Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 317
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 455
Точно влизам да пиша, че се отказах да я поръчам. Реших, че за има- няма 20лв отгоре не си струва да пътува от Амазон, а ето, че излиза и на по- ниска цена и тази машинка мога да я взема винаги.
Ще отложа покупката, следя и конкретната тема. Искам да си взема нещо по- сериозно, което да работи с различни капсули и с насипно кафе.

От 1г вкъщи използваме ето тази и сме доволни: https://www.emag.bg/espreso-mashina-za-mljano-kafe-i-kapsuli-cam … tm_medium=android

# 1 456
Знам че не е много по темата но търся гланцовете на Кико Милано и ако някой знае къде ги има във варна( държа да видя цветовете на живо) и дали няма да са намалени сега ще съм много благодарна

# 1 457
Има намаление в сторител, някой беше питал.
Аз . Търся абонамент за 1 година. Искам да подаря

# 1 458
Трябва да си взема нови диоптрични очила, както и слънчеви. Гледам и в Оптикласа и в Гранд оптикс намаления, някой знае ли къде са “по-истински”, че съм се нагледала на Рей Бани уж намалени на 50%, а цената им с 20-30лв по-ниска от “реалната” (стандартната без “отстъпка”).

# 1 459
В Скай оптик има намаление на диоптрични очила.

# 1 460
Трябва да си взема нови диоптрични очила, както и слънчеви. Гледам и в Оптикласа и в Гранд оптикс намаления, някой знае ли къде са “по-истински”, че съм се нагледала на Рей Бани уж намалени на 50%, а цената им с 20-30лв по-ниска от “реалната” (стандартната без “отстъпка”).
Ако желаете, можете да разгледате
https://www.amevista.com/bg?wgu=297230_206617_17321386313441_835 … campaign=Webgains
аз съм поръчвала и съм доволна, а и цените са много добри. Можете да си изберете модел в някоя оптика и да го потърсите тук. В момента има и Black Friday в сайта.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:55 от elivelev

# 1 461
  • София
Точно влизам да пиша, че се отказах да я поръчам. Реших, че за има- няма 20лв отгоре не си струва да пътува от Амазон, а ето, че излиза и на по- ниска цена и тази машинка мога да я взема винаги.
Ще отложа покупката, следя и конкретната тема. Искам да си взема нещо по- сериозно, което да работи с различни капсули и с насипно кафе.

От 1г вкъщи използваме ето тази и сме доволни: https://www.emag.bg/espreso-mashina-za-mljano-kafe-i-kapsuli-cam … tm_medium=android
Същата кафемашина ползвахме във ваканционния ни апартамент. За 2 лета издаде багажа. В София никой не можа да я ремонтира, защото беше с изтекла гаранция. Ползвахме я с Lavazza blue и мляно.

# 1 462
  • Тополовград
Момичета в Амазон.де  дали ще има и други намаления.  Нищо в кошницата ми не попада в намаления.

# 1 463
Момичета в Амазон.де  дали ще има и други намаления.  Нищо в кошницата ми не попада в намаления.
Доколкото видях черният петък там ще е от утре 22.11.

# 1 464
  • Beyond the stars
Има намаление в сторител, някой беше питал.
Аз . Търся абонамент за 1 година. Искам да подаря

Предвид, че често пускат 2-3 месеца безплатни за нови абонати, тези 60% не ми се виждат кой знае каква оферта.
Дразнят ме, че промото винаги им е за нови абонати, а реверанс към настоящи липсва. Поне от време на време могат и тях да включват.

# 1 465
С Кауфланд кард нямаше ли нещо за удължаване на абонамента, срещу точки.

# 1 466
  • Варна
Дъглас с ЧП  от днес,направих поръчка на доста неща на Loreal Professionnel.
Утре започва Златната рибка и ако там са по-евтини, ще откажа поръчката в Дъглас.

# 1 467
от днес е в амазон, но обикновено всеки ден има различни сделки.

# 1 468
Не е Черен петък промоция, но в Нотино са пуснали dyson airwrap complete long volumise за 1074 лв.

# 1 469

Общи условия

Активация на акаунт