Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 922
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Знаете ли кога ще има намаление в Tom Tailor? Всяка година е преди черен петък .

# 271
Може ли някой да пусне офертите на фешъндейс за черен петък, явно съм се опитвала за бюлетин и не съм получила нищо

Няма такива. Ако имаше, щяха да ги пуснат на сайта. Ще почакаме още няколко часа.

# 272
Аз пък търся промоции на злато. Искам колие да си купя.

# 273
Момичета, които имате проблем с Бюти картата в златна рибка, аз имах същия проблем и се обадих на кол центъра им - свързаха профила с картата ми и сега си я виждам отново както преди. Обадете им се, ще ви помогнат веднага, не са ви загубени точките просто трябва да свържат картата с профила.
Моята бюти карта си стои и след актуализацията на паролата. Еластисайзъра на каква цена горе-долу го пускат на черен петък, ако някой помни? Набелязала съм си него, както и крема на Олиосета. Новата опаковка е с нова формула, която била още по-добра доколкото четох. Синята (старата) опаковка я има в Лили

# 274
veni.b Миналата година Olioseta и Philip Kingsley бяха на -35% в Златна рибка

# 275
  • Сф
Запис! Чакам jar computers аз, връщам се да чета.

# 276
Дали има черен петък за парфюми?

# 277
Фотоепилатор ще има в кауфланд идната седмица, на 400лв Лумеа, базов модел.
Благодаря за насоката. Simple Smile Доколкото гледах, обаче, е без приставки, а аз държа да има. Иначе цената е много добра.

# 278
  • София
Влизам да ви следя. Тази година тържествено си обещавам да започна коледното пазаруване от ЧП. Особено Озон/Хиполенд. Имам да купувам подаръци на 12 близки деца.

# 279
Записвам се и аз...
Чакам Озон, Хиполенд, Фешън дейс, hm, zara и емаг. Ако не се разоря, може да направя поръчка и от Лили, и от Златна рибка.

П.п. Днес получих мейл и за черен петък от 15 до 24-ти ноември в Декатлон.

# 280
  • Варна
Дали има черен петък за парфюми?

Повечето сайтове имат Черен петък. В Елинор например, вече започна и е до края на месеца. Инфо обичайно излиза в тази тема (много полезна като цяло)  - Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

# 281
  • Melmak
Намалението във фешън дейс започва утре, 04.11 в 07:00.

# 282
  • при моите любими
Ще има ЧП -30% за Терме Букурещ на 08.11.

# 283
Чудя се вече втора година на тази маша на Philips
https://zora.bg/product/bhb88700-prestige-senseiq#product-tab-description_replace
А и цената и сега е добра, едва ли ще падне повече. Имате ли я, мнения?

# 284
  • here and now
Имам старата версия на модела. Ползвала съм я броени пъти.
Ако слагам големи кичури, не ги навива добре и падат бързо, ако слагам малки, ми умалява ръката, докато навия цялата коса. Моята коса е тънка, предполагам при по-дебел косъм, ще е още по-трудоемко. Заскубва понякога.
Ако трябва да купувам сега, не бих си купила пак.

Общи условия

Активация на акаунт