Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 731
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 30
  • Сливен
аз, за е-четец,ще ми е първи уж харесах няколко модела и слънчеви очила полароид за мама,за ММ подаръка вече е купен,за детето още се чудя какво да е ,за мен евентуално преходно яке от about you ,харесала съм няколко ,да видим дали ще ги намалят порядъчно.

# 31
Прахосмукачка робот ще дебна аз, ако видите намаление на Роборок ще съм благодарна

# 32
Аз не търся нищо конкретно. Ако има добри предложения в сайтовете за козметика, ще се възползвам.
Миналата година Лили ми пратиха хубав подарък, заедно с малката поръчка, която направих (подаръкът беше по-скъп от самата поръчка - имаше крем за лице в нормален размер, мини парфюм, мостри на червила, нормална опаковка капсули за пране и др), така че и сега ще очаквам интересни оферти от тях.
По принцип харесвам Озон, така че чакам и тях.

# 33
  • София
Трябват ни индукционни котлони, но двойка, не повече. Също ще дебна за добри слушалки с микрофон, както и за нова по-мощна външна батерия. Май за тази година това е списъкът, освен ако не се сетя и нещо друго.

# 34
  • София
И аз дебна Dyson, но средата на ноември ще съм в Берлин и се надявам от там да си купя на добра цена ☺въпреки, че черния петък им започва от 29 ноември. Знам къде им е магазина и първо там ще проверя.Останала съм с впечатление, че седмица преди петъка има вече много добри намаления.

# 35
  • Пловдив
И аз се записвам в темата.Ще търся съдомиялна, че моята издаде багажа и е време за смяна.
Също ще търся руж на Мак, както и телефон на детето.
Дано има добри оферти тази година.

# 36
Не съм фен на емаг, но ако някой дебне там - седмица преди черния петък при нас, пускат същите оферти в румънския си сайт. Така може реално да видите какво ще има и при нас.

# 37
Дани, търся комплект хубави стоманени (18/10) тенджери.

Моля ако знаете или срещнете намаления за подобно нещо, дайте знак! Нека зарадваме една свекърва!
В момента има във WMF намаление на комплекти тенджери

# 38
С вълнение се записвам за темата! Аз съм с надежда да намеря хубава прахосмукачка робот на Roborock или Xiaomi.

# 39
С вълнение се записвам за темата! Аз съм с надежда да намеря хубава прахосмукачка робот на Roborock или Xiaomi.

Roborock! Имам я 2 години и съм доволна

# 40
  • Варна

Roborock! Имам я 2 години и съм доволна
И аз също съм много доволна ,моята е  Roborock S7.

# 41
Някой знае ли дали пускат черен петък в сайта на куфарите Estil? Или изобщо някъде дали ги намаляват изобщо?(познавам марката и затова търся за подарък от тази марка,но като цяло и други куфари ме интересуват)

# 42
  • ново
Аз ще се оглеждам за AirPods, спално бельо, хубави хавлии, козметика (от Златна рибка).

Случайно да сте забелязвали предни години някой от официалните вносители на автомобили да участва в ЧП?

# 43
Чакам оферти за нов смартфон и Златна рибка за зареждане на козметиката за коса.

# 44
  • София
Миналата година Estil имаха 20% отстъпка на Черен петък.

Общи условия

Активация на акаунт