Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 919
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 620
Сутринта кодовете определено не работеха, но се обадих преди малко и помолих да приложат отстъпката, уважиха желанието ми.
Явно по-късно са си променили мнението и вече всичко работи.

# 1 621
Не са ми важни отрицателните коментари когато има достатъчно много на брой положителни. От друга страна винаги има начин да се свали звезда за нещо в положителен коментар.

# 1 622
  • Тра-ла-ла
Аз така съм се подвеждала по положителни и превъзнесени ах! и ох! коментари...и не публикуваха моя отрицателен за шампоан, който ми свали над 50% от боята на косата Щеше ми се да го знам, ако се е случвало и на друга жена. Или шампоан, от който косата ми на сутринта беше на мазни клечки. Навярно за руса коса е топ, но за друг цвят боядисана и не толкова изгоряла - идва тежък...и едни 24лв на вятъра.

Но, да, това е черно на бяло доказателство как сладките приказки продават.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 19:15 от Джулая

# 1 623
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз сутринта рано-рано се отчетох в Рибата, но получих съобщение, че нещо го няма и ще забавят поръчката ми, защото го чакат до няколко дни. Пффф. Иначе аз код нямах, все във физическите магазини пазарувам, но използвах точките си и свалих 20-на лв.
В Look Perfect също скромно отчет.
В Barecare онзи ден. Тях, като знам миналата година колко ги чаках....дано не ми свърши слънцезащитата, докато дойде поръчката.

# 1 624
И аз поръчах снощи от ЗР, до магазин, с плащане на място, защото помислих, че ще стане по-бързо. Очаквах, че поръчката ми ще е готова още днес, но не познах. Simple Smile
След като я пуснах, се сетих, че имам код за намаление от предишна поръчка. Може ли да се ползва при получаване и плащане, или изгаря?

# 1 625
Момичета, какво ви е мнението за Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3?
Питам заради офертата на Кауфланд -50% с купон за 15 точки?
Днес ги загледах в магазина, а май имаше някъде обсъждане?

# 1 626
  • Варна
И аз поръчах от Barecare, но ми трябват за подаръци за Коледа и мога да чакам.

# 1 627
  • София
Аз така съм се подвеждала по положителни и превъзнесени ах! и ох! коментари...и не публикуваха моя отрицателен за шампоан, който ми свали над 50% от боята на косата Щеше ми се да го знам, ако се е случвало и на друга жена. Или шампоан, от който косата ми на сутринта беше на мазни клечки. Навярно за руса коса е топ, но за друг цвят боядисана и не толкова изгоряла - идва тежък...и едни 24лв на вятъра.

Но, да, това е черно на бяло доказателство как сладките приказки продават.
Погледнато логически, няма как човек да е сигурен какво си взима, щом трият отрицателните коментари.. На Лалга, на Керастаз и в общи линии на всичко, са само положителни коментари, а със сигурност има и недоволни, въпреки че са в по-висока ценова ниша.
Най-сигурният критерии е да няма никакви коментари.

# 1 628
Част от поръчките ми от емаг дойдоха ей в този вид. Вътре подгизнало всичко от верото. С много зор успях да се свържа със служител и ще ми изпратят безплатно нови продукти.
И друг път са ме коменсирали като са идвали неща в подобен вид, така че се свържете с емаг.

# 1 629
  • Washington,USA
Ее купих си бързовар от там. Да не светна 😂😂🤣🤣🤣🤣

# 1 630
  • Melmak
Днес си взех пратката от Пирин хил. Беше до автомат на спиди, но нашият бил пълен и я насочили към друг. Sad
Поръчката ми от beauty mall е някъде из спиди, трябваше да бъде в автомата, но не ми пратиха пин за нея. Имайте предвид, че вече пренасочването на пратка в спиди се заплаща.

Има симпатични чорапи на Happy socks в ДМ и са по 3,59, хубава памучна материя.

Гледах в Златна рибка, но не поръчах нищо. Не знам защо не ме поблазни. Чакам козметика за коса от бюти мола.

Чакам и bare care, поръчах и от там.

# 1 631
Вчера пренасочих пратка от Спиди, днес си я взех и не съм плащала нищо.

# 1 632
  • Melmak
Нямам представа защо, но за 2 пратки ме таксува и то различна сума…

# 1 633
И аз поръчах снощи от ЗР, до магазин, с плащане на място, защото помислих, че ще стане по-бързо. Очаквах, че поръчката ми ще е готова още днес, но не познах. Simple Smile
След като я пуснах, се сетих, че имам код за намаление от предишна поръчка. Може ли да се ползва при получаване и плащане, или изгаря?
След като не е пратена още се обадете, може да ви начислят отстъпката.

# 1 634
Нямам представа защо, но за 2 пратки ме таксува и то различна сума…
И в Еконт всичко се таксува - пренасочване, смяна на адрес, уговаряне на час за доставка, а за да ти я донесат в събота искат шест лева.

Общи условия

Активация на акаунт