Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 422
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 120
А се чудя дали да не сменя Ел.четка за зъби с ултразвукова по ЧП.
Някой правил ли е такава смяна? Отзиви, кои са по добри?

От зъболекар знам, че въртеливите глави на Орал Б са много вредни за венците. Аз лично никога не съм ползвала такива, само УЗ на Филипс, супер доволна съм, разликата в усещането за чистота е моментално, ползвам базовите модели, но препоръчвам с две ръце

# 121
В немския Амазон ги пускат на доста прилични цени, преди 2 месеца взех  Sony care 4300,   2 за 70 евро с калъфчета за пътуване. Сега и доставката до България е безплатна.

# 122
  • Варна
Много Ви благодаря, момичета!
Ze-ze, може ли линк?

# 123
Сега цената е малко по-висока, но може да следите.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07DMJG9YS/ref=ox_sc_act_t … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 124
Все повече като дойде време за подаръци ме питат какво да ти взема, а отговора ми е 'всичко си имам', не мога да измисля дори близките ми какво да ми подарят. Ама сега съм се сетила, че искам да си подаря робот за прозорци, ще следя, ако имате идеи ще съм благодарна. Ценови диапазон около 300 макс Blush

# 125
  • Пловдив
Мислих, че съм се записала в темата и се чудя защо не ми излизат известия Simple Smile

Никога не мога да се вредя за добрите оферти в Емаг.
Тази година не търся нищо специално. Някакви книги ще поръчам и сешоар, но май няма да е Dyson - гледам, че има доста забележки след година ползване и не съм сигурна, че оправдава цената. По-скоро Parlux ще дебна. Имам такъв от 12 години, но ми се иска да взема вече по-нов модел.

Редактирам се: ще дебра за Черен петък по спа хотелите. Миналата година имаше много добра оферта в Санте и се възползвахме.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:02 от lili_78

# 126
За мен най-якият подарък е карта за тренировки и време да я оползотворя, но де такъв късмет. По-възможно е ваучер за масаж + времето.
Ще ми се да пуснат от книжките на Фют на -40 или -50%, ама надали Grinning

# 127
Знаете ли за компютри и лаптопи къде пускат най-изгодни оферти? Това проверяване всяка седмица за оферта през целия ноември ми идва малко в повече, не може само в 1 ден, както е в другите държави Simple Smile

# 128
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley Ако има някакво добро подобие от други марки, пишете.

Аз чакам намаленията на Рино.

На мен ми харесва много, че чернопетъчните сделки се точат цял месец, че и нагоре. То иначе няма да имаш възможност да огрееш по всички сайтове Grinning

Аз ще дебна за електрическа четка за зъби. Имам една купена от Али Експрес, за смяна е. Може би ще се спра на Филипс този път.
Не продавайте нищо....Имах същите терзания, сънувах го тоя Дайсън, но сумата беше непосилно недостижима за мен! От 2 месеца притежавам, подарък от моите близки. Първо плаках, наясно съм какво им е коствало...след първи тест, пак плаках...разочарована съм. За мен, единственото предимство на този сешоар е това, че е мощен и за по кратко съм изсушила косата си.

# 129
  • Washington,USA
Май нищо. То като гледам в емаг цените почнаха да скачат. Ай, мерси.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:27 от Bundyrose

# 130
  • Варна
Казват, че добър заместител на Dyson е Shark flexstyle. На по-приемлива цена е. Аз още й се чудя.

# 131
  • Beyond the stars
Какви сте подстрекателки!!! Трябва да си продам колата, за да си купя тоя Дайсън обаче Smiley Ако има някакво добро подобие от други марки, пишете.

Аз чакам намаленията на Рино.

На мен ми харесва много, че чернопетъчните сделки се точат цял месец, че и нагоре. То иначе няма да имаш възможност да огрееш по всички сайтове Grinning

Аз ще дебна за електрическа четка за зъби. Имам една купена от Али Експрес, за смяна е. Може би ще се спра на Филипс този път.
Не продавайте нищо....Имах същите терзания, сънувах го тоя Дайсън, но сумата беше непосилно недостижима за мен! От 2 месеца притежавам, подарък от моите близки. Първо плаках, наясно съм какво им е коствало...след първи тест, пак плаках...разочарована съм. За мен, единственото предимство на този сешоар е това, че е мощен и за по кратко съм изсушила косата си.

Това за Airstrait конкретно ли ?
Понеже и аз на базовите им сешоари не разбирам идеята на цената, но този определено ме изкушава идеята.

# 132
  • при моите деца .....
Записвам се с въпрос
Obuvki.bg и CCC дали правят намаление за черен петък?
Гледам за зимни обувки на детето.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 06:24 от * Боби *

# 133
  • Пловдив
ССС със сигурност.

# 134
ИКЕА дали ще пуснат нещо?

Общи условия

Активация на акаунт