Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 453
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 165
  • Melmak
Златна рибка чакам и аз. Миналата година изпуснах всички намаления на barecare, на златна рибка, на всичкоо. Но сега ще дебна.

# 166
  • Пловдив
Детски играчки може да се следят и в Комсед, те също правят добри черни петъци.

# 167
  • София
Детски играчки може да се следят и в Комсед, те също правят добри черни петъци.

"Комсед" са ми фаворити. Ако "Хиполенд" обявят 25% намаление, те винаги ги надцакват с 30%  Simple Smile

# 168
  • Beyond the stars
Ще следя Амазон, Златна рибка и вас. Да не ме охарчите много.
Ще се оглеждам и за диван-кушетка, но за това не разчитам много на черен петък.

Аз все още съм влюбена в нашата кушетка Hemnes от Икеа, не знам влиза ли в графата диван-кушетка, ама е топ.

# 169
# 170
  • София
Миналата година wmf имаха добро намаление за Черния петък, което важеше и за вече намалени продукти. Нямам нужда от нищо от техните продукти за момента, но съм им фен, така че все пак ще дебна за изгодни оферти.

# 171
  • Пловдив
И аз много отдавна искам една тенджера от wmf обаче дори и с моментното намаление струва 250лв и не ме устройва. Ще следя дали ще я намалят още.

# 172
  • Сф
Много внимавай с какви дръжки е комплектът, защото аз не обърнах внимание и сега са ми едни от най- омразнитв съдове. Тънки, неудобни и се нагряват

# 173
Какво по-специално правят тези скъпи сешоари?
Топ е! Днес го получих, заслужава си всяко левче. За 10 мин косата стана като след фриз. В нотино с кодове излезе на 820 лв. Не съжалявам изобщо и не мисля за цената. Кефа ценя няма-а дайсъна наистина си е кеф!
За дайсън сешоара за изправяне говоря, последния модел.

# 174
  • Melmak
Тоя дайсън за каква коса става? Чета ви тука, ползвам парлукс, стиймпод също. Проблемът е, че ме мързи. Сутрин нямам желание да се изправям. А става ли за гъста, чуплива коса, която е непокорна?

# 175
820 лв за сешоар?! Айде Мерси! И на 50% не бих си го купила

# 176
Да се посмеете малко 😎Последните страници ги четох на диагонал, и не бях видяла че се пита за сешоар, а само видях Дайсън. Аз това го свързвам с прахосмукачки:-) и чета че може да се пробва в някъв салон и си викам “бреййй тия фризьорки да не са станали вече дистрибуторки на прахосмукачки и откога се предлага като рейнбоу, че да го пробваш в салон!!!” 👀 бая време мина докато разбера за какво иде реч, след като го предложихте в няколко салона 😂😂😂
Но иначе за таз пара, по добре че не знам за съществуването на подобни изцепки.

# 177
820 лв е след промоции и кодове 😂, иначе е повече
Ние просто оставяме отзиви, не сме дитрибутори и не караме никой да купува. На мен също ми е скъп, доста време се дърпах на останалите модели, но в сравнение с филипса за 60 лв, който ползвах допреди това и който ми е тежък и с който ми е трудно да се справям, направо ми е песен в момента. Особено ако в дългосрочен план наистина е по-щадящ, че аз вечно съм като пролетна череша в главата. В петък съм се разбрала да го донеса на една колежка да го пробва и тя.

# 178
Подобен дизайн сешоари има в Тему за по 50 лв. Едва ли са със същите функции, но фасонът е докаран.

# 179
  • Beyond the stars
Подобен дизайн сешоари има в Тему за по 50 лв. Едва ли са със същите функции, но фасонът е докаран.

Имам такава версия на airwrap от Алито, като за 60 лв съм доволна, ама не претендирам, че е съпоставим откъм качество.
А за Aistrait - не сте се борили с моята коса Bowtie Буквално не може да мине през вратата като я изсуша .. то не бе фриз, то не бе обем. Да знам, че мога да си я нося къдрава и набухана с продукти, ама ..

Тей де, темата е друга, не кой за какво си дава парите, мисля.

barecare.bg имат някакво намаление тип за хелоуин, ма аз още се надявам на 50те процента от миналата година, та ще си чакам.

Общи условия

Активация на акаунт