Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 877
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Nespresso правят ли по-големи намаления от това, което има и в момента на някои машини - 50%, но при купуване на съответен брой капсули според модела?
В амазон в момента inissa е на чудесна цена. Доставката до бг адрес заради това че сумата е над 49евро е безплатна
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00G5YOVZA?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
а с какви капсули работи?

# 406
С неспресо. Нали за това се пита в основния пост.

# 407
На мен ми излиза и някаква промоция да получа и 100 капсули при покупката на тази машина, но не ги виждам в кошницата. При вас излиза ли такова нещо?

# 408
Като стигнете до количката там излизат подробности за тези 100 безплатни капсули - явно ще пратят по-късно промо код за поръчка от избрани магазини на тези капсули. Но май искат да се поръчат примерно 100, плащат се 100, а те пращат 200 капсули.

# 409
С машината (вътре в опаковката) получаваш код, с който при покупка на 100 капсули (или по малко) получаваш още толкова гратис. Но от немския неспресо магазин и разни други тамошни.
Малко е връткаво, предишния път когато имаха такова пробвах. На тукашния онлайн магазин този код не работеше
Тук в техмарт е на 200 лв машината с опция за капсули за 60лв, но какви са условията за капсулите не знам.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 10:56 от second

# 410
Къде пускат хубави намаления на  марката THE NORTH FACE (за мъж)?
Проверихте ли във ФД? Там също предлагат марката.

# 411
  • Sofia
Момичета, понеже по-назад стана въпрос за обновяването на сайта на "Златна Рибка" и липсващата в профилите ви клиентска карта, може ли да попитам, вие къде гледате?
Понеже, като си вляза в "История на поръчките", под тях има надпис "Натисни тук, за да видиш твоята карта" – и като цъкна на него, ми излиза снимка на картата, с номера ѝ и наличните точки. Т.е. това значи, че при мен картата не е липсваща и не трябва да се свързва допълнително, така ли? Simple Smile

# 412
  • Melmak
За мацките в София - muse shop ще имат ЧП 20-26.11. Ще работят и в неделя.

# 413
  • там, където ми харесва
Здравейте да считам ли че това е черния петък на Технополис?

# 414
Търся Nike Tech, къде може да има намалени?   Отделно чакам и Трендо да намалят бельото.

# 415
Дали L'Erbolario има черен петък?

# 416
  • Melmak
Рибката дали ще намалят и уредите за коса? Мисля да си купя втори сешоар за пътуване.

# 417
Здравейте да считам ли че това е черния петък на Технополис?

Не мисля.Преди 2 година купих таблет на ЧП от Технополис,рекламата си беше за ЧП.Не правят много големи намаления,от сорта на 10% на всичко.

# 418
В Технополис има отделни артикули, които са сериозно намалени на ЧП, но не всичко. От там съм си купувала /май по-миналата година/ комплект тигани Tefal със свалящи се дръжки на 50% и робот-прахосмукачка също много намалена, но не чак на 50% ...

# 419
Търся Nike Tech, къде може да има намалени?   Отделно чакам и Трендо да намалят бельото.
  За Найк вижте във Fashion Days.

Общи условия

Активация на акаунт