Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 32 414
  • 723
  •   2
Отговори
# 720
Идвам с актуална информация от днес. Описах подробно случая по мейл на ЦАР и днес ми звъннаха да ми кажат, че те финансират един СЕТ и един ЗЕТ. След като са направени, без значение колко ембриона има замразени, опита се счита за приключен. Замразените ембриони може да се използват когато поискаме, защото тях не ги касаят и става въпрос за самофинансиран трансфер. Така, че момичета смело действайте.
За мен остава въпроса защо в Надежда ми казаха, че трябва да го унищожа. Дори ми пратиха и документи за унищожаване, но добре, че от фонда дадоха обратна връзка преди да ги подпиша. Сега се чудя дали да им се обяснявам на Надежда или директно да унищожа документите.

# 721
О, аз не съм разбрала, че ти питаш за останали ембриони, при направени трансфери. Извинявам се. Моят случай е корено различен. Моите опити приключиха без трансфери и по един ембрион при 3 от 4 опита по фонда.

# 722
Здравейте, знаете ли дали има забавяне в обработката и входирането на документи, заради почивния 22.09 ? Клиниката ми е подала документите към тях по куриер на 19.09., но все още не получавам отг. на имейла ми за входящ номер. Спомням си, че предният ми път ми върнаха отговор почти веднага, когато им писах на 6ти ден след изпращането на документите. Unamused

# 723
Flower,
Понякога не изпращат имейл, не знам от какво зависи. Минало е достатъчно време, документите със сигурност са приети. Неприятното в случая е, че криншката е изпратила документите, а не вие и няма как да проследите, че пратката е стигнала до получателя.
Подавала съм документи 3 пъти - 2 от тях ми изпратиха имейл с входящ номер, но единия път не.
В тези случаи, най-добре да се обаждаме и да питаме. По имената и ЕГНто казват входящия номер.
Успех!
Здравейте, знаете ли дали има забавяне в обработката и входирането на документи, заради почивния 22.09 ? Клиниката ми е подала документите към тях по куриер на 19.09., но все още не получавам отг. на имейла ми за входящ номер. Спомням си, че предният ми път ми върнаха отговор почти веднага, когато им писах на 6ти ден след изпращането на документите. Unamused

Общи условия

Активация на акаунт