Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 445
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
ИКЕА дали ще пуснат нещо?

Икеа имаха предни години някакви определни неща и само на място. Не беше нещо уау, те като цяло не са много по намаленията.

# 136
Тръгнах да си купувам нов телефон и се сетих, че наближава черния петък, и аз един път да се усетя навреме Sweat Smile Насочила съм се към IPhone 16 Pro, но се чудя предвид това, че излезе скоро очаква ли се да има някакво значително намаление и ако да кои сайтове да следя?

# 137
За телефони сравнявам с този сайт ( в случай че търсиш без договор към мобилен оператор и без на изплащане )- https://buybest.bg/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwj4K5BhDYARIsAD1Ly … H-dIaAvvIEALw_wcB
Аз преди около половин година си взех Xiaomi ,имат си гаранция към производителя и платих с кредитна карта в офис на Спиди ( и дори си разсрочих след това сумата на 3 вноски Wink ).
Много бързи бяха също - за 1 ден дойде ,а и където и да гледах и където и да се чудих, все там най-добра цена ми даваше от навсякъде.  За скъпите телефони , най-евтино излиза ,с преподписване  някакъв план XXL , или на фирма ...Та на мен ми е ориентир този сайт ..

# 138
Аз съм следила за айфони покрай черен петък, но никога не е имало оферти, особено за новите модели.

# 139
IPhone 16 Pro ще го намалят най-много с 50-100 лв. Дори и старите им модели едва ли ще имат сериозно намаление.
При BuyBest и подобни цените са по-евтини, защото не начисляват ДДС и не е ясно откъде точно са внесени тези телефони. Има достатъчно противоречиви мнения, но всеки си преценява разбира се. Ориентир за цените е pazaruvaj.com, но от магазини тип Ardes, Plesio, Jar, Ozone и подобни.

# 140
И мен ме съмнява да има повече от 100лв разлика, но реших да питам. Благодаря за бързите отговори!

Иначе от pazaruvaj.com видях за BuyBest и това, че е сравнително по-евтин, ако не се лъжа скоро го гледах и на около 2000 в BuyBest, което си е значително голяма разлика спрямо другите сайтове, но се чудих мога ли да се доверя. Какви са противоречивите мнения? Аз съм чувала само добри, но ми е трудно да се доверя.

# 141
Да, повечето са добри, но има и доста отрицателни - https://www.pazaruvaj.com/stores/buybest-s167163/#mneniq-or10of10fr2fm-1
И на всички негативни коментари отговарят едно и също - 'подлагаме под съмнение, че сте реален клиент'.
За евтини модели може и да се рискува, но за телефон от над 2000 лв според мен не е добра идея.
Зора правят хубави намаления покрай черния петък, може и там да се провери.

# 142
Запесвам се с въпрос
Obuvki.bg и CCC дали правят намаление за черен петък?
Гледам за зимни обувки на детето.

Obuvki.bg би трябвало да има намаления в този период. И аз дебна Simple Smile.

# 143
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley Ако има някакво добро подобие от други марки, пишете.

Аз чакам намаленията на Рино.

На мен ми харесва много, че чернопетъчните сделки се точат цял месец, че и нагоре. То иначе няма да имаш възможност да огрееш по всички сайтове Grinning

Аз ще дебна за електрическа четка за зъби. Имам една купена от Али Експрес, за смяна е. Може би ще се спра на Филипс този път.
Не продавайте нищо....Имах същите терзания, сънувах го тоя Дайсън, но сумата беше непосилно недостижима за мен! От 2 месеца притежавам, подарък от моите близки. Първо плаках, наясно съм какво им е коствало...след първи тест, пак плаках...разочарована съм. За мен, единственото предимство на този сешоар е това, че е мощен и за по кратко съм изсушила косата си.

Това за Airstrait конкретно ли ?
Понеже и аз на базовите им сешоари не разбирам идеята на цената, но този определено ме изкушава идеята.
Аз затова отидох да го тествам първо. И вече една седмица си го ползвам почти ежедневно, абсолютно съм доволна. Не съм доволна, че струва толкова, разбира се, ама 😅 За моите цели е перфектен. По натам ще си взема и някой от другите, с които мога да оформям.

# 144
Аз чакам да намалят apple watch

# 145
  • Пловдив
За Iphone може да погледнете във flip.bg. Употребявани са, но повечето са като нови. Имат различни категории. Държат страхотни цени.
Аз си взех миналия месец и съм супер доволна. С капацитет на батерията 100%. Не съм обръщала внимание дали имат Черен петък, защото миналата година не съм търсила телефон, но предполагам, че ще участват с някакви намаления.

# 146
Какво по-специално правят тези скъпи сешоари?

# 147
  • Beyond the stars
Какво по-специално правят тези скъпи сешоари?

Airstrait суши от мокро до изправено с преса в един уред - пести време и изгаряне на косата, понеже е с въздушна струя не с горещи плочи и се рекламира като по-щадящ.
Имам много обемна, чуплива към къдрава коса с много фриз, която нямам шанс в една и съща вечер да изсуша като хората, че и да мина с преса. Ако искам да съм права, на следващия ден изправям. Та за това ме изкушава рекламата и отзивите на този конкретен Dyson. За останалите честно казано не съм разучавала подробно.

Pipylotta къде пробва?

# 148
В Aadhira, там си ходя на фризьор.

# 149
Има ли сешоар, която настина да създава обем? Не на чуплива, а на права, жива коса без никакъв обем.

Общи условия

Активация на акаунт