Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 923
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз днес пренасочих пратка от Спиди - бях заявила до адрес и веднага като ми дойде мейл, че пътува, заявих да я оставят в офис. Утре ще е там и не са ми начислили нищо.
Същото упражнение с Еконт ми струваше 1,89лв.

# 1 636
  • ВАРНА
Спиди не таксуват такива врътки. Затова ги предпочитам пред Еконт. ✌🏻

# 1 637
Никога не са ме таксували от Еконт, като съм пренасочвала от адрес към офис. 😳

# 1 638
Мен Спиди ме таксуваха, като пренасочих пратка от офиса им до личен адрес. Вече като цялостно обслужване предпочитам Еконт.

# 1 639
Нормално е да ви таксуват като пренасочвате пратка от офис до личен адрес, все пак е по-скъпа услуга, а е платено за по-евтина. Друг е въпросът, че не връщат разликата, ако пренасочите от личен адрес към офис ..
При Еконт винаги са ме таксували.

# 1 640
Моловете имат ли Черен петък?

# 1 641
  • София
Въобще не искам да чувам за Еконт. В нашият квартал явно нямат куриери и каквото и да поръчам, дори когато сумата е за безплатна доставка до адрес, автоматично се пренасочва до офис, а пред офиса минималния брой чакащи независимо коя част на деня е 10 човека и висиш минимум 30-40 минути за получаване.

# 1 642
  • София
Carnival Kids - 30% на всичко.

# 1 643
Може би зависи и каква услуга е избрал изпращачът, но от Еконт ми заявиха, че щом не съм си избрала час или офис, за което трябва да доплатя, тогава ще ми я доставят, когато те решат.
Добре, че все пак се смили над мен куриерът и мина отново преди да приключи, ама това на четвъртия ден чак.

Не знам дали не трябва да им завъртя една жалба в КЗП. Все пак не е редно да искаш допълнителни суми, за да осъществиш вече заплатена услуга.

# 1 644
  • Melmak
Econt таксуват за пренасочване.

До момента Спиди не са ме таксували. Днес да, за две пренасочени пратки. Пратките бяха пуснати до автомат. Но автоматът е пълен и са ги сложили в друг автомат без да ме питат. Пренасочих пак към моя автомат, пратени са в офис! И това удоволствие ми струва 1,55 на едната и 1,68 на другата пратка.

# 1 645
  • София
Никога не са ме таксували от Еконт, като съм пренасочвала от адрес към офис. 😳

Странно от поне година-две Еконт има такса при пренасочване, аз предпочитам Спиди, там такава такси, няма.

# 1 646
Сайтът obui.bg легитимен ли е? Някой поръчвал ли е оттам, коректни ли са?🤔

# 1 647
Нормално е да ви таксуват като пренасочвате пратка от офис до личен адрес, все пак е по-скъпа услуга, а е платено за по-евтина. Друг е въпросът, че не връщат разликата, ако пренасочите от личен адрес към офис ..
При Еконт винаги са ме таксували.

Пратката ми беше адресирана първоначално до личен адрес, но те я бяха оставили в офис.. затова я пренасочих отново към личен адрес.. Така,че са ме таксували 2 пъти Спиди. Отделно, че при плащане с карта се набутва продавача с такса,  докато при Еконт го няма това таксуване.

# 1 648
  • here and now
Да питам за Oysho, дали някой знае дали и кога ще има намаления.
Мойто дете с много малък задник и само клиновете от там ѝ стоят горе долу добре. И от lululemon, ама ми идват в повечко...

# 1 649
Попадали ли сте на добри оферти за спа почивка? благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт