Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 766
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 890
Само да се гледа внимателно, защото доста от намалените продукти в zoya са с изтичащ срок на годност.

# 1 891
Вчера получих смс от Sameday да си въведа друг адрес (бях въвела адрес на офис, а то не трябвало, защото имам доплащане с наложен платеж), за да направят нов опит за доставка. Като се прибрах вкъщи, въведох нов адрес, обаче днес досега никаква вест от Sameday...🙄 Не е ясно дали въобще са взели пратката за разнос. Дано не "забравят" да дойдат. Опитах да се свържа с тях по телефона, но уж нямало свободен оператор в момента..
Има ли забавяне при поръчките от Гален?

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:47 от dolce miele

# 1 892
Вчера един младеж от Сеймдей ми се обади да ми каже, че до 2 мин. ще ми достави пратката от Емаг. Все още го чакам. Няма ми я пратката в офиса, който посочих при поръчката. В приложението на Сеймдей седи, че пратката ми е в техен склад. Този младеж вчера от къде ми има телефона, та ми се обади и ме излъга, още не мога да разбера.

# 1 893
Как такива фирми продължават да предлагат тази услуга, направо е скандално...

# 1 894
Ужас!🤪
Някъде (не помня къде обаче) бях чела, че в деня на доставката от Sameday пращали смс, че ще доставят пратката в този ден. Също и в този смс щяло да има и телефон на куриера, за да се свържа с него, ако има нещо за уточняване. Правят ли въобще подобни неща?! Силно се съмнявам, като ви чета...🤨

# 1 895
От Самдей получавате смс на деня  с телефонен номер на куриер, но без ориентировъчен час за доставка

# 1 896
Дано да получа! Щом досега днес нямам смс, значи ще доставят друг ден, така ли?

# 1 897
Долче, сутринта ги получавам на вайбър

# 1 898
Вчера имах пратка с тях и имах смс, днес пак имах пратка нямах смс, така че както им е кеф, предните дни получавах смси за неправилен адрес,писах им го наново, иначе доста са непредвидими  Sameday, всеки път е различно.

# 1 899
  • Пловдив
Чакам няколко пратки от емаг със Сеймдей.Пратките са изпратени още преди седмица и още не съм получила нищо.Под всякаква критика са.В събота получих смс за едната пратка,но така и нищо не са доставили до днес.Не знам вече до кога ще ги чакам.

# 1 900
Аз гледам преди да поръчам с кой куриер ще се достави пратката. Ако е със Сеймдей изобщо не поръчвам….Нямам нерви да се занимавам с тези..

# 1 901
От Самдей получавате смс на деня  с телефонен номер на куриер, но без ориентировъчен час за доставка
... А когато вчера се обадих на "телефона на куриера", за да попитам по кое време да го очаквам, ми беше казано: "Знам, че са Ви дали този телефонен номер, но аз обслужвам друг квартал" 😳 (пратка от Емаг, поръчана на 15.11.).

# 1 902
Аз гледам преди да поръчам с кой куриер ще се достави пратката. Ако е със Сеймдей изобщо не поръчвам….Нямам нерви да се занимавам с тези..
Не бях видяла, че те ще доставят.😵‍💫
Да се чуди човек дали е по-добре да пратят смс или не, като правят това, което решат на момента...

# 1 903
  • оттам, откъдето започва България
Има ли забавяне при поръчките от Гален?

Поръчката ми от 24-ти я получих днес.

# 1 904
Тея от Сеймдей са налазили здраво един куп магазини. Доставка дето обикновено идва с ДПД/Спиди за около седмица, на тях им отне  2 , София-Варна пътя беше половината (изненадаха ме като го пратиха по тях). Кашона беше полунасипен, добре че вътре бяха все големи неща, та не бяха изпадали по трасето.. Младежа 10 мин рови в баничарката докато го намери.  Но да имаше СМС за известие, всичко останало е покъртително.  Тея и местните на UPS - In-Time са определено дъното

Гледам и немците от OTTO  са пуснали намаления, ама от там ще трябва с превозвач, иначе прилични сетове тенжери WMF  за по 100/150 ойро

https://www.otto.de/p/wmf-topf-set-inspiration-cromargan-edelsta … ationId=455861610

Общи условия

Активация на акаунт