристигна вчера по еконт.

# 528
Здравейте, предстои ни кандидатстване по мъжки фактор за фонда , искам да попитам по 2 копия ли трябват на спермограмите с подписи и печати за документите ?

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 13:30 от Tinkiela

# 529
Здравейте, предстои ни кандидатстване по мъжки фактор за фонда , искам да попитам по 2 копия ли трябват на спермограмите с подписи и печати за документите ?

Няма нужда от 2 копия. Само по 1 на всяка от спермограмите с подпис и печат. Това важи за всички документи.

# 530
Днес ми се обадиха от клиниката да ми дадат новия входящ номер.
Когато влизам в сайт Ами изписва това. Дали не е актуализиран просто или има някакъв проблем с документите ми? Как мислите? Иначе старата заповед си стои..

# 531
Пише отдолу, че данните са валидни към дата 22.05.2025 г.

# 532
  • Sofia
Когато влизам в сайт Ами изписва това. Дали не е актуализиран просто или има някакъв проблем с документите ми? Как мислите? Иначе старата заповед си стои..

На мен от телефон също ми вадеше такава информация често, макар да  знаех, че реално статусът ни беше 'прието заявление', защото на десктоп си се показваше с нормален статус. Нещо имат проблем май като се опитваш да го видиш от телефон. Поне 90% от времето като се опитвах да го следя от телефон ми даваше същата грешка. Пробвай на компютър/лаптоп

# 533
  • София
Скрит текст:

От коя дата е входящия номер? Ако е след 22.05.2025 г. ще се показват данни след актуализация на сайта.

Rouina91 миналата година съм си следила едновременно от телефон и компютър, и не съм имала проблеми. Показваше еднакви резултати.

# 534
  • Sofia
Може, аз си го следях май месец тази година. От телефона ми вадеше същата грешка, от лаптоп/декстоп ми вадеше реалният статус. Нямам идея какъв е проблемът.

# 535
Благодаря ви. Ще чакаме актуализация на сайта. Дано успеем да минем на това заседание. 🙏

# 536
Момичета, знаете ли дали може да се смени заповедта, да не е стимулация, а на естествен цикъл. Разбрах, че може и двете причини да кандидатстваш, но лекарят ми не е казал, че иска да събира на естествен цикъл и съответно заповедта е за стимулация.

# 537
  • София
Момичета, знаете ли дали може да се смени заповедта, да не е стимулация, а на естествен цикъл. Разбрах, че може и двете причини да кандидатстваш, но лекарят ми не е казал, че иска да събира на естествен цикъл и съответно заповедта е за стимулация.
Обикновено се уточнява с лекаря дали ще се кандидатства за стимулация или спонтанен цикъл преди да се подадат документите в ЦАР. Поне при мен беше така, в същата болница съм, в която сте и вие. За смяната не мога да кажа, най-добре се свържете с ЦАР и болницата и попитайте.
Замислих се сега, ако вече е започната процедурата не знам дали ще може да се промени, тъй като и в сайта на ЦАР пише, че ако процедурата е започната и се самофинансира, те няма как да доплатят останалото.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 11:10 от NaniG

# 538
Обикновено се уточнява с лекаря дали ще се кандидатства за стимулация или спонтанен цикъл преди да се подадат документите в ЦАР. Поне при мен беше така, в същата болница съм, в която сте и вие. За смяната не мога да кажа, най-добре се свържете с ЦАР и болницата и попитайте.
Замислих се сега, ако вече е започната процедурата не знам дали ще може да се промени, тъй като и в сайта на ЦАР пише, че ако процедурата е започната и се самофинансира, те няма как да доплатят останалото.

Точно затова съм ядосана, защото той нищо не каза, подадох документите както предишният път и изведнъж решава, че ще вади на спонтанен и трябва всичко да се заплаща и това породи напрежение...  Процедурата не е започнала още, заповедта не е активирана.

# 539
  • София
Точно затова съм ядосана, защото той нищо не казам,, подадох документите както предишният път и изведнъж решава, че ще вади на спонтанен и трябва всичко да се заплаща и това породи напрежение...  Процедурата не е започнала още, заповедта не е активирана.

От другата тема останах с впечатление, че вече е направена една пункция и има замразен ембрион, което си е стартиране на процедура.

Общи условия

Активация на акаунт