Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 956
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 605
ЗР не ми дава да си сменя паролата, а съм я запаметила, нито да си направя нов профил. Нали и във физическите им магазини ще важи намалението?

И аз се боря от сутринта със същата ситуация. По тел.не успях да установя контакт и може би за добро, че по месинджър тотално ме объркаха от съпорта. Пратиха ми линк, който да ползвам за генериране на парола, но уви - същата история. Накрая реших да пробвам със "забравена парола" и по стандартния начин - получи се. Даже отново въведох старата си парола на мястото на "нова" Grinning

Ето от мен един код за допълнителна отстъпка: 23U868pRT

# 1 606
Не ходете в магазините на Рибката има ужасно много хора чакащи да купуват и да получават поръчки. Наобяд на Витошка не можеше да се мине.

# 1 607
Мойта е изпратена вече  много са бързи!

# 1 608
  • София
На мен също ми звънаха от ЗР и между другото ми казаха, че утре поръчката ще е при мен.

# 1 609
Обадих се и ми добавиха кода. Не знам защо сутринта ми казаха, че не може.

# 1 610
  • софия
ЗР не ми дава да си сменя паролата, а съм я запаметила, нито да си направя нов профил. Нали и във физическите им магазини ще важи намалението?

И аз се боря от сутринта със същата ситуация. По тел.не успях да установя контакт и може би за добро, че по месинджър тотално ме объркаха от съпорта. Пратиха ми линк, който да ползвам за генериране на парола, но уви - същата история. Накрая реших да пробвам със "забравена парола" и по стандартния начин - получи се. Даже отново въведох старата си парола на мястото на "нова" Grinning

Ето от мен един код за допълнителна отстъпка: 23U868pRT
За кодовете ми обясниха, че прекратяват използването им и сутринта са блокирали прилагането му, защото са въвели ползване на точките от картата като отстъпка.
Повече няма да получаваме кодове, а ще си ползваме точките.

# 1 611
  • София
От Рибата си поръчах този серум и от същата серия шампоан и балсам...Имаха добри отзиви, а цената им е добра, а и минус 5% ползвах..На Лалга имам 2 маски и едно олио, засега ги пропускам.

# 1 612
Здравейте,
Благодарение на прочетеното тук направих за първи път поръчка в Златна рибка.
Поръчах с доставка до Box now, като изписа че ще получа sms или имейл с линк за плащането, но до момента (вече 20-тина минути) нищо не съм получила.
До сега, при поръчки в други сайтове, винаги ми дава опция да платя с карта, като попйлня данните й в сайта, тук изобщо не ми излезе такъв екран. Може и аз нещо да съм объркала, не знам.

# 1 613
  • БГ
Здравейте,
ще получите линк за плащането когато пратката е в кутията и е готова за получаване. Когато платите ще получи код с който да си "отключите" кутията и да си вземете пратката.

# 1 614
  • Варна
Току що и аз пуснах, кода работи /приспаднах и точките/

# 1 615
  • Стара Загора
И Марви са пуснали черен петък.

# 1 616
  • Варна, България
Отчетох се и в Златна Рибка, но във физическия магазин във Варна. Учудващо около обяд нямаше навалица.

За който се интересува 22-24 ноември Черен петък в Brabantia - отстъпки на всичко

# 1 617
Петмол също имат ЧП втора част, но аз още си чакам храната поръчана на 14-ти, така че не мисля да им поръчвам друго.

# 1 618
  • Тра-ла-ла
От Рибата си поръчах този серум и от същата серия шампоан и балсам...Имаха добри отзиви, а цената им е добра, а и минус 5% ползвах..
В Златна рибка не публикуват лошите отзиви. Принципно да си знаете

# 1 619
Факт, веднъж оставих коментар към продулт на Лалга за който твърдяха, че е без парабени (а уви за тези пари не беше без)... не ми го публикуваха, а се свързаха с мен по имейл по този повод за да се обясняват.

Общи условия

Активация на акаунт