Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 532
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 180
# 181
И аз не дочаках Черния Петък на емаг... Благодарение на вас,  разбрах за кода от нотино "rpfpv", а вчера запазих час за фризьор през приложението им и ми дадоха и код за - 15% /след някой друг имейл, не е много автоматична системата.. / и поръчах airstrait за 780 лв Simple Smile дано да е моя уред.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:36 от Анника

# 182
И аз имам козметика за попълване, вчера разглеждах кухненски везни та ще разгледам reno.bg какво ще предложат. Сега ми вкарахте в главата този дайсън, аз съм с къс боб и търся обем, това чудо ще го постигне ли без много усилия?

# 183
  • Beyond the stars
И аз имам козметика за попълване, вчера разглеждах кухненски везни та ще разгледам reno.bg какво ще предложат. Сега ми вкарахте в главата този дайсън, аз съм с къс боб и търся обем, това чудо ще го постигне ли без много усилия?

Виж из youtube - Airwrap short hair. и дали те кефи.
Или всъщност по-добре не гледай, икономически по-изгодно е Bowtie

# 184
И аз много отдавна искам една тенджера от wmf обаче дори и с моментното намаление струва 250лв и не ме устройва. Ще следя дали ще я намалят още.

Най-изгодно wmf съм купувала от Amazon.de. Колкото и да ги намалят тук никога не съм виждала такива цени. Тенджери по 30-50 евро. Комплекти около 100-200 евро.

# 185
  • Melmak
Момичета, аз нещо се разколебах за wmf, тук потребителка писа, че не е доволна, разгледах още мнения и се покриваха с нейното. Аз имам тиган и съм доволна, но може комплектът да не е така.

В крайна сметка канселирах поръчката.

И минах в Гама елит и поръчах нещо изпитано - бека. Имам тяхна тенджера и е супер, лично съм доволна. Взех абсолютно същите, просто са в комплект!

# 186
  • София
Аз съм доволна от тигана на wmf, но от тенджерата категорично не. Иначе вилици, ножове са ми от тях и нямам забележки.

# 187
И аз имам дайсън от алито. Като го гледам -1 към 1 е с оригинала. Оригиналите къде пише че са произведени бай дъ уей?

# 188
Доволна ли сте от дайсъна от Алиекспрес?Моля за линк.

# 189
  • Пловдив
Пипилота, кой точно Дайсън взехте от Нотино? И аз ги разглеждах, но косата ми е много твърда,гъста и дебела и досега само Парлукс успява поне малко да се справи.

От кои точно тенджери не сте доволни на WMF? Аз харесах тази и много ми я похвалиха като незагряващи дръжки.
https://wmf.bg/sadove-za-gotvene/tendzheri/dalboki-tendzheri/lc-24-iconic-w-l

# 190
  • Beyond the stars
Доволна ли сте от дайсъна от Алиекспрес?Моля за линк.

Това е моят
Оригиналните са сингапурска марка и производство. Гледала съм ревюта със съпоставки.  Спрямо цената на копието, аз съм доволна, ама не се лъжа, че е точно като оригинала (мощност, качество и материал на частите, ефект и т.н.).
За Airstrait не съм виждала още китайски вариант.

# 191
  • Сф
Diadem е моята серия тенджери. Дръжката ми се превърта в ръката, не мога да я вдигна с една ръка (не само заради тежестта на съда).

https://www.amazon.de/WMF-Diadem-Plus-4-Piece-Saucepan/dp/B0009Y … Caps%2C143&sr=8-6

# 192
Пипилота, кой точно Дайсън взехте от Нотино? И аз ги разглеждах, но косата ми е много твърда,гъста и дебела и досега само Парлукс успява поне малко да се справи.
Airstrait. Аз съм с тънка и чуплива коса, а неотдавна си отрязах и бретон и ако не го стилизирам съм като рок див/а от 80те. Та за момента това, което просто ме изправя ми върши добра работа, защото така си нося косата. За къдрене има доста безопасни и несъсипващи косата методи, за изправяне уви....Joy
https://www.notino.bg/dyson/airstrait-ht01-silver-copper-za-izpravjane-na-kosata/

# 193
  • София
Diadem е моята серия тенджери. Дръжката ми се превърта в ръката, не мога да я вдигна с една ръка (не само заради тежестта на съда).

https://www.amazon.de/WMF-Diadem-Plus-4-Piece-Saucepan/dp/B0009Y … Caps%2C143&sr=8-6
И моята е такава, но е малък размер.

# 194
В емаг започнаха да вдигат цените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт